Vrij schrijven, deel 17

Vrij schrijven, deel 17


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Even weer een Diaantje update, want jullie horen momenteel veel te weinig van mij , of is het wel lekker rustig zo haha!

Nog steeds enorm druk, want dat is september hier altijd. Niet alleen met mijn werk, maar vooral ook met verjaardagen. Zo was 5 september mijn dochter jarig, a.s. zaterdag 15 september is mijn zoon jarig. Daarnaast nog 2 neefjes en 1 nichtjes die jarig zijn. Dit hele weekend staat dan ook in de verjaardagsmodus! 

Daarnaast natuurlijk de "gewone" dingen, want het huishouden gaat ook nog door........ en ik ben vaak in de avonden zo moe, dat ik daar dus geen fut meer voor heb. Veel wordt verschoven naar het weekend en/of mijn 2 wekelijkse vrije dag. Al heb ik volgende week mijn vrije dag beloofd aan mijn zoon en schoondochter. Ze verhuizen in principe zondag over, maar er moet nog veel gedaan worden dan. Mijn zoon gaat maandag weer werken, dus ga ik woensdag mijn schoondochter helpen. Diezelfde dag, moet ik rond 17.00 uur weer op mijn werk zijn, voor een balie-team overleg.

Ik zwem nog wel elke dinsdag, want ik  moet wel blijven bewegen. Wil er nog wat bij gaan doen, maar de fut ontbreekt me gewoon echt momenteel. Ik moet ergens mijn rust vandaan toveren, maar ik weet nog niet waar vandaan. Ik ben nu dus ook veel minder online nog steeds, want ik val vaak bij de laptop meteen in slaap. 

Ik denk dat oktober wel wat rustiger gaat worden, want dan zijn er geen gekke dingen in de weekenden. In ieder geval geen verjaardagen haha. Dan hoop ik ook wat meer hier te zijn. Ik doe echt mijn best om zoveel mogelijk te lezen, maar het lukt me niet echt. Vandaar af en toe eventjes een update. Ik wil heel graag weer een leuk verhaal schrijven, maar ben echt inspiratieloos haha. Ook wil ik weer wat gaan frutselen, want zelfs dat schiet er bij in. 

Toch voel ik me geweldig, want ik geniet van het werken, al is het echt enorm druk. Het gaat goed met mijn kids. Het gaat zelfs goed met mijn schoondochter, want de CT-scan was goed! Ze hoeft nu pas over een half jaar terug op controle. Het heeft gewoon allemaal veel meer tijd nodig om mijn draai te vinden, veel meer als ik had verwacht.

Ik ben nog tot 20.30 online vandaag en dan sluit ik af. Ik leg mezelf laptop rust op soms, het is gewoon nodig. Ik val anders toch in slaap haha. Ik ga dus eens kijken hoeveel blogs ik kan lezen en de rest volgt vanzelf. 

Liefs Diaantje xxxBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hakt erin hè zo'n baan. Doe maar mooi rustig aan jij voordat je lichaam ook gaat opspelen.
Gelukkig gaat het ondanks de drukte goed met je. Geniet ervan !
| 12:58 |
Ja, hakt er behoorlijk in, maar het is zo leuk daar! Dus ik ga er rustig aan wennen en neem bewust af en toe Diaantje tijd. Dan maar wat minder online, maar ik wil zo graag hier blijven werken. Ze willen mij ook niet kwijt haha
| 23:08 |
Ik zou jou als werknemer ook niet kwijt willen denk ik, maar wel heel veel uren ineens joh. Pfffff
Hoe gaat het met je buik nu je zoveel uren werkt?
| 23:25 |
Ah, wat lief! Het gaat echt heel erg goed met mijn buik. Ik denk dat de stress rondom mijn vorige baas en natuurlijk mijn schoondochter ook behoorlijk meegespeeld heeft, maar ik geen de volledige credits aan mijn osteopaat! Dat had ik jaren eerder moeten doen!
| 23:30 |
Klinkt goed lieverd! Topper ben je! Gefeliciteerd met je zoon!!! en nog een fijn weekend xx
| 00:37 |
Dank je wel xxx
| 08:36 |
yw ;) 
| 21:10 |
Doe wel beetje kalm aan
Xxx
| 21:50 |
Dat doe ik zoveel mogelijk en heb zowaar vandaag tot 8 uur geslapen haha, voor mij echt ongewoon! xxx
| 08:35 |
Heerlijk toch xxx
| 15:10 |
Zo wat een drukte, en wat fijn te horen dat het goed gaat met je schoondochter! En pas goed op jezelf Diaantje!!
| 10:05 |
Ja heel druk, maar het goede nieuws heeft me wel een boost gegeven. Ben wel blij dat het straks weekend is haha
| 12:18 |
Nou nou, wat een drukke bedoening. Gefeliciteerd voor zoon en schoondochter met hun nieuwe woning. Ook de CT, top! Hopelijk mag het herstel zich verder voortzetten. Neem de tijd, wij lopen niet weg. Zelf ook even minder online, de vrouw is aan het sukkelen met de gal, dus wachten op ziekenhuis en veel dingen komen nu op mijn schouders. Druk dus en ben best wel moe. Haha
| 09:51 |
Komt allemaal goed en het goede nieuws over mijn schoondochter is echt geweldig. We komen voorlopig gewoon zo af en toe eens langs 😉
| 12:17 |
Hijs fijn. Ik ben nu even minder online, omdat mijn vrouw ziek is, zit nu te wachten op tel van de huisarts die aan het overleggen is met de mdl arts.
| 12:48 |
Wat een goed nieuws van je schoondochter. Werken is zeker vermoeiend. Kan je tijdens je lunchpauze misschien gaan wandelen? 

Vast gefeliciteerd met je zoon en een fijn weekend. 
Ik ben vanaf maandag onregelmatig online in verband met mijn vakantie. 
| 09:04 |
Wandelen zou wel gaan, nog even goed de omgeving leren kennen haha. Dank je wel alvast en fijne vakantie xxx
| 12:15 |
Okiedokie. Dank je wel. xxx
| 12:47 |
Heel mooi van je schoondochter dat is het belangrijkste.
Je wordt ouder :-) nieuwe baan en dat gaat allemaal mee tellen. Kruip maar lekker vroeg in bed, kunnen jullie samen nog energie op doen.
| 01:11 |
Ja, die nachtrust heb ik echt nodig nu. Ik ben echt zo enorm blij met het goede nieuws, dat maakte mijn dag gisteren helemaal goed!
| 12:13 |
allereerst fijn te lezen dat het goed gaat met je schoondochter pas over 6 mnd weer controle. Dat is echt goed bericht.
Je wordt ouder mama dus het heeft iets meer tijd nodig weer je draai te vinden. Maar zolang je geniet van je werk komt de rest vanzelf wel weer. Ik zeg vast gefeliciteerd met je zoon en een heel fijn en gezellig weekend.
| 23:44 |
Dank je wel en komt allemaal goed en ik ben inderdaad ook geen 20 meer hahaha
| 12:12 |
😊
| 17:41 |
Hé, gezellig dat je er weer even was.
Pas vooral goed op jezelf, en wat fijn dat de scan van je schoondochter goed was!
Gefeliciteerd!!
| 23:41 |
Ja ik kan echt niet zonder jullie hoor hahaha, maar bloggen en lekker reageren gaat niet fijn via foontje...... Verder inderdaad top nieuws en dank je wel!
| 12:12 |
Heel leuke update :)
| 22:38 |
Dank je wel!
| 12:10 |
Je kunt nu eenmaal niet alles tegelijk. Het belangrijkste is dat je geniet!
| 21:25 |
Dat doe ik in ieder geval met volle teugen!
| 12:10 |
Hier is september ook altijd een hopeloze drukke maand! Goed om te lezen dat je zo lekker gaat! Het kost nou eenmaal tijd om je dit nieuwe ritme eigen te maken. Wanneer je dat een beetje in de vingers hebt, heb je ook meer zicht op je rustmomenten. Neem gewoon je tijd!
| 21:25 |
Klopt helemaal en ik neem absoluut de tijd, moet zuinig zijn op mijzelf xxx
| 12:09 |
Alles op z'n tijd! Fijn dat het goed gaat met haar! En we zijn je niet vergeten ;)
| 21:12 |
Beste nieuws voor dit momemt, echt zo blij mee! En lief dat je me niet vergeet 😘 Ik kan jullie ook niet vergeten hoor 😉
| 12:08 |
😘
| 12:29 |
leuk dat het goed gaat, vooral ook met je schoondochter
| 20:07 |
Dat is absoluut het beste nieuws wat ik de afgelopen tijd heb gehad. Ze belde na het eten en ik was zo opgelucht! 
| 20:25 |
Logisch dat het even een hoop energie kost - om vol en met veel energie in een nieuwe baan te stappen vraag nu eenmaal wat 'gewenningstijd'. Maar leuk om te horen dat er allerlei feestjes op je pad zijn (gefeliciteerd). Ook goed te horen dat het met je schoondochter goed gaat!
| 20:05 |
Ja, ik heb er iets te simpel over gedacht haha. Het is echt een drukke baan, maar echt helemaal leuk! Dank je wel voor de felicitatie en zeker top van mijn schoondochter! 
| 20:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen