Vrij schrijven, deel 17


Even weer een Diaantje update, want jullie horen momenteel veel te weinig van mij , of is het wel lekker rustig zo haha!

Nog steeds enorm druk, want dat is september hier altijd. Niet alleen met mijn werk, maar vooral ook met verjaardagen. Zo was 5 september mijn dochter jarig, a.s. zaterdag 15 september is mijn zoon jarig. Daarnaast nog 2 neefjes en 1 nichtjes die jarig zijn. Dit hele weekend staat dan ook in de verjaardagsmodus! 

Daarnaast natuurlijk de "gewone" dingen, want het huishouden gaat ook nog door........ en ik ben vaak in de avonden zo moe, dat ik daar dus geen fut meer voor heb. Veel wordt verschoven naar het weekend en/of mijn 2 wekelijkse vrije dag. Al heb ik volgende week mijn vrije dag beloofd aan mijn zoon en schoondochter. Ze verhuizen in principe zondag over, maar er moet nog veel gedaan worden dan. Mijn zoon gaat maandag weer werken, dus ga ik woensdag mijn schoondochter helpen. Diezelfde dag, moet ik rond 17.00 uur weer op mijn werk zijn, voor een balie-team overleg.

Ik zwem nog wel elke dinsdag, want ik  moet wel blijven bewegen. Wil er nog wat bij gaan doen, maar de fut ontbreekt me gewoon echt momenteel. Ik moet ergens mijn rust vandaan toveren, maar ik weet nog niet waar vandaan. Ik ben nu dus ook veel minder online nog steeds, want ik val vaak bij de laptop meteen in slaap. 

Ik denk dat oktober wel wat rustiger gaat worden, want dan zijn er geen gekke dingen in de weekenden. In ieder geval geen verjaardagen haha. Dan hoop ik ook wat meer hier te zijn. Ik doe echt mijn best om zoveel mogelijk te lezen, maar het lukt me niet echt. Vandaar af en toe eventjes een update. Ik wil heel graag weer een leuk verhaal schrijven, maar ben echt inspiratieloos haha. Ook wil ik weer wat gaan frutselen, want zelfs dat schiet er bij in. 

Toch voel ik me geweldig, want ik geniet van het werken, al is het echt enorm druk. Het gaat goed met mijn kids. Het gaat zelfs goed met mijn schoondochter, want de CT-scan was goed! Ze hoeft nu pas over een half jaar terug op controle. Het heeft gewoon allemaal veel meer tijd nodig om mijn draai te vinden, veel meer als ik had verwacht.

Ik ben nog tot 20.30 online vandaag en dan sluit ik af. Ik leg mezelf laptop rust op soms, het is gewoon nodig. Ik val anders toch in slaap haha. Ik ga dus eens kijken hoeveel blogs ik kan lezen en de rest volgt vanzelf. 

Liefs Diaantje xxx