Vrij schrijven, deel 18


Gewoon even een zomaar blogje. Niks spannends meegemaakt in het weekend, maar vooral lekker rustig aan gedaan. 

Zaterdag naar België geweest en deze keer geen koffiekoeken gegeten, maar bij de slager (ja bij de slager) verse belegde broodjes gehaald. De bakker was met vakantie en dan moet je toch iets haha. 

Dit weekend ook eindelijk weer eens tijd gemaakt voor een diamond painting. Eéntje die al heel lang ligt te wachten. 

Het is een verlaat verjaardagskadootje voor mijn bestie en ik vond deze erg toepasselijk. Mijn bestie is blond en ik ben (kunstmatig) donkerbruin haha. 

Ik ben ongeveer nu net voorbij de navel, zie links op de foto. De totale afmeting van deze diamond painting is 40x60 cm.

Nog wel wat uurtjes te gaan hoor, maar ik ben blij dat er langzaam schot in komt. Mag ondertussen ook wel, want ze is 4 februari jarig..................

Zaterdag avond ook vooral relaxed gedaan. De gebeurtenissen van de afgelopen week hebben er behoorlijk in gehakt. Daarom bewust voor niks moeten gekozen. Op tijd ons bedje opgezocht en heerlijk geslapen. Ook wel eens fijn. 

Vandaag alleen boodschapjes gedaan en wat huishoudelijk werk. Vanmiddag lekker bezig geweest met nieuwe beschermengeltjes. Ik zou heel graag een mooie foto laten zien, maar de foto's die ik gemaakt heb, vallen heel erg tegen. Balen dus, want nu moet ik alles opnieuw doen. Kleuren komen niet mooi op en ik  moet denk ik toch de studio met lampen gaan gebruiken. Het is (helaas) al snel donkerder, dus niet makkelijk bij kunstlicht mooie foto's maken. Die houden jullie dus nog te goed. Wil ze gaan gebruiken voor de septembermaand van de Crea Challenge 2018 van onze Ingrid. Kan nog net, als ik het maar deze week af heb haha. 

Vanmorgen zowaar wel een nieuwe blog geschreven en nu dan nog even dit vrij schrijven. Gewoon even lekker geen zware kost, maar gewoon even mijn gedachten op papier. Ook vandaag op tijd mijn bedje in, want er wacht weer een volledige werkweek op me te wachten. Niet erg, want ik werk nog steeds erg graag daar!

Ik sluit zo dus af. Het gaat best goed met Diaantje en langzaam begin ik een ritme te krijgen. Mag ook wel, want ik werk inmiddels al weer 6 weken bij mijn nieuwe werkgever. Weltrusten voor iedereen die dit vanavond nog leest en ik zeg tot snel!