Vrij schrijven, deel 19


Goh, al weer deel 19 van mijn "vrij schrijven" blogs. Een geweldig idee van WakeupKitty! 

Voor mij een leuke manier om gewoon wat te vertellen. Wat ik heb meegemaakt en of wat in mijn gedachten zit.

Wat me vooral erg dwars zit momenteel is het feit dat ik mijn "oude" bank niet kwijt ben geraakt. Nog een best goede bank, totaal geen schade en absoluut geschikt voor nog een extra "ronde". Voor onze huiskamer vonden we hem eigenlijk te groot en besloten we uit te kijken naar 2 tweezits banken. Toevallig leuke aanbieding bij Jisk, want daar waren vorige week bijna alle banken voor de helft van de prijs. Wij hebben nu 2 banken voor de prijs van 1! Koopje al zeg ik het zelf. 

Hoe gaaf is dit! Ik ben helemaal blij hiermee. Ze zijn zwart met een gemeleerd grijzig iets er doorheen.

Toch baal ik, want ik heb dus nog een "oude" bank en die had ik zo graag GRATIS aan iemand gegeven. Iemand die hem goed kon gebruiken, maar financieel geen nieuwe kan kopen. 

Dan spreek je met iemand af, die zou hem vrijdag avond komen halen, maar helaas niet geweest en ook niks van zich laten horen. Zaterdag ochtend opnieuw overal geplaatst en er zou iemand om 12.00 uur komen...... ook die is dus niet geweest en ook weer geen bericht!

Vandaag nog een poging gedaan en er heeft 1 persoon gebeld, maar daarna ook niks meer van gehoord. Nu staat hij buiten en dat is zo zonde. Hij gaat nu binnenkort naar de stort, want er komt regen en dan is hij verpest.

Ook vandaag en de afgelopen week een andere diamond painting opgepakt. Die voor mijn vriendin, moest ik even aan de kant leggen, want in het weekend komt die regelmatig hier binnen vallen haha. 

Dit is een mandala en als hij af is, is hij 50x50cm. Dat zijn ongeveer 50.000 steentjes. Een hele klus, maar zo lekker om te doen. 

Ik had te horen gekregen dat ik meer ontspanning moest zoeken en dat vind ik hier dus in. Dan Yoors even op een laag pitje, want mijn gezondheid is toch ook heel belangrijk. 

Vanavond staat voor Yoors gepland, dus ik ga zo eens kijken wat ik allemaal gemist heb afgelopen week! 

De komende week heb ik een korte werkweek, want ik ben dinsdag en woensdag vrij. Dinsdag krijgt mijn dochter eindelijk haar Propedeuse uitgereikt en woensdag is mijn 2-wekelijkse vrije dag. Dus een heerlijk weekje voor de boeg. Dinsdag ook lekker uit eten met mijn dochter en haar vriend. Peter kon helaas niet mee, maar ik zal mijn best doen om ook uit zijn naam Anisa te feliciteren haha. Kadootje is al gekocht, dus ik ben er klaar voor.

Nu is het dan echt Yoors tijd! Niet omdat het moet, maar omdat het kan! 

Spreuk ooit ergens gevonden, maar vond hem wel passen nu.