Vrij schrijven, deel 2

Vrij schrijven, deel 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zo’n weekend van feesten en alles wat daarbij komt kijken. Niks gepland en dan toch heel veel leuks doen. Vrijdag was ik net uit de jacuzzi, toen ik mijn vriendin aan de telefoon kreeg. “Mag ik even bij jou in de jacuzzi?” en ik hoorde de snik in haar stem. Dus hoppa, deksel er weer af en uiteindelijk de rest van de avond daar doorgebracht met mijn vriendinnetje! Soms is het nodig!

 Dan een uitnodiging krijgen voor een feestje bij een buurman. Hij kwam ook even “aangewaaid” vrijdag en ik geniet momenteel echt van die afleiding. Zaterdag dus mijzelf nog eens mooi gemaakt, dat doe je als je naar een feestje gaat! Voordeel van een feestje bij de buurman is dat je dus te voet kunt gaan en lekker een wijntje kunt drinken.

 Die heb ik dan ook veelvuldig gedronken……………. Het was echt gezellig en we hebben tot de late uurtjes gefeest. Hij heeft ook een joekel van een vijver, doorsnede zo’n 4 meter en 1.80 diep! Daar zwemmen prachtige joekels van koi karpers in en die eten zo leuk uit je hand. Dat en een wijntje teveel op, leverde leuke momentjes op.

 Zondag was dus een echte zondag, zo’n dag………….. dat je beseft dat je teveel gedronken hebt, dat je niet helder bent, heel slaperig bent en tegen jezelf zegt dat je niet meer zoveel drinkt! Tja, tot het volgende feestje zal ik die belofte houden aan mijzelf haha. Ach, je leeft maar één keer!

 Verplicht wel de jacuzzi gebruikt, want feestjes zijn eigenlijk niet zo best voor mijn lijf. Toch mag dat op een echte zondag. Natuurlijk wel even bij mijn vader geweest, want deze zondag was het wel vaderdag. Door diverse omstandigheden hadden wij geen kids over de vloer vandaag, maar dat maakt ook niet uit. Ik heb zelf wel tegen manlief verteld dat hij een toffe papa is voor mijn kids, want ze boffen toch maar met hem!

 Mijn 10 minuten schrijven zitten er weer op, inmiddels ook weer fris en fruitig en kan ik terug kijken op een heerlijk weekend. Dit soort weekenden maken mij blij en dat heb ik wel nodig! 

Diaantje met de buurman! Gewoon omdat ik hem zo leuk vind en hem even wil delen hahaha. 

Vrij schrijven is een idee van Wakeupkitty en je schrijft dan 10 minuten alles wat in je opkomt op.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er een super leuk weekendje uit!
| 10:41 |
Dat was het ook en daarna nog meer leuke weekendjes gehad hahaha. Aanstaande vrijdag hier, want dan vier ik met mijn buurtjes mijn verjaardag! Zal een latertje worden denk ik 😉
| 22:28 |
Heerlijk Diaantje..zie het al helemaal voor me.. jij gezellig op een feestje hihi
| 21:39 |
Ja, Diaantje is best wel een feestbeest hahaha
| 21:48 |
Wat leuk om dit te lezen Diaantje! 
| 07:31 |
Dank je wel, was ook wel een erge leuke avond hahaha
| 07:43 |
Men zegt wel eens: "één plaatje zegt meer dan 1000 woorden", volgens mij geldt dat hier ook... 😂
Fijn dat je zo'n leuk weekend hebt gehad!
| 00:43 |
Ja, ik heb zeker een heel leuk weekend gehad hahaha 😉 The day after was iets minder, maar ach hihihi
| 06:38 |
Dat is vaak zo, herkenbaar.... 😉
| 14:13 |
Zo leuk om te lezen die 10 minuten schrijfsels!
Leuke buurman hebben jullie. 
| 20:11 |
Dank je wel enne hij is nog vrijgezel hahaha
| 20:16 |
Fijn dat je zo genoten hebt! X
| 09:42 |
Yep, ik heb absoluut genoten X 
| 09:43 |
Ken het. Af en toe zo nodig!!
| 09:56 |
Leuk die 10minuten schrijverij. Lekker gefeest, ontspannen is ook belangrijk. Je had dus een beetje een spijker in je kop? Die is vandaag wel weg hoop ik. 
| 09:40 |
De spijker in mijn hoofd is zeker weg haha, gelukkig wel. Die 10 minuten zijn inderdaad leuk om te doen, dus zal ik zo af en toe blijven doen denk ik. 
| 09:43 |
Hihi. Leuke manier van schrijven. 
| 09:44 |
Wat ben je een feestbeest goed dat je er zo van hebt genoten!
| 08:58 |
Ja, Diaantje is altijd wel een feestbeest geweest haha en soms komt die toch nog wel eens naar boven 😉 Alleen een andere buurman heeft me opgetild en daar heb ik nu nog last van, mijn rug en linkerbeen blijven pijn doen........... even aankijken nog maar. Ik kan zeker wel terug kijken op een super feestje en dat had ik wel even nodig! 
| 09:04 |
mmm.... dat is een minder leuk souvenir van het feestje. Ik heb niet graag dat andere me optillen want ik hou daar ook altijd iets aan over, een keer een verschoven wervel maar meestal spierpijn. Hou het in de gaten he!
| 09:08 |
Ik ook niet, maar ging zo snel en niet bepaald gepland.......... ik hou het zeker in de gaten, want dit voelt niet echt goed. Rondje met Joep is eigenlijk al te veel.............
| 09:09 |
Dat heb je geweldig gedaan. Heerlijk om te lezen. Lijkt mij lekker zo'n jacuzzi masr na 30 minuten heb ik al geen huid meer over :(
| 08:43 |
Dank je wel en jammer dat een jacuzzi voor jou niet zo fijn kan zijn als voor mij. Ik kan er echt uren in doorbrengen. 
| 09:03 |
hihi maf stel!!
| 23:05 |
Moet kunnen en het is gewoon een gezellige buurman hahaha
| 23:06 |
ja dat zag ik😜
| 23:52 |
Lekker de beest uithangen.....Maar goed dat je aan de 10 minuten vrij schrijven bent begonnen, anders hadden we van niets geweten.
| 22:34 |
Heerlijk is dat soms, effe lekker uit je dak gaan! Was erg afwezig op Yoors dit weekend, maar nu is duidelijk waarom hahaha
| 22:37 |
haahahaha tuig van de richel noemen ze dat...heerlijke dagen dus
droom straks nog maar wat na, top blog
| 22:29 |
Zoiets ja hahaha en ik ga er zeker nog heerlijk over nadromen, ik heb echt genoten! 
| 22:34 |
☀️
| 23:20 |
Je schrijft zo leukkk! En zo'n leuke buurman heb ik ook 😄
| 21:55 |
Dat is een mooi compliment, dank je wel haha en ja, wat zouden we toch zijn zonder leuke buurmannen 😉
| 21:58 |
😄Graag gedaan hoor, haha😄
| 22:27 |
Ik heb er daarnet ook eentje geschreven ☺️
| 22:28 |
Oh, ik loop achter, maar zal eens snel gaan kijken haha
| 22:30 |
Ooooh hij staat er net pas op hoor, geen haast 😉
| 22:31 |
Te laat, al gedaan hahaha
| 22:36 |
Hihi
| 22:42 |
Zalig genoten zo te lezen
Had je echt verdiend!
| 21:54 |
Ik heb zeker genoten, dank je wel! 
| 21:58 |
wat een leuke blog 
| 21:37 |
Dank je wel, het was ook een leuk weekend! 
| 21:39 |
Dat klinkt heel gezellig!
| 21:23 |
Dat was het ook, heerlijk! 
| 21:23 |
Sprankelend en leuk geschreven, ik genoot helemaal mee!
| 21:20 |
Zo voelde ik me ook wel haha, behalven vanmorgen dan 😉
| 21:23 |
Hé feestnummer! Fijn dat je een lekker weekend had! Sterkte met de 🐯
| 21:08 |
Hahaha dank je wel X 
| 21:09 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen