Vrij schrijven, deel 2


Zo’n weekend van feesten en alles wat daarbij komt kijken. Niks gepland en dan toch heel veel leuks doen. Vrijdag was ik net uit de jacuzzi, toen ik mijn vriendin aan de telefoon kreeg. “Mag ik even bij jou in de jacuzzi?” en ik hoorde de snik in haar stem. Dus hoppa, deksel er weer af en uiteindelijk de rest van de avond daar doorgebracht met mijn vriendinnetje! Soms is het nodig!

 Dan een uitnodiging krijgen voor een feestje bij een buurman. Hij kwam ook even “aangewaaid” vrijdag en ik geniet momenteel echt van die afleiding. Zaterdag dus mijzelf nog eens mooi gemaakt, dat doe je als je naar een feestje gaat! Voordeel van een feestje bij de buurman is dat je dus te voet kunt gaan en lekker een wijntje kunt drinken.

 Die heb ik dan ook veelvuldig gedronken……………. Het was echt gezellig en we hebben tot de late uurtjes gefeest. Hij heeft ook een joekel van een vijver, doorsnede zo’n 4 meter en 1.80 diep! Daar zwemmen prachtige joekels van koi karpers in en die eten zo leuk uit je hand. Dat en een wijntje teveel op, leverde leuke momentjes op.

 Zondag was dus een echte zondag, zo’n dag………….. dat je beseft dat je teveel gedronken hebt, dat je niet helder bent, heel slaperig bent en tegen jezelf zegt dat je niet meer zoveel drinkt! Tja, tot het volgende feestje zal ik die belofte houden aan mijzelf haha. Ach, je leeft maar één keer!

 Verplicht wel de jacuzzi gebruikt, want feestjes zijn eigenlijk niet zo best voor mijn lijf. Toch mag dat op een echte zondag. Natuurlijk wel even bij mijn vader geweest, want deze zondag was het wel vaderdag. Door diverse omstandigheden hadden wij geen kids over de vloer vandaag, maar dat maakt ook niet uit. Ik heb zelf wel tegen manlief verteld dat hij een toffe papa is voor mijn kids, want ze boffen toch maar met hem!

 Mijn 10 minuten schrijven zitten er weer op, inmiddels ook weer fris en fruitig en kan ik terug kijken op een heerlijk weekend. Dit soort weekenden maken mij blij en dat heb ik wel nodig! 

Diaantje met de buurman! Gewoon omdat ik hem zo leuk vind en hem even wil delen hahaha. 

Vrij schrijven is een idee van Wakeupkitty en je schrijft dan 10 minuten alles wat in je opkomt op.