Vrij schrijven, deel 20


Zo, daar is Diaantje weer! 

Na mijn laptop stress van de afgelopen 2 dagen, loopt dat allemaal weer op rolletjes. Blijken we dus ook geen kapotte printer te hebben en kan ik weer gewoon navigeren over het www. Nou vind ik het www minder interessant als Yoors haha. Zo balen als je een avondje Yoors plant en dan je laptop daar anders over denkt.

Verder een heerlijk weekje geweest. Een week die maandag begon met een "gewone" werkdag. Een echte maandag, dus mega druk. De dinsdag  stond natuurlijk volledig in het teken van de propedeuse van mijn dochter. Oh wat ben ik een trotse moeder. Zo mooi als ze dan eindelijk dat felbegeerde papiertje mag ondertekenen en vol trots daarmee op de foto gaat. Ja, ik groeide toch wel eventjes hoor haha. 

Daarna zijn we lekker gaan eten bij "la Cubanita" in Maastricht. Een heerlijk tapas restaurant. Het was een geweldig mooie dag. Gelukkig was ik woensdag ook vrij, dus ik kon rustig nagenieten. 

Lekker een wijntje erbij natuurlijk. 

Natuurlijk mocht een kadootje ook niet ontbreken. 

Helemaal blij met oorbellen met blauwe Swarovski steentjes. 

Woensdag begon wel met een bezoekje aan de tandarts, ja ook ik moet daar wel eens heen haha. Gelukkig alles goed en geen gaatjes! Verder een dag die ik vooral rustig doorgebracht heb. Geen gekke dingen, gewoon een beetje huishouden, lekker genieten van het weer tijdens een wandeling met de hond. Ook verder gewerkt aan die grote Diamond Painting en het schiet toch wel op nu. Dat werkt ook wel aanstekelijk nu, want ik wil het afhebben natuurlijk haha. Toch ga ik vanavond vooral rustig aan doen en eindelijk Yoors even wat bijlezen. Zo eerst even douchen, maar manlief was me te snel af haha, dus ik moet eventjes wachten. Ik ben klaar voor een heerlijk weekend. Morgen ons 2 wekelijkse bezoekje aan mijn schoonmoeder in België en verder staat er een heerlijk etentje met onze buurman op de agenda. De mannen gaan weer iets lekkers op de rook-bbq maken en ik ga er van genieten! 

Ook het boek van onze Yoorsies Hans, Dana en Katrien besteld. Ditmaal bij Hans, want die woont in mijn dorpje en dan ga ik hem daar ophalen. Ontmoet ik eindelijk ook Hans eens. Samen in hetzelfde dorpje en hem nog nooit tegengekomen. Of niet goed opgelet natuurlijk, dat kan ook nog. Nog even wachten tot het boek er is. Wordt ergens november geloof ik en ik kijk er al naar uit. Kan ik mooi nog wel even het boek uitlezen wat ik nu aan het lezen ben. 

Rest mij jullie een fijn weekend te wensen. Mijn vrij schrijvens zijn tegenwoordig echte weekverhalen haha. Geen verhalen blog, maar een reallife story! Echt Diaantjes life dus! Precies zoals mijn naam aangeeft.