×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven, deel 21


Mijn eerste blog binnen het vernieuwde Yoors, waarin sinds maandag YAMA geïntroduceerd is. Na een heerlijk weekend, was dat toch even schrikken. 

Een weekend dat zondag eindigde met een heerlijke wandeltocht met mijn bestie. Het weer was super en we willen samen vaker gaan wandelen.

We hebben niet flink doorgestapt en hebben ook nog de route zo gelopen, dat we in een heel klein dorpje naast Rosmalen terecht kwamen. Dat kleine plaatsje heet "Kruistraat". 

Daar zit 1 restaurant/café en tot onze verbazing was dat sinds 3 weken van eigenaar en opzet veranderd.

We hebben dus even heerlijk genoten van een drankje en ik heb zowaar wat mooie foto's gemaakt met mijn telefoon. Ik had die eerste keer geen zin in het "meeslepen" van mijn camera en misschien doe ik dat ook wel vaker niet haha. 

Hieronder wat foto's die ik zondag maakte. 

En dan ga je maandag werken en open je 's avonds je laptop om te gaan Yoorsen.......... en ja, ook ik moest even slikken en was totaal niet positief. Normaal ben ik zo totaal niet, maar het voelde zo naar. Voor mijn gevoel was zomaar mijn vertrouwde Yoors afgepakt. Na een beetje proberen, ben ik er die avond al snel mee gestopt en besloot de uitleg van Ingrid af te wachten. 

Gelukkig is zij altijd erg snel hiermee, dus ik vertrouwde daar volledig op. Toch snapte ik het nog steeds niet. Ik was dinsdag doodmoe, want op mijn werk hadden we een "visitatie" gehad. Dat betekend dat andere tandartsen op uitnodiging bij je op bezoek komen en de hele praktijk/organisatie bekijken. Dus ook de balie! Het volledige onderzoek moeten we nog op papier krijgen, maar om al te mogen horen dat de ontvangst geweldig was, deed mij toch groeien van trots. Ik zat namelijk op dat tijdstip alleen aan de balie en alle credits voor de eerste indruk kwamen mij dus toe. Toch bracht deze dag veel spanning met zich mee, want je bent heel erg bezig met alles goed doen. Niet dat we dat anders niet doen, maar dan ben je je er veel minder bewust van. 

Ook dinsdag avond kon ik het dus niet opbrengen om goed te gaan neuzen. Tja, en dan gaat Diaantje in bed liggen malen........ woensdag ochtend dus meteen de laptop aangezet tijdens mijn ontbijtje en gaan proberen wat ik 's nachts allemaal had bedacht. Je kunt maar ergens 's nachts mee bezig zijn haha. Toch heeft dat geresulteerd in het feit dat ik langzaam vertrouwd raak met het nieuwe Yoors. De logica van het upvoten en nog wat kleine dingen, heb ik nog niet onder de knie, maar dat komt goed. Het voelt nu inmiddels al bijna zo goed, dat ik nu dan toch deze blog aan het schrijven ben. 

Gisteren heb ik nog een keer met mijn bestie gewandeld, maar toen wat korter. Een mooie foto gemaakt van onze Rosmalense molen, die 's avonds verlicht is. Prachtig plaatje toch en dat met mijn telefoon! 

Vandaag natuurlijk overdag gewerkt en dat was gelukkig een rustigere dag. De eerste 3 dagen van de week waren echt hectisch, dus gelukkig vandaag even relaxed kunnen werken. Morgen nog een dagje en dan is het weekend. Ook morgen de trouwdag van mijn zoon. Al 3 jaar getrouwd met zijn grote liefde! Zal een speciale trouwdag voor hen zijn, want begin dit jaar had het zo fout kunnen gaan, dat ze deze dag nooit meer hadden kunnen vieren.......... We proberen daar niet al te veel bij stil te staan, maar mijn schoondochter is me heel dierbaar, dus ik kan er ook niet omheen. Het speelt juist nu toch ook weer in mijn hoofd.

De week is nog niet voorbij, maar die ene dag kom ik ook wel door. Nu afwachten of deze blog gevonden gaat worden binnen het nieuwe Yoors haha. Morgen ochtend zal ik het zien tijdens mijn ontbijtje, want daar hoort Yoors voor mij toch altijd wel bij! Op naar een lekker weekend en nog meer ontdekking bij dat geweldig mooie Yoors!!!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts