Vrij schrijven, deel 22


Weer tijd voor een week update, want zo noem ik mijn vrij schrijven tegenwoordig haha.

Na een relatief rustig weekend, begon mijn week zoals altijd. Een werkdag en het was best druk. Veel afbellers die ineens ziek werden en bedachten toch niet te kunnen komen in de herfst vakantie. Gelukkig is het druk genoeg en kregen we alle vrij gekomen plekjes toch vol met patiënten.

Maandag bracht ook mooi nieuws, want ik moest onverwacht bij de praktijkmanager op kantoor komen. Nou kom ik daar wel vaker, want samen met haar werk ik aan een heel uitgebreid balie-protocol. Deze keer vroeg ze me om de deur van haar kantoor te sluiten en dat was nieuw........... Ze keek me met een lach en zei "het is tijd voor 'het' gesprekje"! Met dat gesprekje bedoelde ze dus, mijn gesprek of ik na mijn eerste 3 maanden een jaarcontract zou krijgen. Gelukkig zei haar lach al genoeg en kreeg ik vele complimentjes, want ik ben een enorme aanwinst voor de praktijk en ik heb rust gebracht bij onze balie. Ik groeide toch wel eventjes haha. Dus mijn week begon met een jaarcontract. Aan het eind hiervan krijg ik dan een vast dienstverband en zoals het nu loopt, zie ik ook daar geen problemen voor. 

Dinsdag een gewone werkdag, niks spannends meegemaakt. 's-Avonds nog wel met mijn bestie 6km gewandeld. Woensdag was mijn 2-wekelijkse vrije dag en had ik niet veel gepland staan. Mijn autootje had ik dinsdag avond, voor het wandelen, naar de garage gebracht, want die zou woensdag gekeurd worden. In de ochtend lekker met mijn boodschappenkarretje naar het centrum gewandeld voor wat boodschapjes. Daarna thuis wat gerommeld. Ik kreeg telefoon over de onkosten van mijn autootje en moest nogmaals naar het dorp, want je kunt bij deze garage niet pinnen. Dus ditmaal met Joep, mijn hond, naar de bank gewandeld. Gezond bezig dus haha. Om 14.30 kreeg ik te horen dat hij klaar was, dus ik naar de garage gewandeld. Al met al heb ik woensdag toch 7 km gewandeld. Gelukkig kan mijn autootje er weer tegen, maar toch wel advies om rustig uit te kijken naar iets anders, want de koppeling is niet 100% meer en de remmen zijn binnenkort ook aan vervanging toe. Dat kan mijn zoon eventueel wel maken gelukkig. Eventjes flink doorsparen dus, geen vakantie naar Kroatië komend jaar, maar uitkijken naar een ander autootje.

Verder een gewone werkweek geweest. Normaal druk op de praktijk en best lekker gewerkt. Voelt lekker, wetende dat ik daar zeker het komende jaar nog werk haha. Ook een week van verder leren over het nieuwe YAMA en zowaar met mijn blog daarover eindelijk de header op de home pagina gehaald! Dat was heeeeeeeeeeeel erg lang geleden!  Het is nog steeds een hot item, want het is echt nog best rustig op yoors. De pageviews blijven achter en dat is wel vreemd. Ging normaal best goed en zag ik dagelijks verschil, nu vraag ik me soms af of ik überhaupt wel yp's erbij heb gekregen. Het hoort bij iets nieuws en ik ben er gelukkig verder al aardig aan gewend.

Nu is het tijd voor het weekend. Morgen naar mijn schoonmoeder in België en morgenavond met mijn bestie naar de bioscoop. Samen naar de film van Lady Gaga, Born again en dat beloofd iets moois te worden. Alleen maar positieve berichten daarover gehoord en een collega vertelde me ook, dat ik zakdoekjes mee moest nemen. Ik zal het zondag weten te vertellen haha. Zondag nog een verjaardag, dus echt veel online zal ik niet zijn. 

Jullie zijn weer een beetje op de hoogte van mijn weekje. Ik ga zo eens wat bijlezen hier en niet te laat mijn bedje in. De vrijdag is toch echt wel een dag, dat ik voel hoe druk mijn week geweest is. De komende week gaat ook drukjes zijn, maar daarover meer in mijn volgende vrij schrijven ;) 

Fijn weekend allemaal en see you at Yoors xxx