×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Vrij schrijven, deel 23

Vrij schrijven, deel 23


Zo, dan nu eindelijk even tijd en fut voor een vrij schrijven, deel 23 al weer.

Zoals ik in deel 22 al schreef, ging ik een hele drukke week tegemoet en dat was achteraf gezien best wel een "understatement". Maandag begon redelijk normaal, een gewone werkdag zoals altijd aan het begin van de week.

Dinsdag werd drukker, want één van onze tandartsen was ziek en dan moet je patiënten af gaan bellen. Geen leuk klusje, maar het hoort er bij. 's-Avonds hadden we een vergadering met ons balie-team en die duurde tot iets na 21.00 uur. Als je bedenkt dat ik dan vanaf 05.30 uur wakker ben en vanaf 07.30 uur op mijn werk ben, dan is dat best een lange dag......

Woensdag was die tandarts er nog steeds niet, dus wederom patiënen afbellen. Rond 17.45 uur kon ik eindelijk naar huis gaan en normaal ben ik om 17.00 uur afgewerkt. Snel iets lichts gegeten, want ik had die avond een gratis proefles gepland staan bij een nieuwe sportschool in Rosmalen. Hij gaat per 1 november open en ze werken daar met Milon apparaten. De sportschool heet Citygym, niet bepaald goedkoop, maar ik voel me daar wel op mijn plek.

Het zijn apparaten die met een persoonlijk pasje, precies weten op hoeveel kilo hij ingesteld moet zijn. Tijdens de proefles is mijn lichaam gescand en heb ik tijdens de eerste ronde gezorgd voor een juiste instelling van de apparaten. Bij een volgend bezoek hoef ik alleen maar steeds mijn pasje te scannen bij elk apparaat en dan gaat de rest "vanzelf".

Zo ziet het er aan de buitenkant uit. Van binnen heb ik geen foto's gemaakt en deze komt van hun Facebookpagina.

Het is gevestigd in het centrum van Rosmalen en ik kan er zelfs lopend naar toe. Al ga ik tijdens de avonden hier liever niet alleen heen, want in het donker ben ik toch niet bepaald een held haha. 

De proefles dus erheen gegaan met de auto....... zal in de zomer wel anders worden, want ik ben wel lid geworden.

Donderdag gewoon een drukke werkdag met nog steeds een zieke tandarts. Gelukkig stopte we allemaal op tijd, want die avond stond een team etentje gepland. Met alle collega's gingen we eten in Heesch bij restaurant "Bomenpark". Wat was het heerlijk daar en wat een mooie locatie. In een mooie bosrijke omgeving en een gezellige sfeer. We hebben echt gesmuld, want de keuken is geweldig goed, aanrader dus als je ooit eens in de buurt bent. Niet de goedkoopste, maar daar krijg je dus wel echt kwaliteit voor.

Vrijdag begon de spierpijn toe te nemen, daarnaast werd een sluimerend griepje steeds heftiger. Het was gelukkig relatief "rustig" op de praktijk, dus ik heb de dag "uitgezongen" met de nodige paracetamols. 's-Avonds thuis lekker in de relaxmodus. Mijn bestie kwam nog even langs en ze stelde een voor haar belangrijke vraag. Ze heeft namelijk een bucketlist en daar staat iets op wat nu mogelijk was. Toen ze jong was, is ze ballerina geweest en haar droom was om ooit nog eens het Zwanenmeer te zien. Laat nou die voorstelling op 3 januari 2019 in Den Bosch komen. Ze weet dat ik niet bepaald een ballet persoontje ben, maar dit was iets wat ze heel graag met mij samen wilde doen. Tja, als echte besties, dan doe je dit dus voor elkaar. Samen kaartjes gekocht en ik ga dit dus met haar beleven. Een droom van haar laten uitkomen. Hieronder een klein stukje uit het Zwanenmeer. Ik kijk er toch ook best wel naar uit haha. 

Zaterdag stond ik nog beroerder op, maar ben toch meegegaan naar België. Ik heb echter vooral geslapen daar en ook op de terugweg in de auto.

Op de heenweg toch wakker genoeg om te kunnen genieten van een mooie regenboog.

Hoe dichter we bij België kwamen, hoe mooier en feller hij werd en uiteindelijk zagen we er zelfs 2.

Het viel niet mee om dit goed vanuit een rijdende auto te fotograferen, maar ik moet zeggen dat het toch best een hele duidelijke foto is.

Op de terugweg heb ik niks gezien haha. Ben vrijwel direct in slaap gevallen en thuis ben ik meteen op de bank gaan liggen.

Heb nog een kleine poging gedaan om te Yoorsen, maar ik had zoveel hoofdpijn, dat me dat niet gelukt is.

Vandaar nu even een uitgebreide blog over mijn drukke week.

Zo lief ook om te lezen dat ik, samen met mede blogger Hans gemist werden door Chalija, ze stelde de vraag "missen jullie ook mensen in jullie overzicht" Gelukkig heb ik zojuist kunnen beantwoorden dat ik er echt nog wel ben haha, alleen dus beduidend minder online ben en zeker de afgelopen week. 

Dit was Diaantjes week in vogelvlucht en zijn jullie weer even op de hoogte. Morgen ga ik wel werken, maar neem wel een doosje paracetamol mee. Als het echt niet lukt, kan ik altijd nog naar huis gaan. Gelukkig zit in de komende week mijn twee-wekelijkse vrije woensdag. Vrijdag ga ik mijn eerste echte les volgen op de sportschool, dus gaat wel goedkomen denk ik. 

Diaantje is gewoon op Yoors en doet haar best om bij te blijven, want ik heb geen problemen meer met het nieuwe Yoors. Ik ben er aan gewend en vind het wel prima zo. Er zullen beslist nog wat dingen aangepast worden en verbeterd worden. Dat is Yoors! Altijd blijven groeien en verbeteren. 

Heel veel liefs van mij xxx

 


Judith Evelien
Oei, jij hebt inderdaad een druk weekje gehad! Gelukkig ben je het griepje weer te boven...want ik lees dit veeeeel te laat. Mooi dat je vriendin die speciale wens met jou uit wil voeren. Al heb jij niet zoveel met ballet, toch bijzonder om dat samen te doen. 
04-11-2018 09:09
04-11-2018 09:09 • 1 reactie • Reageer
DiaantjesLife
Judith Evelien Ja, was een druk weekje en dat is tegenwoordig meer normaal als zelden haha. Heb echt de drukte ook van deze baan onderschat! Gelukkig werk ik er wel met heel veel plezier, dus dat is wel fijn. Wat betreft het ballet is inderdaad waar, het is bijzonder dat ik dit met haar kan doen. Stel dat ze echt gelijk heeft en niet oud word.............. niet aan denken, maar toch! 
04-11-2018 16:09
04-11-2018 16:09 • Reageer
Els Vergaerde
Die dubbele regenboog tovert gelijk een glimlach op mijn gezicht! Dat geeft mij altijd een bijzonder gevoel en al helemaal als het woord België erin voor komt hahaha ;)
Wat een vooruitgang met die apparaten zeg! Ik heb nog een jaar gewerkt in een fitnesscenter nadat ik afstudeerde (ja dat is lang geleden) toen was de hartslagmeter net geïntroduceerd... Ik ben daar weg gegaan vanwege de commerciële reden. Het stond mij heel erg tegen dat ik mensen voor mijn gevoel een jaarabonnement aan moest smeren. Jij lijkt erg gemotiveerd dus dan zal dat wel goedkomen! Veel plezier saampjes bij de voorstelling, daar krijgen we vast een update van :satisfied:
01-11-2018 07:19
01-11-2018 07:19 • Reageer
Sonja
Bezige bij, geniet samen van het ballet als het zover is en ziek even uit! De milon cirkel heeft mijn zoon ook een tijd gedaan, maar het was erg duur en hij is dan ook gestopt toen het hem allemaal te veel werd, hij was dan altijd helemaal K.O.
29-10-2018 09:51
29-10-2018 09:51 • 1 reactie • Reageer
DiaantjesLife
Sonja Ik ga zeker genieten van het ballet en de Milon cirkel is inderdaad niet bepaald goedkoop, maar het voelde wel lekker voldaan. Ik mag na 3 maanden kosteloos opzeggen, als ik tenminste dan wel 20 keer geweest ben haha. Ik ga het dus proberen en dan zie ik wel, ik ga zeker niks forceren. Wel jammer dat er tegenwoordig vaak een jaar contract aan vast zit, dus de komende 3 maanden goed proberen en beoordelen. Vandaag wel wezen werken, voelde me een stuk beter, maar aan het eind van de middag toch behoorlijk wat hoofdpijn.  Net lekker gedouched en ik kijk het even aan. Gelukkig woensdag een bijtrek dag haha
29-10-2018 19:23
29-10-2018 19:23 • Reageer
wakeupkitty
Fijn weer wat van je te lezen en nu wat rustiger aan?
29-10-2018 08:44
29-10-2018 08:44 • 1 reactie • Reageer
DiaantjesLife
wakeupkitty Deze week doe ik zeker wat rustiger aan. Was vorige week teveel, maar kon ik ook niet heel veel aan veranderen. Was beter geweest zoveel dingen in een week als deze week, waarin ik woensdag vrij ben. Ik ga wel op tijd mijn bedje in hoor, want ik voel wel dat ik het nodig heb.
29-10-2018 19:24
29-10-2018 19:24 • Reageer
marijke
ik heb dat dus ook dat ik mensen mis in mijn overzicht. Die wel een nieuwe post hebben. En ik zie al helemaal geen reactie op mijn reactie in mijn inbox. Dus ik ben op dit moment niet zo blij met het nieuwe yoors.
Maar ik hoop dat jij niet ziek gaat worden en hoop op een wat rustige nieuwe week voor jou.
29-10-2018 00:27
29-10-2018 00:27 • 1 reactie • Reageer
DiaantjesLife
marijke Jammer dat het bij jou dus niet zo goed werkt. Hoezo krijg je geen reactie in je inbox? Ik krijg alles zelfs dubbel............. dat ik getagd ben en dat iemand gereageerd heeft. Ook niet echt nodig naar mijn idee. Dan alle berichten over het upvoten er tussendoor. Inbox raakt wel vol hahaha, maar die hou ik altijd goed bij :wink: Ik moet zeggen dat ik me nu, maandagochtend, iets fitter voel. Dus ik hoop dat het allemaal goed blijft gaan. Vanaf volgende week ook weer hulp in de huishouding en dat zal ook behoorlijk schelen. Diaantje blijft yoorsen hoor en deze week zal ik er denk ik wel meer zijn, al durf ik dat nooit meer hardop te roepen hahaha. 
29-10-2018 05:49
29-10-2018 05:49 • Reageer
Chalija
Jaaaa gelukkig je bent er nog. Pas je goed op jezelf omdat je niet fit bent. Luxe sportschool als ik het zo zie en hoor. Leuk hoor. Fijne werkweek weer en tot de volgende keer.🤗
28-10-2018 22:13
28-10-2018 22:13 • 1 reactie • Reageer
DiaantjesLife
Chalija Jaaaaaaaaa, natuurlijk ben ik er nog haha. Ik pas zeker goed op mijzelf, vandaar dus soms ook bewust minder online........... De sportschool is inderdaad een luxere soort en daar is de prijs ook naar. Ik voel me gewoon niet thuis tussen al dat jonge spul en ik snap die apparaten ook niet goed. Hier kijken ze goed naar wat bij je past, is er begeleiding en zijn dus de apparaten geautomatiseerd. En d.m.v. mijn pasje kan ik mijzelf dus ook niet forceren. Dank je wel en ik kom vanzelf langs hoor :blush:
29-10-2018 05:46
29-10-2018 05:46 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Je hebt het er maar druk mee. Kan je bestie niet meegaan naar de sportschool? En dan samen lopen? Sterkte met je verkoudheid! 
Misschien vind je het ballet wel prachtig als je het live kan zien. 
28-10-2018 20:46
28-10-2018 20:46 • 1 reactie • Reageer
DiaantjesLife
lekkerereceptenvoor2 Mijn bestie zou best willen, maar hij is voor haar gewoon te duur. Het is niet bepaald een "basic fit" formaat sportschool, maar ik kan en wilde wel meer betalen voor kwaliteit. Zeker gezien mijn verleden met mijn buik. We blijven samen sowieso wandelen, want dat doen we beide graag. Het zwemmen gaat wel even op een laag pitje, ik kan niet alles. Ik denk ook wel dat ik het gaaf ga vinden, want dansen is tenslotte toch mijn passie. Het is al een leuk vooruitzicht met mijn bestie en dat is voor mij ook belangrijk. 
28-10-2018 20:49
28-10-2018 20:49 • Reageer
Ingrid Tips en meer
Leuke update weer! Behalve dan dat je week té druk was. Super dat je gaat sporten! Mooi, die dubbele regenboog.
Vorige week was ik ook beduidend minder online ;)
28-10-2018 20:37
28-10-2018 20:37 • 1 reactie • Reageer
DiaantjesLife
Ingrid Tips en meer Dank je wel en hij was inderdaad te druk! Soms ontkom je er gewoon niet aan, maar ben blij dat ik deze week minder op de planning heb staan. En vanaf 5 november weer hulp in de huishouding erbij en dat is ook wel fijn. Sporten heb ik gewoon nodig, zeker nu ik een voornamelijk zittend beroep heb en wie weet kom ik dan eindelijk van mijn kipfileetjes onder mijn armen af haha. De rest is best strak, maar oh die wiebelende dingen hahaha
28-10-2018 20:46
28-10-2018 20:46 • Reageer
jolandemooij
Wat mooi die dubbele regenboog. Interessant die sportschool, zo op de sporter ingesteld. En hopelijk ben je dat griepje snel kwijt. Heel veel plezier bij de balletvoorstelling.
28-10-2018 20:32
28-10-2018 20:32 • 1 reactie • Reageer
DiaantjesLife
jolandemooij Dank je wel en zeker een fijne sportschool, ik denk dat ik daar veilig kan sporten. Zeker met mijn verleden was dat wel een voorwaarde. Dat griepje komt beslist wel goed en ik ga langzaam al voorgenieten voor 3 januari. Lijkt me toch wel gaaf! 
28-10-2018 20:43
28-10-2018 20:43 • Reageer
Hans van Gemert
Wat een drukte allemaal! Pas wel een beetje op jezelf!
Ik ben ook niet iemand die vooraan staat voor balletuitvoeringen, maar ik denk dat dit toch wel heel mooi gaat worden.
28-10-2018 20:12
28-10-2018 20:12 • 1 reactie • Reageer
DiaantjesLife
Hans van Gemert Ja, het was een heftig weekje, maar gelukkig staat er de komende week niet veel op de agenda haha. Tja, dat ballet ga ik maar gewoon ervaren. Vaak is live alles net even anders en beleef je het veel intenser. Ik ga er zeker een blogje over schrijven :wink: 
28-10-2018 20:15
28-10-2018 20:15 • Reageer
Encaustichris
Busy Diaantje! Pas je wel een beetje goed op jezelf? Anders kom ik het doen! Dat is een dreigement ;-) 
28-10-2018 19:47
28-10-2018 19:47 • 1 reactie • Reageer
DiaantjesLife
Encaustichris hahaha, jij mag dat! Deze week gelukkig niet veel spannends op de agenda en dus een vrije dag. Daarnaast de knoop doorgehakt en we hebben weer een hulp in de huishouding gezocht. Niet voor stofzuigen, dat lukt wel in het weekend, maar de zwaardere klusjes als de badkamer, ramen lappen etc. Dus ja, ik en mijn mannetje letten goed op onszelf haha. Je bent altijd welkom in huize Diaantje en mocht je willen............. ik heb de laatste week van november vrij :wink: maar dan ging je al naar MJ toch? We gaan elkaar echt weer zien, waar dan ook :kissing_heart:
28-10-2018 19:58
28-10-2018 19:58 • Reageer
DiaantjesLife

Zo is ie beter of niet 'Klein' haha, dat kan Diaantje wel :wink:

Onderwijs, Opleiding & Wetenschap

28-10-2018 19:43
28-10-2018 19:43 • Reageer
The Original Enrique
Heel fijn te weer wat van jou te horen, Diaantje! Tja griep is nooit fijn... Doe nog maar even rustig aan, wij wachten wel :wink: Het 'Zwanenmeer' zou ook niets voor mij zijn, haha. Maar lief dat je dat voor je bestie over hebt! Je foto vind ik juist prachtig, van die dubbele regenboog! Mag ik je een tip geven? Geen kritiek dus :wink: De foto kun je op Picasa heel eenvoudig recht zetten. Zodat de horizon recht is. Dan heb je echt helemaal een perfecte foto!!
28-10-2018 19:28
28-10-2018 19:28 • 1 reactie • Reageer
DiaantjesLife
'Klein' Ik doe zeker rustig aan, don't worry.  Die tijd heb ik gehad dat ik dacht dat ik alles moest....... Wat betreft de foto, dat was mij nog niet eens opgevallen haha, maar bedankt voor de tip en volgens mij kan ik dat ook met windowsfoto's, het standaard fotoprogramma van windows10. 
28-10-2018 19:34
28-10-2018 19:34 • Reageer