Vrij schrijven, deel 23


Zo, dan nu eindelijk even tijd en fut voor een vrij schrijven, deel 23 al weer.

Zoals ik in deel 22 al schreef, ging ik een hele drukke week tegemoet en dat was achteraf gezien best wel een "understatement". Maandag begon redelijk normaal, een gewone werkdag zoals altijd aan het begin van de week.

Dinsdag werd drukker, want één van onze tandartsen was ziek en dan moet je patiënten af gaan bellen. Geen leuk klusje, maar het hoort er bij. 's-Avonds hadden we een vergadering met ons balie-team en die duurde tot iets na 21.00 uur. Als je bedenkt dat ik dan vanaf 05.30 uur wakker ben en vanaf 07.30 uur op mijn werk ben, dan is dat best een lange dag......

Woensdag was die tandarts er nog steeds niet, dus wederom patiënen afbellen. Rond 17.45 uur kon ik eindelijk naar huis gaan en normaal ben ik om 17.00 uur afgewerkt. Snel iets lichts gegeten, want ik had die avond een gratis proefles gepland staan bij een nieuwe sportschool in Rosmalen. Hij gaat per 1 november open en ze werken daar met Milon apparaten. De sportschool heet Citygym, niet bepaald goedkoop, maar ik voel me daar wel op mijn plek.

Het zijn apparaten die met een persoonlijk pasje, precies weten op hoeveel kilo hij ingesteld moet zijn. Tijdens de proefles is mijn lichaam gescand en heb ik tijdens de eerste ronde gezorgd voor een juiste instelling van de apparaten. Bij een volgend bezoek hoef ik alleen maar steeds mijn pasje te scannen bij elk apparaat en dan gaat de rest "vanzelf".

Zo ziet het er aan de buitenkant uit. Van binnen heb ik geen foto's gemaakt en deze komt van hun Facebookpagina.

Het is gevestigd in het centrum van Rosmalen en ik kan er zelfs lopend naar toe. Al ga ik tijdens de avonden hier liever niet alleen heen, want in het donker ben ik toch niet bepaald een held haha. 

De proefles dus erheen gegaan met de auto....... zal in de zomer wel anders worden, want ik ben wel lid geworden.

Donderdag gewoon een drukke werkdag met nog steeds een zieke tandarts. Gelukkig stopte we allemaal op tijd, want die avond stond een team etentje gepland. Met alle collega's gingen we eten in Heesch bij restaurant "Bomenpark". Wat was het heerlijk daar en wat een mooie locatie. In een mooie bosrijke omgeving en een gezellige sfeer. We hebben echt gesmuld, want de keuken is geweldig goed, aanrader dus als je ooit eens in de buurt bent. Niet de goedkoopste, maar daar krijg je dus wel echt kwaliteit voor.

Vrijdag begon de spierpijn toe te nemen, daarnaast werd een sluimerend griepje steeds heftiger. Het was gelukkig relatief "rustig" op de praktijk, dus ik heb de dag "uitgezongen" met de nodige paracetamols. 's-Avonds thuis lekker in de relaxmodus. Mijn bestie kwam nog even langs en ze stelde een voor haar belangrijke vraag. Ze heeft namelijk een bucketlist en daar staat iets op wat nu mogelijk was. Toen ze jong was, is ze ballerina geweest en haar droom was om ooit nog eens het Zwanenmeer te zien. Laat nou die voorstelling op 3 januari 2019 in Den Bosch komen. Ze weet dat ik niet bepaald een ballet persoontje ben, maar dit was iets wat ze heel graag met mij samen wilde doen. Tja, als echte besties, dan doe je dit dus voor elkaar. Samen kaartjes gekocht en ik ga dit dus met haar beleven. Een droom van haar laten uitkomen. Hieronder een klein stukje uit het Zwanenmeer. Ik kijk er toch ook best wel naar uit haha. 

Zaterdag stond ik nog beroerder op, maar ben toch meegegaan naar België. Ik heb echter vooral geslapen daar en ook op de terugweg in de auto.

Op de heenweg toch wakker genoeg om te kunnen genieten van een mooie regenboog.

Hoe dichter we bij België kwamen, hoe mooier en feller hij werd en uiteindelijk zagen we er zelfs 2.

Het viel niet mee om dit goed vanuit een rijdende auto te fotograferen, maar ik moet zeggen dat het toch best een hele duidelijke foto is.

Op de terugweg heb ik niks gezien haha. Ben vrijwel direct in slaap gevallen en thuis ben ik meteen op de bank gaan liggen.

Heb nog een kleine poging gedaan om te Yoorsen, maar ik had zoveel hoofdpijn, dat me dat niet gelukt is.

Vandaar nu even een uitgebreide blog over mijn drukke week.

Zo lief ook om te lezen dat ik, samen met mede blogger Hans gemist werden door Chalija, ze stelde de vraag "missen jullie ook mensen in jullie overzicht" Gelukkig heb ik zojuist kunnen beantwoorden dat ik er echt nog wel ben haha, alleen dus beduidend minder online ben en zeker de afgelopen week. 

Dit was Diaantjes week in vogelvlucht en zijn jullie weer even op de hoogte. Morgen ga ik wel werken, maar neem wel een doosje paracetamol mee. Als het echt niet lukt, kan ik altijd nog naar huis gaan. Gelukkig zit in de komende week mijn twee-wekelijkse vrije woensdag. Vrijdag ga ik mijn eerste echte les volgen op de sportschool, dus gaat wel goedkomen denk ik. 

Diaantje is gewoon op Yoors en doet haar best om bij te blijven, want ik heb geen problemen meer met het nieuwe Yoors. Ik ben er aan gewend en vind het wel prima zo. Er zullen beslist nog wat dingen aangepast worden en verbeterd worden. Dat is Yoors! Altijd blijven groeien en verbeteren. 

Heel veel liefs van mij xxx