Vrij schrijven, deel 24


En dan is het weer eens tijd voor een vrij schrijven, gewoon omdat ik dat even wil en er nu aan zat te denken.

Al 2 daagjes ziek thuis en vandaag toch maar even bij de huisarts geweest. Ik blijk een virus op mijn evenwichtsorgaan te hebben, "neuritus vestibularis" zoals het dan in het Latijns heet. Ben snel en veel duizelig, hoofdpijn en misselijk. Zo heel af en toe kom ik dus even op Yoors snuffelen, want te lang wil niet echt lukken. Moet vanzelf overgaan met vooral rust, dus dat doe ik dan maar.

Heb op Netflix de nieuwe serie "the bodyguard" ontdekt en die is echt gaaf. Inmiddels 3 delen gezien, heel spannend en valt denk ik onder de noemer actie. Mocht je dus iets moois willen kijken, seizoen 1 is net online en het is een Netflix original.

Verder toch overal wel aan het reageren en als het goed is zou ik nu berichten in mijn inbox moeten krijgen. Het is nog erg stil, maar wellicht komt dat nog haha. Ik geef echt niet op, daar is Yoors veel te leuk voor. Dus als ik ergens nog niet op gereageerd heb, dan ligt dat dus daar aan.

Zojuist ook nog even de status van Picnic gecontroleerd en ja hoor, nog maar 129 wachtenden voor mij. 

Inmiddels al 3 gratis artikelen in mijn mandje, de zogenaamde "wachtverzachters". Een pakje oreo koekjes, een pak stroopwafels en een pak hagelslag. 

Dit krijg ik gratis bij mijn eerste bestelling. Begin oktober aangemeld en langzaam komt het eind in zicht haha en kunnen we online gaan boodschapjes doen.

Of het iets voor ons gaat zijn, moeten we gaan ontdekken, maar niet geschoten is altijd mis. Misschien is echt winkelen uiteindelijk veel leuker! 

Nog even afwachten en dan kan ik het vertellen. 

Helaas deze week even niet sporten, maar ik hoop in het weekend toch wel weer te kunnen gaan. Ik baal hier best wel van, maar ziek is ziek. Met mijn baas afgesproken dat ik de rest van de week thuis blijf en goed uitrust. Dus dat doe ik dan maar. Kan ik mooi tussendoor lekker wat Yoors bijlezen! 

Diaantje  is dus lekker thuis, al had ik liever gewerkt. Dat duizelig zijn is echt niet fijn! Sonja heeft me een fijne Reikie behandeling gegeven en dat doet me ook altijd weer goed. Super lief van haar, want dat doet ze geheel vrijwillig! Ze schreef er ook een blog over vandaag en ook ik gaf toevallig dit weekend iets gratis weg, maar daarover later meer. 

Pay it forward.

de blog van Sonja

Dat was het voor nu eventjes. Ik wil absoluut ook snel weer een 18+ verhaal gaan schrijven en heb al een ideetje. Nu nog even fut er voor vinden, maar dat komt goed haha. Heeft wel met mijn werk te maken....... nou ja, niet "mijn" werk, maar het gaat zich wel afspelen in een tandartspraktijk ;) Blijf me volgen dus als je nieuwsgierig bent nu! 

Fijne avond allemaal en tot yoors xxx