×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven, deel 25


Zomaar een vrij schrijven op een woensdag avond. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan! 

Vandaag had ik mijn 2-wekelijkse vrije dag en natuurlijk redelijk vol gepland met vanalles. Zo begon mijn dag heel erg nuchter, want ik mocht weer eens bloed gaan prikken. Ik ben belast met familiaire hypercholesterolemie en dat betekend dus regelmatig controle. Vandaag was het weer zover. Niet erg, behalve het feit dat ik dan nuchter moet blijven. Ik ben zo gewend om te ontbijten, dat ik dat echt heel erg mis.

Daarna stond een bezoekje aan de osteopaat op de agenda. Om 10.00 uur moest ik daar zijn en het was voor mij ook wel hoogtijd. Hij helpt me enorm van de buikpijn af en langzaam begon die steeds meer te vervelen. Dus maar goed dat ik die afspraak met de osteopaat zo ongeveer elke 3 maanden heb. Die man heeft in mijn ogen echt gouden handjes, want het doet me enorm goed en ik kan gelukkig ook alles weer doen. 

Vanmiddag stond er iets leuks op de agenda en dat was het ophalen van het nieuwste boek van Rick Gemma. Het tweede boek van ons schrijvers trio op Yoors.

Ik had hem deze keer besteld via Hans, want die woont gewoon in mijn dorpje Rosmalen. 

Super leuk om hem eens te ontmoeten en eventjes over Yoors te kunnen praten en natuurlijk het ontstaan van het boek.

Ik heb er echt bewondering voor hoe ze dit toch steeds met zijn drietjes voor elkaar krijgen! 

Ik kruip zo dus lekker op tijd mijn bedje in en ga eens heerlijk lezen in dit nieuwe boek. Super ook om te weten dat deel 3 zelfs al in de maak is! 

Tja en dan mijn avond invulling....... die bestond uit een cursus communicatie. Geregeld door mijn werkgever en bestemd voor alle balie medewerksters van onze praktijk. 

Ik had er eerlijk gezegd totaal geen zin in. Op mijn vrije avond toch naar je werk moeten voor een cursus waarvan je denkt dat het totaal niet nodig is...... maar niets is minder waar, want het was een hele interessante avond en heel verhelderend ook wel. 

We hebben er allemaal best veel aan gehad en hebben een mooi doel om mee door te gaan. Onze praktijk wil blijven groeien en dat is met dit soort cursussen heel erg goed mogelijk.

Ik moet dus toegeven dat mijn aanname geheel onterecht was en het absoluut de moeite waard was! 

Vanmiddag ook nog wel eventjes bezig geweest met iets creatiefs, maar dat zien jullie pas in de maand december. Het zal eerder klaar zijn, maar ik ga het gebruiken voor de Crea- Challenge 2018 van Ingrid. Het wordt een speciaal december kadootje, maar ik hou natuurlijk geheim wat het is. Dus ontvanger, mondje dicht hoor hahaha. 

Dat was eventjes een vrij schrijven van mijn dag en ik ga nu lekker mijn bedje opzoeken. Luisteren naar je lichaam is de boodschap die ik vaak hoor, dus dat doe ik dan maar hahaha. Ik wens jullie allen al welterusten en tot morgenochtend dan maar. Diaantje zit tijdens het ontbijt door Yoors te bladeren hoor! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts