Vrij schrijven, deel 26


Zo lekker als je op donderdag avond al kunt zeggen dat je weekend begonnen is!

Niet alleen kunnen zeggen dat het weekend is, maar ook weten dat je de hele volgende week vrij bent!

Inmiddels ruim 3 maanden aan het werk bij mijn nieuwe werkgever en ik heb het enorm naar mijn zin. Ik had alleen zoveel snipperdagen over, dat ik in overleg met mijn werkgever lekker een weekje vrij heb kunnen nemen. Nog steeds ruim 50 snipperuren over, maar die ga ik gewoon uit laten betalen. Die opnemen gaat me echt niet lukken meer voor 1 januari haha. 

Het was een heerlijke werkweek en ook deze week heb ik lekker kunnen sporten bij Citygym in Rosmalen.

De "Milon" cirkel is erg fijn om te doen en ik kan het heel goed volhouden. Al verschilt het soms wel per dag hoe zwaar ik het ervaar.

Ik probeer zo'n 3 keer per week te gaan, telkens minimaal 1 dag rust er tussen. Dat is ook het advies, zeker niet elke dag dit doen.

Inmiddels in het bezit van een mooi en handig polsbandje, wat mijn pasje vervangt. Ik kan nu heel simpel met de smiley de apparaten scannen en daarmee dus ze instellen op mijn persoonlijke instellingen.

Dit weekend vindt ook eindelijk het Moment4Youth weekend plaats. Hier schreef ik al eerder een blog over. 

10 jongeren tussen 18-23 jaar die om wat voor reden dan ook kanker in hun leven hebben gehad. Dat kan door eigen ziekte, maar ook door ziekte bij een dierbare als bijvoorbeeld vader of moeder. 

Ik ga de creatieve activiteit op me nemen, hoe kan het ook anders haha.

Toch gaat dat iets totaal anders worden als jullie van me zouden denken. Diaantje haakt, maakt engeltjes en doet aan Diamond Painting. Niks van dit ga ik echter dit weekend met de jongeren doen. Mijn activiteit bestaat uit het maken van een "moodboard". Ik heb 2 soorten basis voorbereid en een hoop leuke spulletjes verzamelt om een "moodboard" mee aan te kleden. Ik laat (nog) geen voorbeeld zien, want dat hou ik nog even geheim tot na het weekend. Dan ga ik natuurlijk een mooi verslag maken van het weekend!

 

Geen vrijschrijven met een week verslag, maar toch wel wat leuke dingen die ik met jullie wilde delen. Deze week ook nog 2 leuke creatieve opdrachten gekregen, waarvan ééntje echt hilarisch gaat worden. Die moet ik echter wel geheim houden, want het is een verrassing en stel je voor dat dit ergens terecht komt waar het niet terecht hoor te komen hahaha. Natuurlijk krijgen jullie daar later wel een berichtje van!

Voor nu sluit ik dit deel van mijn vrij schrijven afleveringen. Nu nog even lekker bijlezen bij jullie blogs, want ik loop iets achter........... maar dat haal ik zeker de komende week anders ook nog wel in!

Fijn weekend allemaal, de mijne gaat zeker geweldig worden!