×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven, deel 27


Eventjes de tijd nemen nu om mijn weekje door te nemen, want wat had ik een heerlijke vrije week. Een week waarin ik mijzelf had beloofd dat alles mocht en vooral niks moest! 

Een weekje vrij die al op de vrijdag voor het weekend begon vorige week, dus ik heb iets meer als een week vrij gehad haha. Die vrijdag had ik bewust vrij genomen om goed de tijd te hebben voor mijn activiteit in het weekend. Een weekend dat zou bestaan uit iets doen voor een heel goed doel. 

Het

Lees hier alles over het moment4youth weekend. (heel vreemd hij haalt de titel weg) 

Doordat ik zaterdag daar heen ben gegaan i.p.v. zondag, kon ik zondag ochtend toch heerlijk naar de sportschool.

Ik was best wel trots, want dit was mijn 10e keer dat ik de Milon cirkel deed.

Dat is een mijlpaal, want dan wordt samen met een coach bekeken of apparaten zwaarder kunnen worden ingesteld.

Het gaat gelukkig allemaal heel erg goed en alle kracht apparaten zijn een kilo zwaarder ingesteld en de cardio is ook een stapje hoger gezet.

Inmiddels nu 12 keer geweest, want ik ben woensdag en vrijdag ook nog naar de sportschool geweest.

Je moet minimaal 1 dag er tussen laten is het advies en omdat ik zuinig ben op mijn lijfje, houd ik me daar goed aan! 

Gezondheid info

Nu ik het even over mijn lijfje heb, ik krijg daar af en toe vragen over. Dus ik meld het gewoon even in dit vrij schrijven, dan weten jullie het allemaal! Het gaat namelijk heel goed met mij! Sinds ik de osteopaat ben gaan bezoeken is mijn buikpijn dusdanig verminderd, dat ik daar nauwelijks last van heb. Het is niet weg en er zijn wel dagen dat het iets meer aanwezig is, maar ik kan echt met volle overtuiging zeggen dat het goed gaat met Diaantje! Ik moet echter nog wel even een weg vinden naar het zwembad, want dat moet ik beslist ernaast blijven doen van de osteopaat. Helaas is het steeds erg druk, maar ik heb druk gezocht naar andere zwembaden, maar die bieden niet wat ik wil op de tijden dat ik kan....... Komt goed! Ik ben blij dat ik nu weer goed kan werken en sporten en alle andere dingen die ik niet kon.

Ik heb overigens alle blogs over ACNES verwijderd............. dat hoorde voor mij bij een stukje verwerking, ik wilde dit volledig loslaten. Ik was/ben er klaar mee en geniet weer volop van het leven! 

 

BIG NEWS!!! Op zondag 25 november 2018

Dat is nog zachtjes uitgedrukt, want zondag heb ik ook een hele dikke knoop doorgehakt. Via de link kun je lezen wat voor knoop. Hij opent in een nieuw tabblad. Het leuke ervan is dat ik wel een aantal leuke bestellingen nu heb gehad, want ik had nu de tijd om Diaantjes Creaties even goed onder de aandacht te brengen. Mijn nieuwste creatie, de boekenleggers, waren een echte hit en ik heb er al heel veel verkocht! 

Dinsdag ben ik de hele dag naar een vriendin geweest in Broekland. Lekker eventjes naar het echte platteland haha, want dat is het daar zeker. Lekker op de boerderij en een uitzicht! Helaas geen foto gemaakt, stom van me! Ik ken haar via een lotgenoten groep waar ik ooit lid van ben geweest en ik heb met haar een geweldige band opgebouwd. Ook zij is overigens pijnvrij, dus we zijn geen lotgenoten, maar nu gewoon vriendinnen! 

Woensdag kreeg ik het op mijn heupen, zoals ze dat zeggen. Nadat ik eerst 's morgens bij de huisarts was geweest voor de uitslag van mijn bloed, wat overigens niet goed was en ik dus andere medicatie voor heb gekregen nu, en nadat ik ben gaan sporten heb ik de kerstboom van zolder gehaald! 

Deze week had ik daar de tijd voor, want eigenlijk is het veel te vroeg natuurlijk.......

Normaal komt hij bij mij ook pas na 5 december, maar dan had ik het in een avond moeten doen en/of in het weekend. Nu ik dan toch de hele week vrij had, kon ik hem gewoon zetten wanneer ik wilde. Dat was dus afgelopen woensdag hahaha.

Heeft toch wel weer wat, al ben ik eigenlijk helemaal geen kerstmens. Mijn gehaakte kerstman heeft de zomerperiode gelukkig ook weer overleefd en pronkt weer mooi naast de kerstboom. 

Donderdag was een echte lalalalala dag. Zo'n dag dat je niks gepland hebt, niks moet en alles mag. Ik ben in de middag ook weer eens lekker over de markt gegaan, want dat kan ik bijna nooit. Lekker een visje gekocht bij de visboer en daarna gewoon thuis een beetje gemutst (niet veel gedaan betekend dat)

Vrijdag ochtend weer een lekker rondje op de sportschool gedaan. Lekker begin van de dag vind ik dat! Vanaf de komende week, kan ik weer alleen in de avonden. Vrijdag kwam ook mijn dochter thuis, die kwam met de trein en ik ben haar op het station in Den Bosch gaan ophalen. Aansluiting naar Rosmalen loopt niet soepel en anders moet ze dus een half uur wachten. Niet fijn dus. Was weer eventjes lekker, want we zien elkaar natuurlijk niet zo heel vaak. Al gaat dat over een tijdje veranderen, maar dat horen jullie nog wel haha. Moet nog wel wat onderwerpen te bloggen bewaren natuurlijk! 

Ze nam wel een mooi kadootje voor me mee, want ze heeft al kaartjes geregeld voor de Toppers op 1 juni 2019! Elk jaar ga ik daar met haar heen en dat is altijd een geweldig leuk feest. Onze ring heeft dresscode "red with a touch of gold" dus daar gaan we iets leuks mee doen. 

En dan is het weer weekend. Mijn weekje is toch wel voorbij gevlogen, al heb ik er ontzettend van genoten en kijk ik er toch ook wel weer naar uit dat ik morgen mag gaan werken. 

Wat ik zo eerst ga doen is nog een keertje naar de sportschool en daar mijn 13e keer doen. Bij 20 keer krijg je een mooi Nike shirt, dus hoppa die gaat Diaantje binnenkort scoren natuurlijk haha. Ook worden dan wel weer de apparaten bijgesteld, maar niet meer als dat ik aan kan natuurlijk. 

Ik wens jullie een hele fijne zondag. Ik ga niet veel online zijn overdag, want heb nog wat Mariaatjes te haken. Zal er 1 worden vandaag, want 2 achter elkaar is niet zo fijn voor mijn handjes. Vanavond ben ik er natuurlijk wel eventjes, want ik kan echt niet zonder Yoors hoor. Ben al helemaal gewend aan het nieuwe en ik ben er gewoon blij mee!

Dag allemaal xxx

p.s. de foto van de Toppers heb ik nu gewoon via Google gepikt.......... vinden ze niet erg, hoe meer reclame hoe beter
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts