Vrij schrijven, deel 29


Eventjes de tijd nemen nu om nog eens een vrij schrijven te maken, want de voorlaatste is nu toch al 12 dagen geleden! Normaal maak ik er ongeveer 1 per week, maar ook ik ben drukjes geweest. Net als vele andere Yoorsiaantjes overigens haha. Ik ga hieronder het deze keer eens vooral met foto's laten zien. Gewoon omdat het kan en omdat ik het leuk vind om dat met jullie te delen. 

Wat deed ik allemaal de afgelopen tijd?

Zoals ik kort in deel 28 vertelde, had ik een super leuke workshop tapas met mijn collega's. Hier ben ik bezig met het snijden van peterselie. 


Ook zorgde ik voor de lekkere stokbroodjes tijdens het koken. Het was echt heerlijk vers en knapperig brood. Diverse soorten beleg en ze werden goed gegeten. 

Natuurlijk ook zelf lekker geproefd en oh wat was alles lekker! Dit alles vond plaats in "kookstudio" Hengstenheuvel te Uden.

Wat deed ik nog meer?

Nou ik behaalde o.a. mijn eerste grote doel op de sportschool!

Na 20 keer de Milon Cirkel zou je overgaan naar fase 2 en kreeg je een geweldig mooi Nike t-shirt.

Het logo van de sportschool op de voorkant en achterkant en de tekst "founder", want ik behoor tot de "founding members". Dat zijn de eerste 100 leden van Citygym Rosmalen.

Inmiddels al 4 trainingen in fase 2 gedaan en het voelt echt heerlijk. Ik heb geen problemen met spierpijntjes e.d. Mijn buik ondervind er gelukkig ook geen problemen van en kan ik nog steeds volop genieten van alles wat ik nu allemaal weer kan! Gemiddeld 3 keer per week vind je mij op de sportschool! 

In diezelfde week hadden we ook een scholingsdag met kerstborrel van het werk. De borrel vond plaats in de Skybar van het Van der Valk hotel te Tiel op de 16e verdieping. Toch best hoog! 

Door het hele hotel stonden van deze mooie kerstbomen. Heel gaaf om te zien en ze waren ook in diverse kleuren. Deze is in de Skybar. 

Diaantje is Diaantje niet als ze toch eventjes moet poseren bij een ijsbeer haha. In mijn panterprintje moet dat kunnen toch! 

Ook nog meer sportiviteit, want vorige week zondag reed ik richting Arnhem om daar kennis te gaan maken met ons team van Hair4Her Muddy Angels.

We hebben gelachen, een fijne training gehad en we kijken allemaal uit naar 29 juni. 

Op de foto is het team niet compleet, want helaas waren 5 Angels verhinderd die dag. Binnenkort doen we het nog eens over, dus dan hoop ik wel iedereen te ontmoeten. 

Slecht nieuws hoort er ook bij.....

Helaas kreeg ik kort na de Muddy Angel training te horen dat 1 van de dames die meededen aan de laatste "moment4her" dag, de strijd tegen die oneerlijke ziekte heeft moeten verliezen.

Hier nog stralend en nagenietend van een prachtige dag waaraan ik bij mocht dragen. Wie van de drie is niet belangrijk, maar als je deze stralende gezichten ziet, kun je toch niet vermoeden dat 1 van hen er 3 maanden later niet meer is......... Rust zacht lieve mooie vrouw xxx

Kerstmis 2018

Ook in huize Diaantje komt kerstmis dichterbij en ben ik drukjes met heel veel. Daardoor helaas ook minder actief op Yoors, maar dat hoop ik allemaal in te halen. Gelukkig ben ik niet de enige haha. De kerstboom staat al een tijdje en langzaam krijg ik toch echt ook wel de kerststemming te pakken. Blijft voor mij een dingetje....... maar gelukkig heb ik een geweldig gezin en voor hen zal ik altijd zorgen dat het gezellig is. 

Morgen is het eerste kerstdag en die vier ik natuurlijk met mijn gezin. We zouden 's avonds met z'n zessen uit eten gaan, maar de plannen zijn gewijzigd. Helaas heeft mijn schoondochter de laatste tijd flashbacks van het drama wat haar op 10 januari dit jaar trof. Hierdoor is ze erg emotioneel, want langzaam begint ze alles dus te herbeleven. Daardoor kan ze momenteel geen drukte aan en heeft me in tranen verteld dat ze niet mee uit eten kan gaan. Wij hebben daar natuurlijk begrip voor en hebben het nu verdeeld. Morgenmiddag komt mijn zoon met schoondochter lekker uitgebreid lunchen en morgenavond gaan we met mijn dochter en schoonzoon uit eten. 

Niet zoals ik het voor ogen had, maar gezien de situatie de beste oplossing voor allemaal. De gezondheid en het geluk van mijn kinderen staat voorop in deze en ik ben zo dankbaar dat we haar nog in ons midden hebben. Het zal drukker zijn, maar niet minder waardevol. 

Hiermee sluit ik dit vrij schrijven af en ga ik verder met nog wat dingetjes hier in huis. Vanavond lekker rustig hier, want Peter en ik zijn lekker saampjes. Dat is onze privé kerstmis haha en daar gaan we zeker saampjes van genieten. 

Ik wens nogmaals iedereen hele fijne feestdagen en ga genieten, waarvan dat maakt niet uit, maar geniet!

Heel veel liefs van Diaantje xxx