×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven, deel 31


En dan schrijf ik nu de allereerste vrij schrijven van 2019! Gewoon omdat het kan en ik nu even eraan toekom.

In huize Diaantje is het gewone leven weer begonnen en dus ook het werkende leventje haha. Helaas heeft de griep mij ook bereikt, weliswaar in geen heftige vorm, maar toch niet fijn. Het afgelopen weekend veel op de bank doorgebracht en me overgegeven aan de Oscillococcinum en de paracetamol. Dit heeft gelukkig ervoor gezorgd dat ik me vandaag weer wat beter voel en er kan zijn voor mijn dochter.

Die wordt vandaag aan haar pols geopereerd, daar heeft ze een "ganglion". Via de link kun je lezen wat het is en gelukkig is het niks ernstigs. Gelukkig is ze een beetje opgeknapt, want vorige week was ze behoorlijk ziek van de heftige buikpijn. Nog niet helemaal weg, maar al wel een stuk minder. 

Vandaag ben ik dus vrij en om 10.45 mogen we ons melden in het ziekenhuis. Ik neem het boek van Marion mee en ga daar tijdens de operatie in lezen. Het zal onder plaatselijke verdoving gedaan worden en dus krijgt ze zo'n blok vanaf haar oksel. Mama mag vandaag dus eens "ouderwets" voor haar meisje zorgen, want die (rechter) arm zal ze vandaag niet veel mee kunnen haha. Heerlijk toch wel om die rol nog eens te mogen spelen! 

Verder loop ik enorm achter met Yoors en reageer ik beduidend minder. Al probeer ik de nieuwste blogs nu wel direct te lezen en daarop te reageren. Ik kan momenteel ook niet lang de laptop aan hebben, want de griephoofdpijn speelt me ook nog wel parten helaas. De kerstblogs ga ik dus ook gewoon wegklikken. Niet omdat ik dat echt wil, maar ik kan moeilijk jullie nu nogmaals fijne feestdagen wensen haha. 

Ik ben absoluut niet weg, maar momenteel dus gewoon wat afwezig als het ware. 

Vrijdag nog een onverwachts leuk uitje, want mijn ouders hebben me meegevraagd naar André Rieu! Niet live, maar naar de speciale doekoptredens die komend weekend in heel Nederland gedraaid worden. Ze zijn daar al eerder heen geweest en het schijnt net zo mooi als live te zijn. Dat hebben ze ooit al eens gedaan, dus ze weten hoe dat is! Ook iets wat ik, net als het Zwanenmeer, ook nooit zelf uitgekozen zou hebben. Een tante zou eigenlijk meegaan, maar die is niet in staat momenteel hiervoor en ben ik de gelukkige geworden haha. Heerlijk met paps en mams op stap, daar kijk ik absoluut naar uit! 

De vlinders die ik van Enrique kreeg als verrassing, hebben inmiddels een ander plekje gekregen.

De kerstboom is nu weg, maar ik vond de vlinders te mooi om ze een jaar weg te leggen. Vandaar ze een mooi plekje gegeven aan de lamp die naast de bank staat en ook hangen er 3 aan de spiegel boven het dressoir.

Als je goed kijkt, zie je er net eentje in de rechterhoek.

Ik vind ze echt prachtig, dus ik geniet nu elke dag van al die mooie vlinders om me heen. Heerlijk!

Ik denk dat ik mijn verzameling nu ook meer ga uitbreiden. Vrees dat mijn "vlindervirus" nu nog meer getriggerd is haha.

Voor nu ga ik het hierbij laten. Even nog wat kleine dingetjes doen in huis en wellicht meld ik me later vandaag nog eventjes. Wilde gewoon even laten weten dat ik nog leef, maar net als vele hier het toch stiekem ook best wel drukjes heeft. Yoors loopt niet weg en ik ook niet, veel te leuk hier! 

Fijne dag allemaal en tot YOORS xxx
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts