×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven, deel 32


Kennen jullie dat ook? Dat je weet dat er sneeuw gaat komen en hoewel dit nooit leuk is in mijn opinie, het nog minder leuk is als hij een hele leuke dag kan verpesten. De timing van die sneeuwbui zo slecht is........... Ja, op foto's ziet het er prachtig uit, maar niet als je ruim 150 km moet rijden om je bestemming te bereiken! 

Nou, ikke dus wel!

Al weken kijk ik uit naar deze woensdag in januari en ik niet alleen. Vandaag zou ik eindelijk naar Marie-José gaan en deze lieve vrouw mogen knuffelen. Deze warme lieve vrouw die de mooie tekst schreef van mijn engelen kaartjes.

Deze prachtige tekst maakte we samen. Ik gaf haar een aantal steekwoorden en Marie-José maakte er dit hele mooie gedichtje van.

Sindsdien worden alle engeltjes die ik maak, voorzien van dit kaartje.

De band die ik met haar opbouwde werd steeds hechter en het voelt voor mij als een echte soulmate. 

Niet jaloers worden andere lieve yoorsiaantjes die ik al ontmoet heb, ook jullie zijn me heel dierbaar hoor haha.

Met iedereen die ik ontmoet heb, heb ik een ander soort band. Dat kan ook niet anders, want tenslotte is iedereen anders.

Toch gooide vandaag, nouja gisteren dus eigenlijk, de sneeuw roet in het eten. Het is op de meeste wegen wel goed te doen, maar de binnendoor wegen en vooral in de regio waar ik heen moest, zijn niet prettig om te rijden.

Dus kozen we voor veiligheid!

Wat wel weer leuk is, is het feit dat we meteen een nieuwe datum geprikt hebben en ik zelfs een nachtje blijf slapen. Zeker op die afstand misschien niet zo slecht bedacht en heb ik nu dus een andere datum om naar uit te kijken. Wel een paar weekjes verder en we gaan er vanuit dat het dan beter weer is. In ieder geval geen sneeuw meer haha.

Tja, wat doe je dan op je onverwachte "vrije" dag?

Onverwachts had ik dus helemaal niks op mijn agenda staan en was het voor mij duidelijk dat het een echte Diaantje dag zou gaan worden. Een dag dat ik zelf beslis wat ik doe en vooral ook niet doe!

Vanmorgen was ik zoals altijd vroeg wakker en besloot ik naar de sportschool te gaan. Even wat afleiding en ook gezelschap. Ik wilde even niet alleen thuis zitten. Normaal vind ik dat heerlijk, maar nu paste dat niet bij mijn stemming. Mijn snowboots aan gedaan en rustig tevoet naar de sportschool gegaan. Daarna thuis even lekker op de bank met een kopje verse gember thee en een beetje surfen op het www. Geen yoors, gewoon wat vanalles en nog wat.

Na de lunch wandelde ik weer naar het dorp, ditmaal om naar de opticiën te gaan. Mijn computerbril is helaas niet echt geschikt meer, de sterkte is te licht. Met mijn variofocus bril is kijken naar het computerscherm op mijn werk niet echt bevorderlijk en bovendien slecht voor je nek. 

Dit is hij dan geworden. Bewust een hele andere kleur als dat ik normaal kies. Mijn "normale" bril is meestal zwart van kleur en om de één of andere reden nu al 3 keer op een rij een Tommy Hilfigger. 

Mijn computer bril is dat nu eens niet. Hij is roodachtig van kleur en een Pierre Cardin en hij staat echt super leuk. Nu afwachten tot hij klaar is en dan zal ik hem ook showen hahaha.

Verder lekker nog even wat rond gekeken in het dorp. Ik kwam een bekende tegen en daar heb ik nog even mee gekletst. Ook altijd leuk. Nu thuis en is het tijd voor Yoors en misschien na het eten ook nog eventjes. Ligt er aan of ik dan zin heb of niet, want het is vandaag tenslotte nu een Diaantje dag! Alles mag dan en niks moet! 

Verder ben ik nog steeds drukjes, maar ik heb wel de extra agenda punten even gehad. Gisteren nog een etentje gehad met collega's i.v.m. het 25 jarig jubileum van één van onze behandelaren. In het onderstaande filmpje maken jullie kennis met die hele lieve collega en tevens een kijkje op mijn werk. Daniëlle, die je in het filmpje bij de balie ziet,  is mijn vaste collega en ze is net zo prettig gestoord als ik haha. Ze is in het filmpje heel rustig, maar ze is net zo'n spring in het veld. Heel veel plezier heb ik met haar. De moeder en het kindje zijn niet geheel vreemde, want natuurlijk gaan we niet zomaar patiëntjes filmen. De moeder is één van onze behandelaren, sttttt niet verder vertellen hoor haha. In alle filmpjes van onze praktijk, spelen behandelaren met hun kindjes en/of kleinkinderen de hoofdrol. 

Jullie zijn weer even up to date. Ik ga zo eens lezen wat jullie allemaal geplaatst hebben. Misschien nog een rescensie schrijven van het boek van Marion, want dat heb ik gisterenavond uitgelezen. Zo ook nog even een boek uitzoeken in mijn E-boeken lijstje, want de echte boeken zijn voor nu eventjes "op". Ik lees sowieso liever een E-boek, want dan kan ik zonder bril lezen doordat ik het lettertype kan vergroten. 

Alvast allemaal een fijne avond, maar voor nu ben ik dus nog wel eventjes online hoor! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts