×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven, deel 33


Zomaar eventjes tijd voor een vrij schrijven, want het was me toch het weekje wel zeg...........

De week dat mijn dochter weer officieel thuis is komen wonen. Vanaf thuis gaat ze het laatste stuk van haar 3e jaar verloskunde doen en ook het volledige 4e jaar. Vooral het 4e jaar bestaat bijna uit alleen maar stage en ze gaat dan enkel op en neer naar Maastricht als ze naar college moet.

Ook de week dat het toch weer ging sneeuwen en deze keer voor mij toch wel onverwacht. Zo was ik woensdag op alles voorbereid, want volgens de weergoden, zou het dan gaan sneeuwen. Echter er kwam niks! Totdat ik dus vrijdagochtend wakker werd en buiten zag dat alles wit was. Gelukkig was alles in de middag al weer weg, want de regen spoelde alles mooi weg.

Ook de week dat ik mijn "eigen" vliegtuig kreeg van Enrique, compleet met vliegveld. Dat is dus o.a. het leuke van Yoors, er ontstaan uit leuke conversaties hele spontane en grappige ideetjes. Ik was blij verrast met mijn vliegtuig.

Ook een week die me even plat kreeg, want vanaf donderdag werd ik geplaagd door aura migraine. Dit is in principe hetzelfde als een "normale" migraine, echter deze begint met het zien van golfjes, vlekken, onscherp zicht en dus niets meer kunnen lezen. Ik krijg dit ongeveer 2 keer per jaar, maar nooit gevolgd door hoofdpijn. Donderdag ochtend kreeg ik voor ik naar mijn werk ging, thuis zo'n aura. Dat duurt ongeveer 15 minuutjes en dan is het weg. In de middag kreeg ik het op mijn werk echter nog een keer. Ik ben even boven op een donker kantoor gaan zitten en na 20 minuutjes kon ik mijn werk weer hervatten. Wel met een lichte hoofdpijn deze keer. 

Vrijdag ging ik vroeger naar mijn werk i.v.m. de sneeuw. Daar eerst alles voor de ingang sneeuwvrij gemaakt en daarna gaan beginnen aan de administratie, want die is er altijd wel. Echter rond 08.30 uur begon ik weer vlekken en golfjes te zien en gaf aan mijn collega aan even naar boven te gaan. Deze keer ging het echter niet zo snel weg. De vlekken heb ik bijna een uur gezien en daarnaast werd ik erg misselijk, kreeg ik flinke hoofdpijn en stond ik draaierig op mijn benen. Toen ik uiteindelijk toch maar naar beneden ging, kwam ik niet goed uit mijn woorden toen mijn collega vroeg hoe het met me ging. Ze zag overigens meteen dat het niet goed ging. Ik heb de knoop doorgehakt en mijn dochter gebeld, gelukkig was ze thuis en die heeft me opgehaald. Ze brengt me maandag weer naar Oss en dan rijd ik zelf weer naar huis. 

Gelukkig kreeg ik zaterdag van meneer Anders bericht dat mijn nieuwe computerbril klaar was.

Is hij niet leuk?

Ik hoop dat dit mede ervoor gaat zorgen dat ik minder hoofdpijn ga hebben en liever ook geen migraine meer. Al is dat niet persé afhankelijk van deze bril.

Ik heb het weekend redelijk rustig aan gedaan en ben vrijdag zelfs al om 21.00 uur mijn bed in gegaan en dat is voor mij extreem vroeg hahaha.

Zaterdag ging ik iets later naar bed, maar van slapen kwam helaas niet veel.................

Feestje bij de buren!!!

Mijn nieuwe buren hebben de laatste tijd vaak visite in het weekend en helaas gaat dat vaak gepaard met behoorlijk wat geluidsoverlast. Ik heb oordopjes aangeschaft en dan is het redelijk te doen. Tot afgelopen nacht! Zelfs met oordopjes in, kon ik horen welke liedjes gedraaid werden. Dit duurde tot 04.45 uur en toen werd het pas stil........

en toen deed ik 's morgens iets, wat erg kinderachtig was, maar wat ik wel nodig achtte om mijn buren te laten voelen wat ik steeds voel/hoor. In de nacht daar aanbellen heeft geen zin, want in het verleden bracht dat ook geen oplossing, vandaar dus iets geks gedaan........... Wij waren toch redelijk vroeg wakker en om 08.30 uur besloot ik de buren eens wakker te maken. Mijn muziekbox op de zoldertrap gezet, met daarin een heerlijke mix van Scooter! Standje buren wake-up call! 

Het duurde een half uurtje en toen ging onze deurbel en daar stond een logé van de buren in zijn onderbroek. Of ik de muziek wat zachter wilde zetten. Ik vroeg waarom en hij antwoorde dat hij wilde slapen, waarop ik antwoorde, dat ik dat vannacht ook graag had gedaan! Ik ben even goed boos geworden en uiteindelijk is hij naar binnen gegaan en heb ik toch maar de muziek uitgezet. Mijn missie was tenslotte geslaagd. 

Nu moesten we binnenkort al met de buren gaan praten, want ze hebben ook nog eens camera's opgehangen. Aan de voorkant voor mij geen probleem, maar dat hij mijn achtertuin kan filmen, daar ben ik het niet mee eens. De andere buurvrouw overigens ook niet. Hierin staan we dus niet alleen. Geluidsoverlast ook niet, maar zij kiest ervoor om dan bij vrienden te gaan slapen! Nou, dat weiger ik natuurlijk! 

Wordt vervolgd dus, want dat dit een staartje gaat krijgen mag duidelijk zijn. Ik laat me niet gek maken!

Ik hoop morgen gewoon lekker te kunnen gaan werken, maar het gaat met de hoofdpijn goed gelukkig en kan ik ook weer wat meer op Yoors doen. Ik wil maandag ook proberen weer te gaan sporten, want dat heb ik dit weekend ook maar eventjes niet gedaan.

Zo, jullie zijn weer eventjes bij en het burenverhaal krijgt dus nog een keer een vervolg. Ik ben er zo klaar mee! 

Nu ga ik koken en misschien straks nog even online. Fijne avond allemaal en tot Yoors! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts