Vrij schrijven, deel 36


Nog eventjes op zondagavond een vrij schrijven maken. Gewoon omdat het even kan en ik het graag doe!

Vandaag eindelijk weer eens een 18+ verhaal geschreven. Al tijden was ik inspiratieloos. Steeds zoekende naar de juiste plaats en/of omstandigheden waar je zoiets kunt gaan laten plaatsvinden. Toevallig kwam gisterenavond het onderwerp "lift" ter sprake en ineens zag ik het voor me. Zomaar bedacht ik onderstaand verhaal en kon ik zowaar meedoen aan de schrijfuitdaging van februari 2019. Al was het wel even bekijken hoe ik het toch spannend genoeg kon houden en toch maar 600 woorden gebruiken. Het is gelukt! 

Verder was het toch echt wel een heerlijke dag vandaag. Vanmorgen, zoals meestal op zondag, al op tijd naar de sportschool gegaan en daar heerlijk de dag begonnen. Voldaan thuis lekker gedouched en daarna samen met manlief boodschapjes gedaan. Na de lunch besloten om saampjes lekker naar het dorp te wandelen en daar lekker even een terrasje te pikken. Eerst een lekker ijsje gescoord in onze ijssalon. Zo lekker dat Rosmalen dat sinds september vorig jaar heeft! 

Gisteren ook nog iets heel leuks gedaan, want geheel onverwachts gingen we naar een nieuw autootje kijken! Al een tijdje ben ik hard aan het sparen en manlief zag vrijdagavond op de website van de garage waar hij zijn auto gekocht had, een mooi autootje staan. Precies wat ik zocht! Ik wilde namelijk beslist weer een model "koektrommel". Ik rijd nu in een Suzuki Alto, maar die is toch behoorlijk oud (2002) en begint wat mankementen te vertonen. Om hoge onkosten te voorkomen toch besloten om nu al iets nieuws te zoeken. Ik mag a.s. woensdagavond, als er niks tegen zit, mijn nieuwe autootje gaan halen! Niet splinternieuw hoor, maar een super mooie Toyota Aygo van 2010. Hieronder zal ik een paar fotootjes plaatsen, dan hebben jullie een idee. Ik ga hem opleuken met vlinder stickers, maar die bestel ik in China, dus moet ik eventjes op wachten haha. 

Dit was in vogelvlucht mijn weekend. Gewoon lekker rustig aan gedaan. Dit weekend hadden we niks op de agenda staan en dat is soms erg fijn. Minder druk gehad ook als dat ik het afgelopen woensdag had op mijn vrije dag haha. Toen was mijn agenda ook leeg............ met de nadruk op was haha.

Dit weekend heb ik ook het kortings percentage aangepast in mijn shopje. 

Binnenkort komen er nog een aantal boekenleggers, maar die moet ik nog maken. De materialen zijn binnen en ik wil het vooral ook toespitsen op moederdag en vaderdag. 

Al zijn het ook hele leuke dingen om kado te geven aan de juf of meester op school natuurlijk!

Mocht je me nog niet zolang volgen en denken "wat is dit", dan moet je maar eens gaan kijken op www.diaantjescreaties.nlAlles wat ik maak en verkoop gaat namelijk naar een heel goed doel en dat is Stichting Hair4Her. Zij lenen gratis haarwerken uit aan kankerpatiënten. 

Nu ga ik nog heel eventjes Yoorsen, want ik mis toch stiekem veel. Ergens gaat het mis voor mijn gevoel op de home pagina. Ik lees tegenwoordig via optie "leden die ik volg", maar voor mijn gevoel staan daar toch niet alle nieuwste blogs van die leden bij. Voorheen kon je via een knopje met de naam alle blogs gaan lezen en dat kan nog steeds, maar is een behoorlijke omweg! Ik ga een lijstje maken met de leden waar ik zeker niks van wil missen, mischien dat ik het mijzelf dan iets makkelijker maak. Opgeven is namelijk geen optie! Yoors en Diaantje horen bij elkaar! 

Fijne avond allemaal en tot Yoors xxx