Vrij schrijven, deel 38


Op de vooravond, voor ik mijn mini vakantie naar Marie-José ga starten, nog even een vrij schrijven.

De komende 2 dagen zal ik niet online zijn, want ik ga even helemaal de boel de boel laten en volledig ontspannen. Ik heb het nodig nu en ik denk dat juist Marie-José bij uitstek daar heel geschikt voor is. Een omgeving waar ik nog nooit geweest ben en een liefdevol warm persoontje om mee te praten. Niet dat de andere dames die ik inmiddels ontmoet niet liefdevol waren hoor hahaha.

Ik heb een hele drukke werkweek achter de rug en dinsdag kreeg mijn autootje een steentje of zoiets tegen de voorruit. Onderweg naar mijn werk, uit het niets ineens een harde knal en een flinke beschadiging.

Zo balen! Gisteren heeft de firma Car Glass een nieuwe ruit geplaatst en kan ik dus veilig op pad.

Vrijdag was het zo druk op mijn werk, dat ik voor het eerst 's avonds geen fut had om naar de sportschool te gaan. Normaal doe ik dit dan juist wel, maar ik voelde dat ik nu totaal geen kracht meer had. Nou had ik natuurlijk ook best wel een emotionele week gehad i.v.m. de uitslag van het bevolkingsonderzoek voor darmkanker die mijn man kreeg. 

Donderdag dus naar het ziekenhuis voor het intake gesprek t.b.v. het darmonderzoek.

Woensdag staat er niks op mijn agenda en ik denk dat dat een hele rustige dag gaat worden. Al is dat in mijn geval nooit zeker, want als ik niks plan, heb ik het vaak juist heel druk. Bewust ook de keus gemaakt om voor een groot deel van de buitenwereld te doen alsof ik een hele week afwezig ben. Op  mijn webshop staat dat  en ook op Diaantjes Creaties FB heb ik die melding geplaatst. 

Ik ga natuurlijk ook wel weg, want ik ga deze week niet alleen naar Marie-José, ik ga vrijdag ook met mijn bestie een weekend naar Limburg. Bewust dus gekozen om een week "vakantie" aan te kondigen. Even Diaantje tijd, zoals ik dat altijd noem. Soms heel erg nodig en gelukkig heb ik dat tegenwoordig zelf goed in de gaten.

Ik denk dat ik woensdag overigens ook wel een heel mooi verslag ga kunnen maken van mijn bezoekje aan Marie-José. Al ga ik natuurlijk echt niet alles hier vertellen. Dat ik er tot rust ga komen en zal genieten is iets wat zeker is. Morgen op tijd opstaan en mijn spulletjes pakken. Lijstje met wat ik mee moet nemen ligt klaar, want zonder zo'n lijstje vergeet ik dus de helft hahaha. 

Ik ga dus zeggen "dag lieve Yoorsiaantjes, tot snel".

Liefs Diaantje xxx