Vrij schrijven, deel 39


Even behoefte om wat te schrijven en daar is mijn vrij schrijven ideaal voor.

Het gaat momenteel even niet lekker met Diaantje, niet lekker in haar "hummetje" zoals ik dat noem. Ik weet deze keer ook niet heel goed waar het aan ligt. Vaak heb ik hier last van rond de feestdagen, maar die zijn nog heel ver weg!

Ik heb zo genoten van vorige week, mijn 2 minivakanties, dat ik het nu zo raar vind dat ik me dus niet fijn voel. Nog geen zin/tijd gehad heb om een verslag te maken. Ik heb überhaupt niet echt zin heb om 's avonds mijn laptop open te doen. Dus ik laat hem dicht........... 

Elke ochtend kijk ik wel even over Yoors, dat hoort bij mijn ochtend ritueel. Natuurlijk werk ik hele dagen, sport ik veel en heb ik daarnaast ook andere "verplichtingen". Gisterenavond moesten we naar de verjaardag van mijn broer bijvoorbeeld. Morgen het darmonderzoek van Peter, wat me natuurlijk toch wel dwars zit........ Zaterdag (verplicht) bezoekje aan mijn schoonmoeder en zondag weer een Muddy Angel training. Dus een echt lekker vrij weekend, waarin ik helemaal niks moet, heb ik niet. 

Daarnaast ben ik sinds een week of 3 in de "fijne" wereld van de overgang terecht gekomen. Heerlijk die warmte aanvallen........... vooral 's nachts en ik sliep al zo lekker altijd! Niet dus! Elk uur wordt ik nu wakker en dat is echt niet fijn. Ik wordt dus al moe wakker en mijn humeur is af en toe echt niet prettig. Of dat aan de overgang ligt of gewoon omdat ik me dus niet prettig voel? Ik weet het niet, maar dat ik momenteel erg met mijzelf in de knoop lig, dat weet ik wel.

Ergens moet ik rust momenten gaan creeëren en dat zal voorlopig dus zeker ook ten koste gaan van mijn Yoorstijd. Ik wil dat niet, maar het is niet anders. Hoe doen andere fulltime werkende mensen dat toch? Op mijn werk draag ik momenteel echt weer het spreekwoordelijke masker. Daar ben ik vrolijk en lief voor de kinderen. Al merkt mijn directe collega wel dat ik anders ben in de omgang. 

Zo stom, dat ik me dus na een week vrij nu zo moe en niet fijn kan voelen.................. ik snap het niet! 

Ik ga natuurlijk gewoon door en het komt ook wel weer goed, het is gewoon even allemaal teveel. Dus merk je dat ik minder aanwezig ben, dan klopt dat dus. Diaantje moet even zichzelf weer vinden en ik weet alleen niet waar ik haar verstopt heb, maar ik blijf zoeken hoor! 

Diaantje gaat in de ont-moet modus! 

 

Natuurlijk kom ik af en toe wel hier kijken hoor, want zonder yoors kan ik echt niet!