×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven, deel 4


Al weer mijn 4e vrij schrijven en wat is het toch leuk om te doen. Ondertussen wel 11:11 op de klok zien, dus dat is mijn magische getal en voor mij een teken dat mijn opa op dit moment dichtbij me is. Het zal even nodig zijn denk ik.

Vanmorgen ben ik weer gaan zwemmen, want dat is het advies wat ik laatst kreeg van de osteopaat. Nu de 3e keer weer sinds lange tijd en het gaat steeds beter. Heerlijk een half uurtje door het water glijden. Soms op mijn buik en soms op mijn rug. Op de rug doe ik alleen als ik niemand voor me heb zwemmen, want je ziet niks hahaha.

Het zijn vooral ouderen die zwemmen. Nu ik nog thuis ben, kan ik overdag zwemmen en de meeste dagen is er dan lunch zwemmen. Dat is vanaf 12:00 tot 13:30 uur, maar op donderdag kun je ook zwemmen van 10:00 tot 11:00 uur en vandaag was ik er precies op tijd om 10:00 uur. Heerlijk dus een half uurtje in het water gelegen en even naar buiten gekeken. Buiten wordt namelijk hard gewerkt aan de laatste loodjes van de verbouwing van het buitenbad.

Voorheen deed ik bijna dagelijks aan vroege vogel zwemmen mee en dat was zo heerlijk in het buitenbad. Op je rug zwemmen en dan de blauwe lucht boven je zien. Ik ging altijd om 07:00 uur, zodat ik daarna gewoon kon gaan werken. Helaas is er in onze gemeente beslist dat het buitenbad (25m bad) overdekt moest worden. Er is een tekort aan overdekte baden. Dus die blauwe lucht ga ik niet meer zien als ik daar ga zwemmen. Er is wel de mogelijkheid dat er een wand open schuift, maar het blijft toch anders. De verwachting is dat het nog maximaal 2 weken gaat duren en dan kan er eindelijk weer "buiten" gezwommen worden.

Verder ga ik vandaag weer iets leuks beleven, want Diaantje gaat weer een Yoorsiaantje ontmoeten en ditmaal gewoon bij mij thuis! Ik kijk er enorm naar uit, maar ik laat jullie even in het ongewisse wie er komt! Ik hou wel van verrassingen en jullie horen dus later wie ik heb mogen verwelkomen in het mooie Rosmalen!

Mijn 10 minuutjes zitter er weer op. Ik wens jullie allemaal een fijne dag xxx


Vrij schrijven is naar een idee van Wakeupkitty en je schrijft dan gedurende 10 minuten je gedachten op.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts