Vrij schrijven, deel 4

Vrij schrijven, deel 4


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Al weer mijn 4e vrij schrijven en wat is het toch leuk om te doen. Ondertussen wel 11:11 op de klok zien, dus dat is mijn magische getal en voor mij een teken dat mijn opa op dit moment dichtbij me is. Het zal even nodig zijn denk ik.

Vanmorgen ben ik weer gaan zwemmen, want dat is het advies wat ik laatst kreeg van de osteopaat. Nu de 3e keer weer sinds lange tijd en het gaat steeds beter. Heerlijk een half uurtje door het water glijden. Soms op mijn buik en soms op mijn rug. Op de rug doe ik alleen als ik niemand voor me heb zwemmen, want je ziet niks hahaha.

Het zijn vooral ouderen die zwemmen. Nu ik nog thuis ben, kan ik overdag zwemmen en de meeste dagen is er dan lunch zwemmen. Dat is vanaf 12:00 tot 13:30 uur, maar op donderdag kun je ook zwemmen van 10:00 tot 11:00 uur en vandaag was ik er precies op tijd om 10:00 uur. Heerlijk dus een half uurtje in het water gelegen en even naar buiten gekeken. Buiten wordt namelijk hard gewerkt aan de laatste loodjes van de verbouwing van het buitenbad.

Voorheen deed ik bijna dagelijks aan vroege vogel zwemmen mee en dat was zo heerlijk in het buitenbad. Op je rug zwemmen en dan de blauwe lucht boven je zien. Ik ging altijd om 07:00 uur, zodat ik daarna gewoon kon gaan werken. Helaas is er in onze gemeente beslist dat het buitenbad (25m bad) overdekt moest worden. Er is een tekort aan overdekte baden. Dus die blauwe lucht ga ik niet meer zien als ik daar ga zwemmen. Er is wel de mogelijkheid dat er een wand open schuift, maar het blijft toch anders. De verwachting is dat het nog maximaal 2 weken gaat duren en dan kan er eindelijk weer "buiten" gezwommen worden.

Verder ga ik vandaag weer iets leuks beleven, want Diaantje gaat weer een Yoorsiaantje ontmoeten en ditmaal gewoon bij mij thuis! Ik kijk er enorm naar uit, maar ik laat jullie even in het ongewisse wie er komt! Ik hou wel van verrassingen en jullie horen dus later wie ik heb mogen verwelkomen in het mooie Rosmalen!

Mijn 10 minuutjes zitter er weer op. Ik wens jullie allemaal een fijne dag xxx


Vrij schrijven is naar een idee van Wakeupkitty en je schrijft dan gedurende 10 minuten je gedachten op.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
O ja zwemmen. Dat heb ik ook een paar jaar gedaan. Heerlijk. 
| 23:11 |
Ja, zwemmen deed ik vorig jaar ook heel veel, maar toen begon mijn lijf weer te vervelen en moest ik stoppen. Ik hoop echt dat dit zo goed blijft gaan, dat ik weer meerdere keren per week kan gaan zwemmen. 
| 07:22 |
Leuk om zo een inkijkje in je gedachten te lezen, leuk gedaan! Ha, die verrassing is er al vanaf, want ik heb je andere blog al gelezen 😀 
| 21:12 |
Ja, dat heb ik soms ook wel eens. Dat ik vervolg al lees, voor het vorige deel haha. Ja, die gedachten op papier zetten is echt wel leuk en blijf ik ook wel doen voorlopig! 
| 21:14 |
Leuk om even mee te kijken in jouw gedachtes.. zo krijgen we meteen een indruk van jou in real life 😉👍🌸
| 15:03 |
Ja, net een soap soms hoor hahaha
| 15:07 |
jij ook en genieten van de mistery gast😝
| 23:36 |
Niet genoten van, maar genoten met 😉
| 00:19 |
ja idd mét!! Oef zo komen er praatjes🙈
| 00:55 |
Ja precies haha 
| 06:46 |
ik wist toen alleen nog niet dat het om een hij ging.
| 20:40 |
Hahaha, maar nu wel 😉
| 20:42 |
yep!!
| 21:30 |
Ik heb vandaag heerlijk in de buitenlucht gezwommen, op de rug, met de blik op de wolken en de blauwe lucht. Leve de sauna, daar kan het nog :-)
Ben benieuwd wie je vandaag hebt ontmoet!
| 19:02 |
Oh lekker in de sauna, was je in Rosmalen? Ik zal het geheim zo eens onthullen haha
| 22:30 |
Ik heb het geheim inmiddels gelezen :-)
Ja, we waren bij de Thermen, heerlijk!
| 23:08 |
Stiekem wel jaloers hoor, zo lekker een dagje sauna! 
| 23:12 |
Heerlijk lekker zwemmen, en wie was het nou je (jullie) maken het wel spannend!
| 18:10 |
Zwemmen is idd heel erg lekker en ik zal het zo eens gaan vertellen haha
| 22:30 |
wist niet eens dat je daar woont dus ik ben het iig niet.Ik gok op Chris
| 16:19 |
Nope niet Chris.........
| 22:30 |
Hans dan die woont in de buurt
| 06:49 |
Had gekunnen, maar nee die was het ook niet haha. Heb er gisterenavond nog een blogje aan gewaagd, dus je komt het wel tegen 😉
| 06:51 |
ik ben idd nog aan de bijlees
| 06:53 |
Jij hoort dus ook bij de 11.11 groep. Welkom hahaha. Ik ben benieuwd wie je gaat ontmoeten. Fijne dag verder. 
| 14:42 |
Yep, ik hoor ook bij die groep al jaren haha 
| 22:29 |
Ik ook. Zo zie ik ook regelmatig 15.15.
| 07:59 |
Ik vaak juist 's nachts ook 3.33 en 5.55 haha
| 09:44 |
Ah die 5.55 heb ik ook regelmatig. Zo ook op de ochtend toen mijn moeder overleed. Tien minuten later ging de telefoon. 
| 09:54 |
Overigens ga ik ook een Yoorsiaan ontmoeten. Iemand die terug is van weggeweest. Meer verklap ik niet. Al weet een Yoorsiaan die jij ontmoet hebt al wie. Hoop dat diegene ook de lipjes op elkaar houd en de vingers van het toetsenbord in deze ;)
| 14:00 |
Zo spannend. Het lijkt wel of iedereen weer terugkomt. Ik zie een film voor me. The return of the Yoorsians… Hahaha
| 14:43 |
WOEHAHAHAHA Heerlijk! Wij zitten op het balkon 😜😂
| 16:41 |
Lekker. Geniet ervan! 
| 16:51 |
Nee, ik bedoel jij en ik, in de filmzaal 😂😜
| 17:09 |
Oh whahahaa. Goh lekker wakker ben ik NOT.
| 17:51 |
No problemo.
| 18:11 |
En wie heb jij dan ontmoet? Of kom ik daar zo achter hahaha
| 22:54 |
Diegene ga ik nog ontmoeten eerdaags :)
| 08:27 |
Aha 😉
| 09:44 |
Het is dus niet Hans.... *verder prakkedenkt*
| 13:58 |
Nee, het was niet Hans...........
| 22:29 |
dat waren leuke 10 minuten en ik ben benieuwd wie je nu weer gaat ontmoeten
| 13:38 |
Dat zal ik zo eens gaan vertellen haha
| 22:29 |
Weer een leuke invulling. En met een cliffhanger, ik ben benieuwd!
| 12:26 |
Ik ook wel eigenlijk hahaha
| 13:08 |
Ik ook...
| 14:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen