Vrij schrijven, deel 40


Op het moment dat ik de header ging maken, besefte ik me ineens dat ik gewoon nu mijn 40e vrij schrijven aan het maken ben! Op 13-06-2018 schreef ik mijn eerst en dan nu 10 maanden later dus al mijn 40e! Het gaat vooruit haha.

Weer een fulltime werkweek achter de rug en nu lekker gaan genieten van het weekend. Deze week ook netjes mijn 3 keer sportschool weer op kunnen pakken, want dat is even 2 weken iets minder geweest door diverse oorzaken. 

Maandag avond behaalde ik op de sportschool mijn fase 4 van de Milon cirkel.

Dat betekend dus dat ik inmiddels per fase 20 keer geweest ben en dat dan keer 2 rondes is dus 120 keer de Milon cirkel!!! 

Dat klinkt dan zo best veel hahaha. 

Nog steeds met heel veel plezier ga ik er heen en vooral na een drukke werkdag, is dat heerlijk. Het is mijn uitlaatklep! 

Daarnaast is het ook even socializen met andere sporters, want na mijn 2 rondjes ga ik altijd om af te koelen aan de grote tafel een kopje koffie drinken. 

Inmiddels ken ik daar een hoop mensen en is het echt altijd leuk om elkaar te steunen en/of op te peppen als iemand het even zwaar heeft.

Verder eigenlijk deze week niet veel spannends meegemaakt. Wel een kleine aanvaring gehad met één van de tandartsen en dat was niet leuk. Een patiënt die een heel ander verhaal verteld en dat wordt dan zonder navraag geloofd. Dan ben je ineens die nare balie medewerkster en dat doet pijn, want ik ben juist geen naar persoon. Ik luister altijd naar iedereen en heb voor iedereen mijn lach klaar staan. Vandaag zelfs tranen in mijn ogen, door een verhaal wat een moeder vertelde en wat mij enorm raakte. Zo leef ik met de patiënten en hun ouders mee. Ik heb het wel uitgepraat met die tandarts, maar het voelt toch niet fijn. Het voelde voor mij als onrecht en dat laat me dan niet los. 

Ook de week dat ik eindelijk kan zeggen dat de pillen van Famosan tegen de opvliegers, die ik op advies van @lekkerereceptenvoor2 gekocht heb, werken. Ik gebruik ze nu een week en ik heb nu nog maar heel af en toe een opvlieger en dat voelt zo enorm fijn! Ik slaap weer iets beter en dat doet me goed. Langzaam kom ik weer tot mijzelf en dat is fijn. 

Morgen mag ik weer naar mijn schoonmoeder in België, maar ach, dat overleven we dan ook wel weer haha. De boodschappen staan op de planning en gaan we dus de Delhaize weer eens biefstuk-arm maken. Mijn schoonmoeder leeft geloof ik op biefstuk. Nouja, ze koopt ook varkenshaas, maar verder niks anders. Ze koopt zowat het hele vak leeg en kan daar dan weer zo'n 6 tot 8 weken mee vooruit. Ik snap niet dat ze biefstuk nog steeds lekker vind. Wij eten het zo af en toe en dat maakt het dan extra lekker, maar elke dag of paar keer in de week? Nee, dat is niks voor mij. Ik/wij houden van afwisseling.

Verder een rustig weekend. Wel nodig, want vorig weekend was toch best zwaar haha. Zaterdag vierde we de verjaardag van manlief en het was 4 uur voor ik in bed lag. Daarna ben ik t/m woensdag mijn stem kwijt geweest! Nog nooit eerder is me dit gebeurd......... maar het was een top feestje en dat hadden we wel even nodig na 2 stress weken. 

Op yoors loop ik nog steeds achter en ik heb het opgegeven om het allemaal in te willen halen. Ik doe mijn best om de meest recente blogs te lezen, maar alles is onmogelijk! Ik zal ook eens gaan schrappen in mijn lijst van bloggers die ik volg. Staan er ook een hoop tusssen die al lang niet meer actief zijn geloof ik. 

Volgende week wel een relaxte week, want ik hoef alleen maar maandag en dinsdag te werken. Vanaf woensdag ben ik lekker vrij tot na pasen! Heerlijk!!! Woensdag ga ik naar Christel, even nog eens uitwaaien aan zee of iets anders. Altijd leuk daar en we hebben de grootste lol samen. En ik wil natuurlijk naar het winkeltje waar haar mooi Encaustic creaties te koop zijn! 

Op mijn webshop heb ik overigens ook nog wat nieuwe boekenleggers geplaatst en hiernaast zie je er één van.

Ik heb er ook met een "Mom" bedel en een paar zonder engeltje. Leuk voor moeder- en vaderdag! 

Zoals alles op de website, zijn ook deze te koop met 40% korting.

Nog een paar "lege" op voorraad, dus ik kan er een paar op verzoek maken! 

Kom je nog eens kijken in mijn webshop?

www.diaantjescreaties.nl 

Voor nu is mijn 40e vrij schrijven lang genoeg en ga ik nog even wat blogs lezen. Daarna lekker op tijd mijn bedje in, want dat heb ik momenteel echt wel nodig! 

See you @ yoors!