Vrij schrijven, deel 41


Zomaar even behoefte om gewoon een vrij schrijven te schrijven. 

Natuurlijk hebben jullie allemaal gelezen wat mij vooral bezig heeft gehouden de afgelopen week. Zo niet, dan kun je dat via onderstaande blog alsnog lezen. Hij heeft regelmatig een update gehad. 

Daar ga ik echter nu dus niks over schrijven. Dit vrij schrijven is gewoon een vrij schrijen à la Diaantje! Natuurlijk bestond mijn week uit veel meer dingen als de perikelen in Sri Lanka.

Vorige weekend waren we druk bezig om de tuin weer wat gezelliger te maken. Zo kwamen onze nieuwe luxe stoelen en nieuwe loungeset. Helaas (nog) geen foto van gemaakt, dus die houden jullie tegoed. 

Helaas voltrok er nog een drama in huize Diaantje, want onze jacuzzi bleek lek te zijn. We vonden 1 plek waar 3 kleine gaatjes zaten en die hebben we geplakt.

Zaterdagavond (vorige week) besloten mijn man en ik er eens weer lekker van te gaan genieten. Hij was goed vol geblazen weer, dus we dachten dat het wel goed was zo. 

Echter toen we de jacuzzi weer wilde verlaten, voelde we al aan de rand dat die weer zacht was.  We hebben goed gekeken, maar konden geen andere gaatjes vinden en moesten we dus toch echt inzien dat hij na 5 jaar trouwe dienst aan vervanging toe was. 

We hadden besloten om van ons vakantiegeld toch maar een nieuwe te kopen, want we zijn toch wel heel erg blij met onze jacuzzi. 

Nouja, vooral ik hahaha. 

Gelukkig is mijn man erg lief en hij voelde heel goed aan dat ik vooral de komende week veel behoefte zou hebben aan ontspanning. Zeker nu mijn dochter naar Sri Lanka zou gaan.

Gelukkig wist de Praxis dit ook, want die hadden een mooie aanbieding en hadden leuke jacuzzi's te koop met 25% korting.

We hebben nu dus een mooie ronde jacuzzi en hij is zelfs zwart aan de buitenkant. Past nog beter bij ons en de nieuwe tuinmeubels!  Ook leuk de blauwe bedrukking aan de binnenkant, maar die zie je hier door de bubbels nu niet zo goed. 

Verder was het een aparte week, want ik kreeg behoorlijk wat voor mijn kiezen. Ik heb wel gewoon gewerkt, behalve woensdag. Die dag had ik vrij, maar niet omdat het een gewone vrije dag was. Ik kan helaas niet teveel daarover vertellen, want ik heb een belofte gedaan. Dat het emotioneel me erg raakte, mag duidelijk zijn. Mijn vaste volgers zullen misschien begrijpen waar ik het over heb, meer kan ik er niet over zeggen. Behalve dat het allemaal goed is verlopen.

Gisteren toch samen met Peter heerlijk genoten van onze jacuzzi. Flesje wijn erbij voor mij en een lekker biertje voor Peter. Zoals Mary-José het zo mooi kan zeggen "we hebben genoten met en van elkaar" Bewust ook niks afgesproken met vrienden en de poort zat op slot. Voor buurtgenoten een teken dat we niet gestoord willen worden. Dit heb ik al eens eerder verteld geloof ik. 

Vanavond heb ik nog even een uurtje alleen in de jacuzzi gezeten. Even lekker helemaal ontspannen. Morgen ga ik werken en dan morgen avond ga ik eindelijk mijn dochter weer zien. Gaat een lange dag worden, maar dat heb ik er natuurlijk voor over. 

Binnenkort hoop ik weer leuke en gezellige blogs te schrijven. Er zit nog een 18+  verhaal in mijn hoofd, getriggerd toen ik bij Christel was. Daar is ooit eerder een leuk 18+ verhaal uit voortgekomen, lees daar meer over hieronder. Als je daar niet van houd, dus vooral ook niet aanklikken!!!

Verder heb ik over de afgelopen week niets te vertellen wat jullie al niet wisten. Heel binnenkort dus een blog over de thuiskomst van mijn dochter en schoonzoon, maar ook over onze tuin. We hebben vandaag besloten om ook de voortuin aan te gaan pakken, want achter blijft even een "probleem" zolang de buurman de schuur niet verbouwt heeft. Helaas kan pas daarna namelijk een goede schutting geplaatst worden en dus ook die kant van de tuin een  "facelift" krijgen. 

Voor nu dus sluit ik af, maar ik kom snel weer met leuke blogs en minimaal weer 1 verhaal in de 18+ categorie!