Vrij schrijven, deel 42


Al eventjes geleden dat ik een vrij schrijven plaatste, bijna 1 maanden geleden............ dus tijd voor een update!

Hoe gaat het met Diaantje? 

Diaantje is momenteel erg druk met vanalles en nog wat, maar ook heel vaak met gewoon niks doen. Heel dubbel dus, maar zo is het wel. De ene dag kom ik uren te kort om daarna een dag alleen maar "lui" te zijn en niks te willen doen. 

Vandaag is de allerlaatste dag van Diaantjes Creaties en dat is toch best moeilijk. Ruim 6 jaar mij inzetten voor 2 geweldige goede doelen door middel van mijn hobby's. Mooie creaties maken en die verkopen om zoveel mogelijk gelden te verkrijgen en die dan te doneren. Dit jaar, mijn laatste jaar, is het bedrag helaas in mijn ogen te laag, maar elke euro telt en zo probeer ik het te zien. Al voelt het soms alsof ik gefaald heb........... maar ik trek het gewoon niet meer. Een drukke fulltime baan, sporten en dan ook een webshop bevoorraden en bijhouden is gewoon teveel van het goede. Natuurlijk is het stoppen geen falen, want ik heb prachtig werk kunnen en mogen doen.

Ik zal mij in blijven zetten als vrijwilligster voor Stichting Hair4Her en op die manier toch verbonden blijven met dit geweldige goede doel. In augustus mag ik weer het creatieve dagdeel op me nemen tijdens de Moment4Her dag. Dit jaar ga ik compleet iets anders doen. Zo heb ik 2 jaar de deelneemsters sieraden en engeltjes laten maken. Dit jaar ga ik ze met paracord laten werken. Ook om voor mijzelf iets anders te doen. Ik ben natuurlijk bekekend met paracord en zal wat leuke en niet te moeilijke dingen gaan voorbereiden.  Sleutelhangers of armbanden, zoiets zal het worden. 

Zo heb ik 3 van deze extra paracord houders besteld. Ik heb er natuurlijk zelf 1, maar om met 4 dames dit te kunnen doen had ik er dus wel 3 extra nodig. 

Dit bekostig ik zelf en o.a. op die manier steun ik nog steeds dit geweldige doel. Ook extra leuke kleuren paracord besteld en ik weet zeker dat het een hele leuke dag gaat worden! 

Zo ben ik ook bezig om 15 van deze armbanden te maken. 

Zoals jullie misschien nog weten, ga ik op 29 juni deelnemen aan de Muddy Angel Run in Eindhoven. Dit doe ik samen met een team dames die zich allen verbonden voelen met Stichting Hair4Her. Als vrijwilliger, maar ook cliënten en dat is mooi! 

Esther van Hair4Her vroeg mij iets moois te maken voor in de goodybag die zij aan iedereen wil meegeven en samen besloten we dat het een armband zou worden. 

De Muddy Angel Run staat in het teken van Breast Cancer Awareness en daarom bewust gekozen voor het roze lint en ribbon in de armband. Mooi hè! 

Verder kijk ik enorm uit naar de komende week. Lekker een weekje vrij van werk en gevuld met vooral heel veel leuke dingen. Zo ga ik maandag naar Broekland waar een dierbare vriendin woont. Ook ga ik shoppen met mijn Bestie om een mooie lederen jas te scoren. Verder ook nog met mijn dochter naar de Lion King en naar de Toppers. Allemaal in de komende week en tussendoor komen dus heel veel "lekker niks doen" momenten. Genieten van de jacuzzi en doen waar ik zin in heb. Lezen, hobby'en, tv kijken of wat dan ook. 

Wat betreft Yoors ben ik ook beduidend minder online. Ik mis dus veel, maar ik moet mijn prioriteiten gewoon stellen en helaas staat Yoors niet meer bovenaan. Ik ben nog steeds zoekende, want met al die veranderingen ben ik toch voor een groot deel het overzicht kwijt. Voor mij staat het in ieder geval niet meer logisch ingedeeld en daar baal ik wel een beetje van. Don't worry, ik ga niet stoppen hoor! Ik ben er gewoon wat minder vaak hahaha. 

Wat wel gaat stoppen is mijn Facebook. Als eerste gaat de pagina van Diaantjes Creaties uit de lucht en ergens in de komende dagen/weken zal mijn privé pagina ook verdwijnen. Ik ben er klaar mee en het is mooi geweest zo. Mijn instagram behoud ik wel en als je me zou willen volgen daar, dan zou ik zoeken naar diaantjes_place en mijn profielfoto is daar de vlinder die ik als tattoo op mijn arm heb. 

Voor zover dit vrij schrijven. Joep (mijn hond) wordt onrustig, die wil gaan wandelen. Ook ga ik zo met manlief naar België, zoals we elke 2 weken doen natuurlijk. Ik kom ergens vandaag beslist weer online en anders morgen. Ik zit zeker de komende week in de niks moet en alles mag modus!  Heerlijke modus kan ik je wel vertellen hahaha.

Liefs en tot snel, Diaantje xxx

p.s. dit staat natuurlijk in een vreemde groep "fun & entertainment" , maar dat komt doordat "persoonlijk" kanaal niet meer overal getoond wordt en dat vind ik jammer.