Vrij schrijven, deel 5


Gewoon zomaar een spontane zomer avond, zo kan ik het vervolg van mijn mooie zondag wel omschrijven.

Begon de dag gewoon lekker relaxed en na het ontbijt en bakkie koffie, samen met manlief boodschapjes gedaan. Ik wist dat mijn BFF-je langs zou komen in de middag en dat is altijd gezellig. Zelf had ik vandaag een jacuzzi momentje ingepland, maar tijdens het gesprek met mijn BFF-je, kwamen we tot de conclusie dat we hier samen wel behoefte aan hadden. Dus zo gezegd, zo gedaan. Na het eten zou ze richting mij komen en zouden we saampjes er een gezellige en vooral relaxte avond van maken.

Na een kwartiertje in het heerlijk warme water, want ja 38 graden is echt heel erg lekker haha, kregen we een appje in onze “gezellige buurtjes” whatsapp. Of we zin hadden in een lekker stukje vlees van de BBQ? Die hele leuke buurman, lees daarvoor deel 2 van mijn vrij schrijven blogs, kwam dus ook onverwacht aanwaaien. Tevens nam hij ook 2 vrienden mee, die ook op het feest aanwezig waren wat ik in deel 2 beschrijf.

Het werd dus al met al een hilarische avond en erg gezellig. Nadat de buurman weer vertrokken was, dachten mijn BFF-je en ik nog lekker even rustig te kunnen relaxen. Nope dus, want de buurman besloot nog eventjes alleen terug te komen.

Na een tijdje besloten we toch maar de jacuzzi te verlaten en hebben we nog eventjes buiten gezeten en een glaasje wijn gedronken. Moet kunnen toch, zelfs op zondagavond hahaha.

Ik kan zo genieten van dit soort spontane momentjes. Dat mensen zich bij ons thuis voelen en weten dat ze (bijna) altijd welkom zijn. We hebben een soort code met de buurt. Zodra onze poort niet op slot zit, mag iedereen bij ons binnen komen vallen. Zit hij op slot, dan willen we dus niet gestoord worden en/of zijn we niet thuis.

Ik woon absoluut in een fijne wijk/straat en hoop daar nog heel lang van dit soort gezelligheid te kunnen genieten. Hoe fijn dat je BFF-je maar een paar meter van je vandaan woont en je geweldige buren hebt in de straat.

Love my life!

Mijn 10 minuten zitten er weer op. Heerlijk om dit zo af en toe te doen!

Vrij schrijven is een idee van Wakeupkitty en je schrijft dan in 10 minuten je gedachten op papier.