Vrij schrijven, deel 7


Eventjes een snelle blog, 10 minuutjes schrijven dus hahaha.

Ik ben momenteel zo weinig online, dat ik een enorme achterstand heb en wellicht alles door elkaar ga lezen en reageren. Het zei zo!

Na (weer) een weekend vol feesten, ben ik nu vooral aan het genieten van het weer. Blijkbaar kan ik tegenwoordig goed tegen de warmte en breng ik veel tijd door in de tuin. Lekker in mijn bikini en af en toe afkoelen in een koele jacuzzi. Die staat nu niet op 38 graden hahaha.

Zondag hadden we het feestje voor mijn moeder en dat vierde we in de tuin van mijn broer. Die heeft een heerlijke tuin, met lekker zwembad. Dus zwempakkie aan en plons! De BBQ aansluitend was erg lekker en we hebben al bedacht dat we dit vaker gaan doen. Zondag maar geen alcohol gedronken, want er zat nog genoeg in mijn systeem van zaterdagnacht………. Tja, met de buurtjes naar het terras geweest in het dorp.

Dan kom je eindelijk online en schrik je van de hoeveelheid blogs. Tja, het onderwerp strand is blijkbaar voor de meeste wel goed te doen. Ach, ik heb eigenlijk daar al een bijdrage aan geleverd, want ik schreef nog niet zo lang geleden het verhaal “betrapt”. Dat was een 18+ verhaal.

Verder gaat alles zijn gangetje. Heb ik vandaag eindelijk de arbeidsdeskundige te pakken gehad en uitgelegd dat ik donderdag niet naar de praktijk kan komen. Die drempel is nog te hoog. Ik weet dat ik daar niet te lang mee moet wachten, maar nu is het gewoon nog te vroeg. Die beste man gaat dus eerst daar met mijn werkgever praten en daarna komt hij bij mij thuis. Opgelucht dat dit gelukt is en verder wacht ik maar af wat er gezegd gaat worden.

Mijn 10 minuutjes zitten er weer op. Ik ga nog even wat verhalen lezen, maar toch ook niet tot middernacht alleen maar lezen. Nog een hoop muziekjes uitzoeken voor mijn komende verjaardagsfeestje. Ja, er komt weer een feestje aan hahaha.

Alles is dus goed met Diaantje, mocht je me missen, maar ik geniet gewoon erg van het zonnetje momenteel! 

Thumps up!!!