Vrij schrijven, deel 7

Vrij schrijven, deel 7


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Eventjes een snelle blog, 10 minuutjes schrijven dus hahaha.

Ik ben momenteel zo weinig online, dat ik een enorme achterstand heb en wellicht alles door elkaar ga lezen en reageren. Het zei zo!

Na (weer) een weekend vol feesten, ben ik nu vooral aan het genieten van het weer. Blijkbaar kan ik tegenwoordig goed tegen de warmte en breng ik veel tijd door in de tuin. Lekker in mijn bikini en af en toe afkoelen in een koele jacuzzi. Die staat nu niet op 38 graden hahaha.

Zondag hadden we het feestje voor mijn moeder en dat vierde we in de tuin van mijn broer. Die heeft een heerlijke tuin, met lekker zwembad. Dus zwempakkie aan en plons! De BBQ aansluitend was erg lekker en we hebben al bedacht dat we dit vaker gaan doen. Zondag maar geen alcohol gedronken, want er zat nog genoeg in mijn systeem van zaterdagnacht………. Tja, met de buurtjes naar het terras geweest in het dorp.

Dan kom je eindelijk online en schrik je van de hoeveelheid blogs. Tja, het onderwerp strand is blijkbaar voor de meeste wel goed te doen. Ach, ik heb eigenlijk daar al een bijdrage aan geleverd, want ik schreef nog niet zo lang geleden het verhaal “betrapt”. Dat was een 18+ verhaal.

Verder gaat alles zijn gangetje. Heb ik vandaag eindelijk de arbeidsdeskundige te pakken gehad en uitgelegd dat ik donderdag niet naar de praktijk kan komen. Die drempel is nog te hoog. Ik weet dat ik daar niet te lang mee moet wachten, maar nu is het gewoon nog te vroeg. Die beste man gaat dus eerst daar met mijn werkgever praten en daarna komt hij bij mij thuis. Opgelucht dat dit gelukt is en verder wacht ik maar af wat er gezegd gaat worden.

Mijn 10 minuutjes zitten er weer op. Ik ga nog even wat verhalen lezen, maar toch ook niet tot middernacht alleen maar lezen. Nog een hoop muziekjes uitzoeken voor mijn komende verjaardagsfeestje. Ja, er komt weer een feestje aan hahaha.

Alles is dus goed met Diaantje, mocht je me missen, maar ik geniet gewoon erg van het zonnetje momenteel! 

Thumps up!!!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel verstandig dat je lekker van het mooie weer geniet. 
| 01:14 |
Ja, ik kan daar tegenwoordig echt zo van genieten, heerlijk! 
| 07:22 |
Heerlijk genieten van het zonnetje.  Veel plezier 
| 12:51 |
Dat doe ik zeker haha
| 21:39 |
Drukte achter de rug. Geniet nu van de rust en alle andere zaken. 
| 08:02 |
Er komt nog wel wat aan, maar ik geniet zoveel mogelijk. Heerlijk dit weer! 
| 21:39 |
Genieten moet je zeker doen. 
| 16:37 |
Dat doe ik ook wel hahaha 
| 17:04 |
fijn te horen dat je lekker aan het genieten bent!
| 07:42 |
Morgen zal stressen zijn, want dan komt de arbeidsdeskundige hier thuis. Ben benieuwd hoe ik ga slapen vannacht......... maar ik heb er toch wel vertrouwen in. Hij was begripvol door de telefoon gelukkig. Verder ga ik lekker morgen weer genieten van het weer hoor. Heerlijk vind ik dit weer, ik klaag niet hahaha
| 21:38 |
Fijn om te horen dat alles goed met je gaat. Geniet lekker van het mooie weer!
| 05:17 |
Ik geniet met volle teugen van het mooie weer! Wat een mazzelaars zijn we momenteel in Nederland hahaha
| 21:35 |
Heerlijk genieten, doen wij ook 
| 03:51 |
Precies, ik zal zeker niet de enige zijn die lekker geniet nu hahaha
| 06:37 |
nou meis lekker doen hoor. Yoors loop je vanzelf wel weer een x in toch.
| 00:44 |
Dat doe ik zeker! Er gaan er langzaam toch ook een aantal op vakantie en wordt het wat rustiger. Ik ga zelf maar 3 daagjes weg, maar dat is pas de 25e. Tot die tijd doe ik gewoon waar ik op dat moment zin in heb hahaha en dat voor nu vooral genieten van het weer. En ik ga zo weer zwemmen. Het vroege vogelzwemmen ga ik weer oppikken. Niet dagelijks, maar 2 tot 3 keer per week. Heerlijk! 
| 06:36 |
kan ik me nog herinneren ja van vorig jaar dat het toen een stuk rustiger was. En met dit mooie weer heb je wel wat anders te doen hé dan achter de pc.
Nou meis ga maar lekker zwemmen!!
| 21:43 |
Precies, die laptop kan ook wel even zonder mij haha. Het zwemmen was weer heerlijk inderdaad! 
| 21:47 |
top geniet ervan!!
| 22:24 |
Lekker blijven genieten! Maar eh...geen stiekeme dingen in de duinen hé?! 😆
| 21:53 |
Doe ik zeker enne............... dat zou ik natuurlijk nooit doen 😉
| 22:52 |
Blij dat het goed gaat feestmuts! 😂
| 21:23 |
Ja, erg hè hahahaha, maar wel gezellig 😉
| 21:31 |
Geniet van het mooie weer en ik duim voor je!
| 21:18 |
Dat blijf ik zeker doen, dank je wel! 
| 21:19 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen