Vrij schrijven, deel 8

Vrij schrijven, deel 8


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn gedachten gaan even terug naar de dag van gisteren. Het was gewoon een prachtige dag met voor mij hele mooie momentjes.

De dag beginnen om 07.00 uur met een half uurtje zwemmen. Het buitenbad is bij ons vanaf nu overdekt, maar er is in het grote kinderbad een behoorlijk lang stuk 1.20 diep en daar kun je wel in de openlucht zwemmen. Diaantje zwemt dus nu toch onder een mooie blauwe hemel. Op je rug zwemmend is dat zo mooi. Geniet momentje 1 van die dag.

Mijn schoondochter zou ik op gaan halen en om 09.00 uur kreeg ik het whatsappje dat ze klaar was. In mijn autootje gestapt en naar Vught gereden. Saampjes terug naar Rosmalen. Mijn zoon had de rolstoel niet thuis gelaten, want die ligt standaard in zijn auto. Samen naar het dorp wandelen zou dus niet gaan lukken. Niet zo erg, want ik kreeg te horen dat hij al om 04.00 uur was gaan werken, zodat hij om 12.30 uur afgewerkt zou zijn. Dan zou hij zich ook gezellig bij ons voegen. Ze wonen op een appartement en dus geen tuin. Alleen een mini balkonnetje.

Mijn zoon is echter geen stilzitter en hij had iets nodig uit ons "tuinhuisje". Dat stond vol met vanalles! Dat moest opgeruimd worden vond hij! Als moeder ga je toch je kind niet tegenhouden dan hahaha. Natuurlijk heb ik hem wel geholpen en ondertussen deed mijn schoondochter een hazeslaapje op de loungebank. Ze blijft echt heel erg moe.

Manlief was ook een uur vroeger gaan werken en daardoor ook mooi op tijd thuis. Met zijn viertjes hebben we gezellig gebarbecued. Zo fijn om dit met hun te kunnen doen. Dat zijn echt koester momentjes voor mij! Helaas werd mijn schoondochter zo moe en niet echt fit, dat ze nauwelijks kon eten. Ze zijn daarom op tijd gegaan. Toch was het weer fijn dat ze hier was.

Samen met manlief de dag afgesloten in de jacuzzi. Muziekje erbij, drankje erbij! Wat wil je nog meer?

Vandaag dan wakker worden met de zonnestralen al onder het rolgordijn door en terug denken aan die mooie dag van gisteren. Het genieten van en met mijn gezinnetje. België staat vandaag op onze agenda en dat hoort er ook bij. Elke 2 weken op bezoek bij mijn schoonmoeder en dus ook lekker koffiekoeken eten hahaha. Mijn 10 minuutjes zitten er weer op. Heerlijke minuutjes zijn dat!

Vrij schrijven is een idee van Wakeupkitty en je schrijft dan 10 minuten lang je gedachten op papier.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Klinkt weer goed uh... die koffiekoeken zijn toch gebakjes? 
| 07:53 |
Ja, in Nederland zouden we het zeker onder de categorie gebak benoemen. In België, tenminste waar mijn schoonmoeder woont (Deurne/Antwerpen) noemen ze het "koffiekoeken". Ik schreef er al eens kort over.
yoo.rs/diaantjesroparun/photo/belgische-koffie-koeken-1518879435.html?Ysid=34302
| 10:42 |
Die lagen mij nog voor de geest ..  wat is daar gebak?
| 10:57 |
Ik denk gewoon gebak. Ik zal het eens aan manlief vragen haha
| 11:05 |
Fijn te lezen meid dat je zo'n fijne dag hebt gehad met zoon en schoondochter.
Maar ik moet wel lachen bij ons ben je uit gewerkt of klaar met werken . Afgewerkt ben je bij van die dames die voor vensters zitten met rode lampjes weet je wat ik bedoel????
| 05:56 |
Nee, dat weet ik echt niet 😜😜😜 Wij noemen het in Brabant altijd afgewerkt....... ik vind persoonlijk uit gewerkt weer heel raar klinken............ Ach, elk deel van Nederland zijn manier van zegswijzen denk ik dan maar 😉
| 10:44 |
Haha! Hoe herkenbaar... 😂 ik zeg ook altijd 'afgewerkt' en vriend lacht me dan uit; die vergelijkt 't ook met de 'meisjes van de nacht', haha. Ook hij heeft het over 'uitgewerkt' en ik vind dat ook raar. 😉😁
| 02:12 |
Zie je wel, we zijn het dus weer samen eens hahaha
| 09:05 |
Ja hoor, kan ook haast niet anders... 😂
| 14:15 |
Inderdaad maar moest wel lachen hoor. Was geen aanval maar dat weet je wel. Moest alleen aan iets denken verder niet
| 10:08 |
Dat weet ik toch joh hahaha 😜
| 14:53 |
Dat klinkt als een geslaagde dag! Wel jammer dat je schoondochter nog allemaal zo moe is!
Het vrij schrijven gaat jou goed af, mooi verslag van de dag!
| 02:42 |
Ja, gaat helaas niet echt super. Komt wel goed hoop ik. Ze heeft 4 september weer een CT scan en dan kijken ze verder of er dus wel of niet toch op korte termijn geopereerd moet worden. Het vrij schrijven is inderdaad leuk om te doen, gewoon kort wat vertellen. Dank je wel! 
| 10:49 |
Ja, hopelijk wel idd. ik blijf voor haar bidden en kaarsjes branden, dat gaat gewoon door haha. Dat is niet fijn om te horen dat het nog niet goed gaat. En graag gedaan natuurlijk! 😉
| 02:08 |
Heb zojuist gehoord dat ze blijkbaar een longontsteking erbij heeft. Daar is maandag onderzoek naar gedaan, bloed geprikt etc. Nu krijgt ze dus gericht antibiotica en zal ze naar alle waarschijnlijkheid sneller opknappen. 
| 09:04 |
Dat is niet zo mooi... 😔 Hopen dat de antibiotica snel z'n werk doet dan. Beterschap voor haar!
| 14:12 |
Nope, maar komt goed! Ik ga het doorgeven, dank je wel X 
| 14:57 |
Mooi, dank je wel! xxx
| 15:42 |
Heerlijke mijmeringen om op te slaan voor altijd
| 16:09 |
Ja, die sla ik zeker heel goed op! 
| 20:23 |
die gezellige dag is uit je pen gevlogen!! Leuk!!
| 00:26 |
Bijna wel hè hahaha. Dank je wel! 
| 06:38 |
👍
| 16:46 |
Heerlijk een half uurtje zwemmen en wat fijn die familiemomenten.
| 15:29 |
Ja, dat zwemmen is echt lekker. Morgenochtend ga ik ook weer, maar dan kan het pas vanaf 10.00 uur. Zo fijn dat ik dit weer kan doen! 
| 22:22 |
Geluk zit 'm in kleine dingen. Mooi lieffie. XXX
| 14:22 |
Ja, dat leer je steeds meer en meer waarderen. Ik heb genoten gisteren, vandaag ook wel overigens hahaha XXX
| 22:21 |
TOPPIE!! ❤️
Gisteravond zijn we gaan uit eten met collegae van mijn man.
Half uur heen rijden (hij), drie kwartier terug rijden (ik. Omleiding.)
Veel gekletst en gelachen, drie gangen menu, genoten.
| 09:50 |
Heerlijk! Zo hoort het te zijn, genieten!
| 16:00 |
Een mooie dag geweest en goed afgesloten. 

En nu lekker genieten van een fijne dag en die heerlijke koffiekoeken. 
| 12:19 |
Precies, het was een top dag en vandaag ook wel eigenlijk hahaha
| 22:21 |
Oh heerlijk, lekker in een jaccuzzi met een drankje.
| 09:53 |
Ja, dat is een luxe waar ik echt enorm van kan genieten 😉
| 22:20 |
wat een fijne dag zeg vol geluksmomentjes
| 08:45 |
Ja, soms heb je van die dagen, heerlijk! 
| 08:47 |
Een fijne dag om op terug te kijken dus! Veel plezier in België 
| 08:27 |
Zeker weten en plezier......... ach ik ga naar België hahaha
| 08:38 |
Mooie momenten weer hoor 
| 08:26 |
Ja en die pluk ik er zoveel mogelijk uit en geniet ik met volle teugen! 
| 08:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen