×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven, deel 8


Mijn gedachten gaan even terug naar de dag van gisteren. Het was gewoon een prachtige dag met voor mij hele mooie momentjes.

De dag beginnen om 07.00 uur met een half uurtje zwemmen. Het buitenbad is bij ons vanaf nu overdekt, maar er is in het grote kinderbad een behoorlijk lang stuk 1.20 diep en daar kun je wel in de openlucht zwemmen. Diaantje zwemt dus nu toch onder een mooie blauwe hemel. Op je rug zwemmend is dat zo mooi. Geniet momentje 1 van die dag.

Mijn schoondochter zou ik op gaan halen en om 09.00 uur kreeg ik het whatsappje dat ze klaar was. In mijn autootje gestapt en naar Vught gereden. Saampjes terug naar Rosmalen. Mijn zoon had de rolstoel niet thuis gelaten, want die ligt standaard in zijn auto. Samen naar het dorp wandelen zou dus niet gaan lukken. Niet zo erg, want ik kreeg te horen dat hij al om 04.00 uur was gaan werken, zodat hij om 12.30 uur afgewerkt zou zijn. Dan zou hij zich ook gezellig bij ons voegen. Ze wonen op een appartement en dus geen tuin. Alleen een mini balkonnetje.

Mijn zoon is echter geen stilzitter en hij had iets nodig uit ons "tuinhuisje". Dat stond vol met vanalles! Dat moest opgeruimd worden vond hij! Als moeder ga je toch je kind niet tegenhouden dan hahaha. Natuurlijk heb ik hem wel geholpen en ondertussen deed mijn schoondochter een hazeslaapje op de loungebank. Ze blijft echt heel erg moe.

Manlief was ook een uur vroeger gaan werken en daardoor ook mooi op tijd thuis. Met zijn viertjes hebben we gezellig gebarbecued. Zo fijn om dit met hun te kunnen doen. Dat zijn echt koester momentjes voor mij! Helaas werd mijn schoondochter zo moe en niet echt fit, dat ze nauwelijks kon eten. Ze zijn daarom op tijd gegaan. Toch was het weer fijn dat ze hier was.

Samen met manlief de dag afgesloten in de jacuzzi. Muziekje erbij, drankje erbij! Wat wil je nog meer?

Vandaag dan wakker worden met de zonnestralen al onder het rolgordijn door en terug denken aan die mooie dag van gisteren. Het genieten van en met mijn gezinnetje. België staat vandaag op onze agenda en dat hoort er ook bij. Elke 2 weken op bezoek bij mijn schoonmoeder en dus ook lekker koffiekoeken eten hahaha. Mijn 10 minuutjes zitten er weer op. Heerlijke minuutjes zijn dat!

Vrij schrijven is een idee van Wakeupkitty en je schrijft dan 10 minuten lang je gedachten op papier.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts