Vrij schrijven, deel 9

Vrij schrijven, deel 9


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanmorgen heerlijk gezwommen! Ik had de keus tussen het 1.20m bad of het overdekte en wel diepe “buiten” bad. Het zonnetje scheen al heerlijk, dus ik koos voor het 1.20m echte buitenbad. Scheelde wel 5 graden met binnen, want buiten was het water maar 21 graden en binnen 26! Toch geen spijt van gehad en heerlijk een half uurtje gezwommen. Zo jammer dat ze ons mooie buitenbad overdekt hebben, maar soms met regen dagen ook wel weer handig.

Verder is Diaantje momenteel heel erg moe. Weet niet waar ik last van heb, maar alles valt me eventjes zwaar. Ik loop voor mijn gevoel mijn benen onder mijn kont vandaan en lijk mijzelf volledig voorbij te gaan. De achterstand in het lezen van de blogs lijk ik momenteel ook (nog) niet in te kunnen halen, dus sorry daarvoor. Ik ga ze lezen, maar in een heel rustig tempo.

Morgen het gesprek met de arbeidsdeskundige en mijn werkgever. Dat gaat gebeuren op neutraal terrein, dus niet op de praktijk en ook niet bij mij thuis. Ik zie er toch wel tegen op. Inmiddels ook via mijn collegaatje gehoord dat de aanvraag voor onze ontslagvergunningen al klaar ligt. Dus gaat hij waarschijnlijk toch eerder stoppen met werken. Jammer alleen dat dat niet naar ons toe gecommuniceerd wordt.

Gelukkig wel iets leuks om naar uit te kijken, want a.s. vrijdag vier ik met een beperkt gezelschap mijn verjaardag al. Paar dagen te vroeg, maar ach, dat moet kunnen hahaha. Eventjes lekker een avond/nacht genieten, dansen en geen zorgen aan mijn hoofd. Peter heeft overdag al vrij, dus gaan we saampjes de boodschapjes doen. Dus mijn “drukke” week, gaat wel leuk eindigen!

En dan zit mijn 10 minuutjes er weer op en zijn jullie weer een beetje “bijgepraat” hahaha.

Fijne dag allemaal!

Vrij schrijven is een idee van Wakeupkitty en je schrijft dan ongeveer in 10 minuutjes je gedachten op.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat moe zijn herken ik. Zo raar. Het ontbreekt me aan energie. Toch moeten bepaalde dingen echt gebeuren en dan moet ik mezelf zowat bij elkaar rapen om het dan toch maar te doen (in aanzienlijk langzamer tempo dan normaal).
| 16:29 |
Precies! Zo voelt het bij mij ook! We zijn gewoon echt aan vakantie toe hahaha
| 06:17 |
LOL, dat zal het zijn!
| 10:51 |
Geniet van je avondje en leuke dansavond :)
| 08:33 |
Dat gaat morgen helemaal goed komen! Eerst even vanmiddag door het gesprek heel worstelen, jacuzzi staat al warm te worden, want die zal ik straks nodig hebben........ daarna kan ik alles loslaten gelukkig!
| 08:50 |
Laat je weten hoe het gesprek geweest is 
| 14:05 |
Ga ik zo eventjes doen, want ben vandaag niet veel online waarschijnlijk. Mijn feestje voorbereiden en zo eerst even lekker zwemmen 😉
| 06:22 |
Heel veel succes morgen!
| 00:27 |
Dank je wel! 
| 07:28 |
leuk idee dat schrijven . Lekker genieten in het weekend 
| 21:49 |
Ja, soort dagboek haha en ik ga zeker genieten in het weekend! Dat doe ik eigenlijk altijd wel 😉
| 22:10 |
succes morgen zal aan je denken!!😘
| 21:46 |
Dat is super lief, dank je wel 😘
| 22:09 |
Oei ja, ik kan me voorstellen dat je tegen dat gesprek op kijkt. Heel goed dat je het op neutraal terrein gaat voeren. En...goed nieuws: ij kunt het!! Zet 'm op morgen! Die vermoeidheid herken ik ook, ik heb er ook vreselijk last van. De vakantie ligt in het verschiet en mijn lichaam ruikt dat gewoon....
| 20:25 |
Die vakantie zal ook meetellen, maar ja................ ik zit al ruim 3 maanden echt thuis haha, dus heb al veel vakantie gehad! Het is denk ik ook wel een combinatie van alles. Heb niet echt een top half jaar achter de rug, want het gedoe met mijn schoondochter is me ook niet in de koude kleren gaan zitten......... Maar, ik ga dat morgen gewoon rocken en gelukkig is de arbeidsdeskundige er ook bij. Ik zal die baas eens een poepie laten ruiken! #zegtzestoer 
| 20:35 |
spanningen zoals nu rondom je werk kosten ook heel veel energie, het heet niet voor niets 'verwerken'
| 18:11 |
Precies, dat merk ik echt enorm. Ook de buikpijn is momenteel meer aanwezig. Ik denk dat na het gesprek morgenmiddag al een deel spanning weg zal zijn. Zijn gewoon de minder leuke dingen in het leven en die maken we helaas allemaal wel eens door. Ik weet dat ik sterk genoeg ben om er doorheen te komen, maar nu gewoon eventjes moe. 
| 18:52 |
Hopelijk is het gesprek goed verlopen. Verder rustig aan en een fijn weekend. 
P.s. ikzelf had voor de 26 graden gekozen hihi. Het liefst had ik het nog warmer. 
| 14:24 |
Het gesprek is morgenmiddag om 16.00 uur 😉 Dus dat komt nog en ik ben mega nerveus. Hij kan niks, maar het is gewoon zo beladen! In de jacuzzi heb ik ook warm water hoor, maar om te zwemmen vind ik die 21 graden goed te doen hahaha. Een aantal mede zwemmers gaan ook wel eens na een paar baantjes in het koudere water, eventjes nog in het warmere water zwemmen. Ik ben een bikkeltje haha, nee, de buitelucht is gewoon heerlijk en dat doet me enorm goed. 
| 14:52 |
Oh suf van me. Heb ik zitten slapen tijdens het lezen. Sterkte voor morgen gewenst. Hopelijk slaap je toch lekker vannacht. 
Jij bent zeker bikkel. Echt goed van je. 
| 14:55 |
Kan gebeuren hahaha en dank je wel alvast X 
| 14:56 |
😘
| 15:04 |
Met zo'n gesprek in het vooruitzicht zou ik ook heel moe zijn...
Gelukkig heb je ook iets leuks in het vooruitzicht!
| 10:07 |
Ja van dat gesprek ben ik nu al sinds maandag over van slag. Hij kan me niks maken, maar het is erg beladen gewoon. Hij houd zich aan zijn visie in een aantal zaken en vandaag heeft zelfs mijn collegaatje ruzie met hem gehad, omdat ik daar geweest ben. Te gek voor woorden! Ze wil zich niet mengen in ons probleem en hij blijft haar belasten met vragen over mij. Hij moet mij bellen! Dus dat hoorde ik vanmorgen van haar en dat vreet nu dus weer aan me. Zal blij zijn als ik eindelijk van alles daar af ben. Het valt me gewoon zwaar dat het op deze manier moet. Waarom kunnen we niet gewoon normaal doen? Nouja, ik wil wel, maar hij niet................. blijven lastige dingen dit. 
| 14:49 |
je zegt het zelf al : '"Ik loop voor mijn gevoel mijn benen onder mijn kont vandaan en lijk mijzelf volledig voorbij te gaan." Dus rustig aan doen en niets geen sorry's denk aan jezelf! En als je wat ondersteuning 🌀 van mijn kant wilt je hoeft maar te vragen he!
| 09:51 |
Dat is het ook, ik weet het heel goed. Gebeuren alleen momenteel ook dingen, onverwacht, waar ik niet echt grip op heb. Wel mijn weg daar in moeten vinden en dat lukt me ook, maar mijn lijf sputtert nu gewoon even wat tegen en daar luister ik dus wel naar. Soms moet je dingen doen, die energie kosten, maar waar je niet echt onderuit kan. Dat is mijn gesprek morgen er 1 van. Ik weet dat ik een beroep op je mag doen en dat is ook echt super lief en ik denk dat ik dat ook wel ga doen. Morgen is mijn dochter ook thuis en krijg ik bezoek, dus wellicht ergens volgende week. Behalve woensdag, want dan ben ik jarig haha.
| 14:45 |
Doe maar rustig aan. Plan-plan, zoals ze hier op Bali zeggen. Wel een fijn vooruitzicht dat je week leuk gaat eindigen.
| 09:51 |
Doe ik ook hoor, maar het zijn vooral de onverwachte dingen die mijn dagen momenteel in het 100 gooien. Ach, ik kijk gewoon inderdaad lekker uit naar vrijdag! 
| 14:40 |
Lijkt me niet gek dat je moe bent. Alle toestanden hebben een keer hun weerslag. Zorg goed voor jezelf!!!
| 09:08 |
Ja, het is ook niet echt gek, maar ik kan hier niet zo goed tegen haha. Gelukkig een mooi zonnetje vandaag en daar geniet ik ook heerlijk van 😉
| 09:13 |
Ah, dat herken ik wel een beetje 😇
| 09:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen