Vrij schrijven, deel 9


Vanmorgen heerlijk gezwommen! Ik had de keus tussen het 1.20m bad of het overdekte en wel diepe “buiten” bad. Het zonnetje scheen al heerlijk, dus ik koos voor het 1.20m echte buitenbad. Scheelde wel 5 graden met binnen, want buiten was het water maar 21 graden en binnen 26! Toch geen spijt van gehad en heerlijk een half uurtje gezwommen. Zo jammer dat ze ons mooie buitenbad overdekt hebben, maar soms met regen dagen ook wel weer handig.

Verder is Diaantje momenteel heel erg moe. Weet niet waar ik last van heb, maar alles valt me eventjes zwaar. Ik loop voor mijn gevoel mijn benen onder mijn kont vandaan en lijk mijzelf volledig voorbij te gaan. De achterstand in het lezen van de blogs lijk ik momenteel ook (nog) niet in te kunnen halen, dus sorry daarvoor. Ik ga ze lezen, maar in een heel rustig tempo.

Morgen het gesprek met de arbeidsdeskundige en mijn werkgever. Dat gaat gebeuren op neutraal terrein, dus niet op de praktijk en ook niet bij mij thuis. Ik zie er toch wel tegen op. Inmiddels ook via mijn collegaatje gehoord dat de aanvraag voor onze ontslagvergunningen al klaar ligt. Dus gaat hij waarschijnlijk toch eerder stoppen met werken. Jammer alleen dat dat niet naar ons toe gecommuniceerd wordt.

Gelukkig wel iets leuks om naar uit te kijken, want a.s. vrijdag vier ik met een beperkt gezelschap mijn verjaardag al. Paar dagen te vroeg, maar ach, dat moet kunnen hahaha. Eventjes lekker een avond/nacht genieten, dansen en geen zorgen aan mijn hoofd. Peter heeft overdag al vrij, dus gaan we saampjes de boodschapjes doen. Dus mijn “drukke” week, gaat wel leuk eindigen!

En dan zit mijn 10 minuutjes er weer op en zijn jullie weer een beetje “bijgepraat” hahaha.

Fijne dag allemaal!

Vrij schrijven is een idee van Wakeupkitty en je schrijft dan ongeveer in 10 minuutjes je gedachten op.