Vrij schrijven, deel 45


Alweer een hele tijd geleden dat ik iets schreef en al meteen zie ik bij de eerste regels dat er iets veranderd is. Niet dat dat erg is natuurlijk, maar wel opvallend hahaha. Eens kijken of ik al schrijvende nog meer verrassingen tegenkom.

Waarom nog nauwelijks schrijven?

Dat heeft meerdere redenen. Natuurlijk is de belangrijkste denk ik wel dat ik stiekem toch heel veel tijd stop in heel veel regel dingen t.b.v. onze komende verhuizing in december. Het uitzoeken van spullen en bedenken wat je nog wel wilt bewaren en wat niet, kost meer tijd als ik had gedacht. Toch is het prima hoor, want het ruimt lekker op. Al kom ik ook meteen tot de ontdekking dat Marktplaats tegenwoordig echt niet fijn meer is. Vele oplichters zijn er actief en zo heb ik al vele nep reacties gehad. Vooral de meest voorkomende dat je eerst 1 cent moet betalen via een link die ze jou sturen. Ik kan ook niet snappen dat hier mensen intrappen overigens! Waarom moet ik bewijzen dat het mijn bankrekening is? Ik ben de verkopende partij, dus ik zou me juist zorgen moeten maken toch? Ook contact buiten Marktplaats wordt veel gevraagd. Men wil je email adres en/of telefoonnummer om via Whatsapp te communiceren. Jammer dan, want dat doe ik dus ook niet. Ach, ik raak het wel kwijt, maar kost op die manier een hoop onzinnige tijd.

Dan heb ik ook nog als reden dat Yoors voor mij Yoors niet meer is. Nee, ik ga echt niet stoppen, want via deze weg heb ik een aantal hele lieve en leuke mensen leren kennen en dit is dan toch wel een manier om contact te houden. Al is voor mij dit dus even op een laag pitje. Ik probeer regelmatig even wat te lezen, maar ik mis dus de dingen die ik graag las. Vooral heel veel 140W verhalen en hoe leuk die ook zijn, het is niet echt mijn dingetje. Dus ik sla die vaak over. De "gewone" verhalen mis ik vooral. Weet niet hoe ik het goed moet uitleggen, is echt een gevoelsdingetje denk ik. Wellicht komt het allemaal wel weer als ik eenmaal verhuist ben. Het is nu ook nog vakantie periode en zijn er een hoop lekker op vakantie.

Over mijn vakantie moet ik eigenlijk ook nog een verslag maken, want mijn mini tripje naar Texel was beslist heel erg leuk en fijn. Dus dat wordt mijn volgende schrijfsel............ ergens de komende tijd hahaha.

Verder gaat het super goed met mij. Werken gaat lekker en ik werk bijna nu 1 jaar bij mijn huidige werkgever. Ik neem op tijd thuis mijn "Diaantje tijd" en ga bijvoorbeeld straks nog even lekker bubbelen in de jacuzzi. Wilde ik gisteren al doen, maar had helaas te laat de temperatuur hoger gezet. Ook lees ik wat meer momenteel en zit ik soms lekker buiten en in gedachten verzonken in een boek. Ook ben ik samen met manlief begonnen aan het kijken van een Belgische serie op Videoland. Hij heet "de Ridder" en is een Belgische crimi. De hoofdrolspeelster, Helena de Ridder, is procureur en zij maakt vanalles mee. Het zijn totaal 4 seizoenen en we zijn al in seizoen 4 beland inmiddels. Dus bijna klaar met kijken. Nog iemand een goeie tip voor een serie? Ik kan deze in ieder geval aanraden en hij wordt netjes ondertiteld overigens, want Gents is soms toch best een apart accentje hahaha.

Jullie zijn nu weer een beetje op de hoogte van mijn leventje, niks spannends, maar gewoon Diaantjes life! Ik blijf af en toe aanwezig en ik reageer vanzelf ergens bij jullie, maar jullie moeten het me vergeven dat ik dus niet meer op alles reageer.

Tot snel allemaal!