×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Vrouwelijk bloot

Vrouwelijk bloot


Ik kan soms erg genieten van mooie afbeeldingen van vrouwelijk bloot. Vindt het altijd erg indrukwekkend hoe dit mooi op papier komt of net zoals ik nu doe met Diamond Painting. Hij heeft nog heel wat uurtjes nodig voor hij af is, maar moest toch zeker het stukje lijf al proberen haha. Ik ben niet lesbisch of bi, maar vindt het gewoon mooi. Misschien wel een droombeeld voor de toekomst? Als ik nog wat kilootjes kwijt ben ;)  Mijn vrienden vinden het soms raar als ik zeg dat ik een naakte vrouw mooi vindt en dat vindt ik dus raar. Waarom zou je als hetero vrouw alleen mannen bloot mooi mogen vinden? 

Update diamond painting blote vrouw

Hij is nu op de helft en ik vindt hem steeds mooier worden. 

Via de pagina van Tantracutie kwam ik een schilderij tegen van Konstantin Razumov en die was erg mooi. Ben dus meteen wat gaan neuzen op het net en heb onderstaand schilderij gevonden. Zijn er natuurlijk veel meer, maar deze sprak mij erg aan. Het heeft iets, beetje verlegen lijkt ze wel. Ik ben blij dat o.a. Tantracutie hier ook aandacht aan besteed, want dit zou best meer openbaar mogen.

Hieronder de link naar de foto die Tantracutie geplaatst heeft. 

Header foto via Google afbeeldingen gevonden.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties