×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Waarom zie ik 11.11 uur zo vaak?


Gisteren schreef LivingThaGoodlife over het feit dat de teller van één van haar blogs op 11111 stond. Een ontzettend gaaf getal, maar ook een getal wat zeker een betekenis kan hebben. 

Er zijn daar diverse verhalen over en ik denk dat het heel persoonlijk is, wat voor jou van toepassing is. Het blijkt namelijk dat over de hele wereld velen dit getal zien. Niet alleen met het getal 1, maar dit kan ook met elk ander getal zijn.

11.11 zijn in de paragnosten wereld wel de hoofdnummers en zouden betekenen dat je op het juiste pad bent. 

Weer een andere theorie geeft aan dat je Guardian Angel je iets wil vertellen. Alhoewel ik erg open sta voor alles wat met het paranormale te maken heeft, geloof ik in mijn situatie dat het mijn Guardian Angel is. Ik zal uitleggen waarom.

Mijn opa is namelijk mijn Guardian Angel. In leven had ik al een hele speciale band met hem, maar nog steeds heb ik die band met hem. Ook mijn dochter heeft met hem een band. Kort na zijn overlijden, kreeg zij slaap problemen en ik voelde dat opa dat veroorzaakte.

Na weer een nacht wakker zitten met een dochter, die dus echt niet kon slapen heb ik met mijn opa "gepraat". Ik heb hem uitgelegd dat Anisa toch echt moest gaan slapen en dat het goed was als hij over ging. Dat we goed voor onszelf zouden zorgen en hij zich geen zorgen hoefde te maken.

Die nacht sliep mijn dochter eindelijk weer als een roos en heeft zij nooit geen probleem er meer mee gehad.

Waarom mijn opa? Mijn opa is geboren op 11-02-1911 en dat is al 2 keer het getal 11. Daarnaast is 2 x 1 dus 2 en dat staat voor de maand februari. Dat is mijn eigen verklaring en heeft verder ook nooit iemand bevestigd. Ik weet dit gewoon en ik geloof dit ook.

Als ik dus ergens op de klok 11.11 zie, dan weet ik dat mijn opa me wat wil vertellen. Vaak wil hij me ergens voor waarschuwen en weet ik direct waarvoor. Vanmorgen wist ik het niet direct, ik was op mijn werk en werd daar ook afgeleid. Toch weet ik wel waarvoor hij me wilde waarschuwen, want ik moet iets meer tijd voor mijzelf gaan nemen. Ik ben op het moment heel druk met vanalles, waaronder ook Yoorsen. Ook mijn lichaam roept me nu steeds vaker dat ik het rustiger aan moet doen, maar dat heeft niks met Yoors te maken haha.

Ik heb dus met mijzelf afgesproken dat ik de rest van de week niet meer de hele dag door berichten mag checken. Eventjes pas op de plaats maken. In de ochtend mag ik tijdens het ontbijt Yoorsen, daarna niet meer. In de avond mag ik dan na het eten ook weer berichten gaan lezen. Alleen even deze week, om te bekijken of ik meer rust ga voelen. Ik slaap momenteel ook weer slechter en ik weet dat het daar aan ligt. Vannacht ben ik druk bezig geweest met blogs schrijven en dat moet niet, dat mag overdag.

Mijn dagelijkse uitdaging ga ik natuurlijk wel voortzetten, maar op vaste tijden en volgende week zie ik wel weer verder. Zal even afkicken zijn, maar die 2 keer per dag moet ik deze week maar even volhouden haha.

Dus Yoorsianen, als ik wat traag ben met reageren, dan weten jullie nu waarom. Don't worry, verder gaat het echt goed met Diaantje hoor.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts