×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Wat een weekend


Vrijdag-Zaterdag

Mijn weekend begon natuurlijk fantastisch, want vrijdagavond heb ik het concert bij mogen wonen van Night Fever, the very best of the Bee Gees! Beter kan je weekend niet beginnen. Wil je hier meer over lezen, lees dan mijn blog daarover. Het werd uiteindelijk een weekend vol uitersten. Van slecht, naar heel erg goed. 

Dat ik daar naweeën van zou krijgen, was ook niet anders te verwachten. Zaterdagochtend voelde ik direct toen ik opstond, dat het geen fijne dag zou worden wat betreft mijn buik. Toch wilde ik wel zoveel mogelijk Peter helpen met wat dingen in de tuin. Eerst wat boodschappen samen gedaan, want er stond een BBQ op de planning. Daarna samen de loungeset weer neer gezet en de plaats waar de jacuzzi moest komen te staan even bladervrij gemaakt.

Ik voelde al snel dat ik teveel deed en ging dus ook steeds vaker zitten. Lopen ging ook bijna niet meer, want elke stap die ik zette, bezorgde me echt heel veel pijn. Het was ook geen zwaar werk, want het spul weegt niet veel. Toch is het voor mij al snel teveel. Toevallig hadden we die ochtend, tijdens het boodschappen doen bij de LIDL, een mooi ligbed gekocht. Ik zag hem daar staan en wist meteen, dit gaat ideaal zijn voor mij. Dan kan ik in de tuin in een voor mij goede houding zitten/liggen. Peter zag op een geven moment mijn tranen en ging meteen voor mij dat ligbed uitpakken. "Schatteke, jij gaat nu liggen en doet niks meer", dat waren zijn woorden. Wat heb ik toch een schat van een man en ik heb dus dankbaar gebruik gemaakt van het ligbed.

Helaas was de toon van die dag al gezet en kon ik ook niks meer. We zaten ook midden in de puinhoop, want de nieuwe buren begonnen zaterdag aan het graven t.b.v. de fundering voor hun aanbouw. Wij wonen op een hoek en het was (doordat de schutting eruit was) praktischer als ze via onze tuin het zand etc. zouden afvoeren. Dit was een voorstel van ons en ze waren ons daar zeer dankbaar voor. Toch voor mij een hoop extra trubbels en dat werkt allemaal door op mijn buik. Gelukkig stond inmiddels ook de jacuzzi en na de BBQ heb ik daar heerlijk een uur in gezeten. Zo raar, want ik voel dan direct de pijn verdwijnen. Het warme water, 38C, is zo'n weldaad voor mijn buik. Gelukkig kon ik daarna ook pijnvrij gaan slapen.

Wat een bende! Alles moest naar achterin de tuin, zodat de buren door konden werken. Je ziet ook dat er dus 2 schuttingdelen uit zijn. Ook mijn ligbed staat hier nog in de doos. 

Peter druk in de weer met de jacuzzi. Hij moest schoongemaakt worden en even goed op de juiste druk gevuld worden met lucht. Daarna kon hij in het "hok" en dat is dus achter de zonnenbloem op de afbeelding. 

Tussen de rotzooi stond mijn ligbed en heb ik getracht een foto ervan te maken. beetje rare foto geworden, maar ik lig heerlijk en manlief zit eventjes naast me. 

Zondag

Zondag was voor mij de beste dag van het weekend. Mijn dochter trakteerde me op een dagje sauna! In eerste instantie had ik er geen vertrouwen in, want we gingen naar Thermae 2000 en mijn dochter had geboekt voor een badkleding dag. Ik ga liever in een traditionele sauna zonder kleding. Al eerder was ik hier geweest en het was toen geen badkleding dag, wat inhoud dat je in het zwembad gedeelte je badkleding aan moet, maar in het sauna gedeelte je badkleding uit moet doen. Erg omslachtig dus en niet fijn om je natte bikini weer aan te moeten doen. 

Gisteren was dit dus niet nodig en konden we de hele dag onze bikini aanhouden. Ik moest er even aan wennen, maar dat ging al snel goed. Ze hebben daar 9 verschillende sauna's en diverse stoombaden, zwembaden en wirlpools. Helaas waren de wirlpools "under construction" en konden we daar geen gebruik van maken, ach ik heb er thuis één haha.

Voor mijn dochter was dit in principe haar eerste sauna ervaring. Als kind is ze wel eens met ons mee geweest, maar dat is zo lang geleden. Ook bij Thermae 2000 worden opgietingen gedaan en we besloten om eerst de mini opgieting te gaan doen, zodat Anisa daar aan kon wennen. Het is tenslotte erg warm dan haha. Gelukkig vond ze het heerlijk en hebben we later ook nog de uitgebreide opgieting bijgewoond.

We hebben vooral de hele dag genoten. Genoten van het zonnetje buiten en we zijn ook lekker verkleurd. Ook genoten van lekker eten, een drankje en een heerlijk ijscoupe! Gisteren mocht ik dat en dat is soms ook echt nodig. Voordeel van geen dieet volgen, dat dit inderdaad voor mij ook geen schade als extra kilo's oplevert. Vandaag ga ik weer verder met die gezonde levensstijl en dat is dan prima.

De hele dag ook niet of nauwelijks pijn gehad! Dus de zondag was absoluut mijn favoriete dag van het weekend. Ik heb zo ontzettend genoten en kan dus ondanks de nare zaterdag, toch terugkijken op een geweldig weekend. Onze tuin is nog steeds rommelig en dat wordt ook pas beter zodra de muur bij de buren staat. Genieten van de kleine dingetjes, dat is voor nu belangrijk. Straks wellicht lekker buiten op mijn ligbed in de zon, want het zou vandaag ook nog lekker weer worden. Ik hoor de vogels heerlijk fluiten buiten en de kikkers heb ik ook al gehoord. We hebben diverse koppeltjes geloof ik, want er wordt druk dril gelegd. Peter is dol op die kikkers, je kunt maar een hobby hebben haha. Het paringsgeluid is zo herkenbaar en we moeten er wel eens om lachen. Weer wat dril, roepen we dan beiden! 

Ik ga ook vandaag trachten wat door alle blogs heen te spitten die ik door mijn drukke weekend niet gelezen heb, maar dat kan ook goed pas ergens vanavond zijn haha. Ik ga namelijk echt wel zoveel mogelijk van het goede weer genieten! 

Fijne dag allemaal en ik hoop dat jullie ook een geweldig weekend gehad hebben! 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts