Wat een weekend

Wat een weekend


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vrijdag-Zaterdag

Mijn weekend begon natuurlijk fantastisch, want vrijdagavond heb ik het concert bij mogen wonen van Night Fever, the very best of the Bee Gees! Beter kan je weekend niet beginnen. Wil je hier meer over lezen, lees dan mijn blog daarover. Het werd uiteindelijk een weekend vol uitersten. Van slecht, naar heel erg goed. 

Dat ik daar naweeën van zou krijgen, was ook niet anders te verwachten. Zaterdagochtend voelde ik direct toen ik opstond, dat het geen fijne dag zou worden wat betreft mijn buik. Toch wilde ik wel zoveel mogelijk Peter helpen met wat dingen in de tuin. Eerst wat boodschappen samen gedaan, want er stond een BBQ op de planning. Daarna samen de loungeset weer neer gezet en de plaats waar de jacuzzi moest komen te staan even bladervrij gemaakt.

Ik voelde al snel dat ik teveel deed en ging dus ook steeds vaker zitten. Lopen ging ook bijna niet meer, want elke stap die ik zette, bezorgde me echt heel veel pijn. Het was ook geen zwaar werk, want het spul weegt niet veel. Toch is het voor mij al snel teveel. Toevallig hadden we die ochtend, tijdens het boodschappen doen bij de LIDL, een mooi ligbed gekocht. Ik zag hem daar staan en wist meteen, dit gaat ideaal zijn voor mij. Dan kan ik in de tuin in een voor mij goede houding zitten/liggen. Peter zag op een geven moment mijn tranen en ging meteen voor mij dat ligbed uitpakken. "Schatteke, jij gaat nu liggen en doet niks meer", dat waren zijn woorden. Wat heb ik toch een schat van een man en ik heb dus dankbaar gebruik gemaakt van het ligbed.

Helaas was de toon van die dag al gezet en kon ik ook niks meer. We zaten ook midden in de puinhoop, want de nieuwe buren begonnen zaterdag aan het graven t.b.v. de fundering voor hun aanbouw. Wij wonen op een hoek en het was (doordat de schutting eruit was) praktischer als ze via onze tuin het zand etc. zouden afvoeren. Dit was een voorstel van ons en ze waren ons daar zeer dankbaar voor. Toch voor mij een hoop extra trubbels en dat werkt allemaal door op mijn buik. Gelukkig stond inmiddels ook de jacuzzi en na de BBQ heb ik daar heerlijk een uur in gezeten. Zo raar, want ik voel dan direct de pijn verdwijnen. Het warme water, 38C, is zo'n weldaad voor mijn buik. Gelukkig kon ik daarna ook pijnvrij gaan slapen.

Wat een bende! Alles moest naar achterin de tuin, zodat de buren door konden werken. Je ziet ook dat er dus 2 schuttingdelen uit zijn. Ook mijn ligbed staat hier nog in de doos. 

Peter druk in de weer met de jacuzzi. Hij moest schoongemaakt worden en even goed op de juiste druk gevuld worden met lucht. Daarna kon hij in het "hok" en dat is dus achter de zonnenbloem op de afbeelding. 

Tussen de rotzooi stond mijn ligbed en heb ik getracht een foto ervan te maken. beetje rare foto geworden, maar ik lig heerlijk en manlief zit eventjes naast me. 

Zondag

Zondag was voor mij de beste dag van het weekend. Mijn dochter trakteerde me op een dagje sauna! In eerste instantie had ik er geen vertrouwen in, want we gingen naar Thermae 2000 en mijn dochter had geboekt voor een badkleding dag. Ik ga liever in een traditionele sauna zonder kleding. Al eerder was ik hier geweest en het was toen geen badkleding dag, wat inhoud dat je in het zwembad gedeelte je badkleding aan moet, maar in het sauna gedeelte je badkleding uit moet doen. Erg omslachtig dus en niet fijn om je natte bikini weer aan te moeten doen. 

Gisteren was dit dus niet nodig en konden we de hele dag onze bikini aanhouden. Ik moest er even aan wennen, maar dat ging al snel goed. Ze hebben daar 9 verschillende sauna's en diverse stoombaden, zwembaden en wirlpools. Helaas waren de wirlpools "under construction" en konden we daar geen gebruik van maken, ach ik heb er thuis één haha.

Voor mijn dochter was dit in principe haar eerste sauna ervaring. Als kind is ze wel eens met ons mee geweest, maar dat is zo lang geleden. Ook bij Thermae 2000 worden opgietingen gedaan en we besloten om eerst de mini opgieting te gaan doen, zodat Anisa daar aan kon wennen. Het is tenslotte erg warm dan haha. Gelukkig vond ze het heerlijk en hebben we later ook nog de uitgebreide opgieting bijgewoond.

We hebben vooral de hele dag genoten. Genoten van het zonnetje buiten en we zijn ook lekker verkleurd. Ook genoten van lekker eten, een drankje en een heerlijk ijscoupe! Gisteren mocht ik dat en dat is soms ook echt nodig. Voordeel van geen dieet volgen, dat dit inderdaad voor mij ook geen schade als extra kilo's oplevert. Vandaag ga ik weer verder met die gezonde levensstijl en dat is dan prima.

De hele dag ook niet of nauwelijks pijn gehad! Dus de zondag was absoluut mijn favoriete dag van het weekend. Ik heb zo ontzettend genoten en kan dus ondanks de nare zaterdag, toch terugkijken op een geweldig weekend. Onze tuin is nog steeds rommelig en dat wordt ook pas beter zodra de muur bij de buren staat. Genieten van de kleine dingetjes, dat is voor nu belangrijk. Straks wellicht lekker buiten op mijn ligbed in de zon, want het zou vandaag ook nog lekker weer worden. Ik hoor de vogels heerlijk fluiten buiten en de kikkers heb ik ook al gehoord. We hebben diverse koppeltjes geloof ik, want er wordt druk dril gelegd. Peter is dol op die kikkers, je kunt maar een hobby hebben haha. Het paringsgeluid is zo herkenbaar en we moeten er wel eens om lachen. Weer wat dril, roepen we dan beiden! 

Ik ga ook vandaag trachten wat door alle blogs heen te spitten die ik door mijn drukke weekend niet gelezen heb, maar dat kan ook goed pas ergens vanavond zijn haha. Ik ga namelijk echt wel zoveel mogelijk van het goede weer genieten! 

Fijne dag allemaal en ik hoop dat jullie ook een geweldig weekend gehad hebben! 

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (14 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Gelukkig is eigenlijk  je weekend niet verknald door je buik en inderdaad wat een lieverd van een man heb je !!
| 19:55 |
Ik zal blijven genieten, ondanks alles. Ik laat de ACNES niet meer winnen! Dipjes zullen er blijven, maar niet overheersen.
| 20:01 |
You Rock !!!
| 21:02 |
fijn dat jij zo''n leuk weekend hebt gehad. Vrijdag heb ik die high lunch gehad met mijn schoondochter en was Fred aan het balkon begonnen wat wij de rest van het weekend hebben afgemaakt. Vanmiddag heb ik voor het eerst lekker buiten gezeten heerlijk!!
| 23:43 |
Heerlijk genoten dus ook! Fijn dat dit zo kan en jij kunt vanaf nu lekker genieten op je mooie balkon 😘
| 06:36 |
zeker ja gistermiddag was dat samen met mijn vriendin. En daarna nog ff zolang het kon met Fred dan maar later eten.😄
| 21:17 |
Mijn weekend was ook heerlijk maar wel druk en vermoeiend als je de hele week met buikgriep lag.
Toch de zaterdag begonnen met een zumbalesje. In de middag even in de tuin op de loungebank een dutje gedaan.
In de avond naar het feest van vrienden van ons. Hij werd 50.  Zondag de hele dag handmassagecursus. Was heerlijk. Ik wist niet dat dat ook zo ontspannend kon zijn. Toen ik werd gemasseerd viel ik bijna in slaap. Alleen jammer dat ik niet veel van het mooie weer mee had gekregen.
| 20:55 |
Dan heb je inderdaad ook een behoorlijk vol weekend gehad en toch wel kunnen ontspannen gelukkig! Als je binnen zit, mis je helaas wel het zonnetje, maar die schijnt volgende week weer terug te komen. Alhoewel het hier gisteren ook best lekker was. Ik heb zondag ook niet de hele dag buiten doorgebracht natuurlijk, want de sauna's zijn toch echt dicht hahaha
| 06:35 |
Ik heb inderdaad gisteren ook lekker buiten gezeten en zelfs even op een terrasje op het strand. Heerlijk! Het komend weekend ziet er ook veelbelovend uit en hebben we nog geen plannen dus dat wordt ook lekker buiten doorbrengen.
| 09:54 |
ik ben weer uitgegriept dus nu weer zalig buiten zijn
| 16:40 |
Het weer is helaas alleen niet geworden wat voorspeld was vandaag, maar toch een mooie dag hoor! 
| 16:48 |
Gelukkig niet een weekend met alleen slecht maar rustig weer een eetje bijkomen en opladen voor het volgende weekend
| 13:47 |
Dat is wat ik ook vaak bedoel, een dag of in dit geval een weekend, is nooit volledig slecht. De kracht is om juiste de happy moments eruit te halen en die te koesteren en dat doe ik zoveel mogelijk. 
| 15:20 |
Die zaterdag maar gauw vergeten en de zondag lekker koesteren. Topper ben je!
| 13:36 |
Precies, die zaterdag vergeten. Alhoewel het toch ook wel fijn was dat mijn gezin even compleet hier was en we heerlijk hebben genoten van de BBQ. Al moest ik nu  toekijken hoe andere bakte haha
| 15:20 |
Heerlijk hoor zo'n ligbed, daar ga je nog veel plezier van hebben. En de zondag was hier ook een heerlijke dag. 
| 12:42 |
Dank je, daar ga ik zeker heel veel plezier van hebben. Ik kan zo genieten van de zon, niet de hele dag bakken hoor, maar gewoon de stralen, het licht........... ik wordt daar blij van ❤️
| 12:43 |
Oef, die zaterdag knippen we er dus lekker tussenuit.
Blij dat je van de vrijdag en de zondag hebt genoten! Ligbedje, jaccuzzi, zonnetje, helemaal goed!
| 10:35 |
Precies, die knippen we er gewoon tussenuit haha 
| 10:36 |
Wat een druk weekend en gelukkig heb je ook nog kunnen genieten! Fijne dag vandaag!
| 10:30 |
Het was zeker druk, eigenlijk te druk, maar gisteren maakte toch veel goed! Vandaag ook nog een rustig dagje hoor, alles op zijn tijd. 
| 10:36 |
Fijn dat je zo'n bubbelbad hebt, dat scheelt toch mooi weer.
Thermea2000, dat is ook een mooi complex
| 10:08 |
Thermae 2000 is zeker heel erg mooi en groot! Ik heb gisteren de bikini niet als vervelend ervaren, het was voor mij vooral een dag zonder pijn en genieten. Heerlijk om dat met mijn dochter te kunnen en mogen doen. Vandaag thuis de jacuzzi en dat is voor mij absoluut nu een geweldig ding. Daar hebben we hem destijds niet voor gekocht, want toen was ik nog niet ziek haha
| 10:14 |
Wat een druk weekend voor je. Maar toch de ontspanning gevonden bij Therme2000. En wat je zegt in badkleding naar een sauna vinden wij ook niks. Jammer dan maar niet in de zwembaden daar. Want dat aan en uit doen van badkleding is geen optie. Geniet vandaag maar heerlijk na van je fijne drukke weekend. Hier nog geen zin te zien helaas. Ik ga werken dus ook van de straat.
| 10:05 |
Hier ook nog geen zonnetje hoor, maar ik hoop dat die toch nog wel komt. Ondanks bikini aan de hele dag, heb ik enorm genoten en daar ging ik voor. Een dag zonder pijn is echt heel erg fijn................... Werkze vandaag, ik hou me lekker rustig ;) 
| 10:13 |
Ontzettend druk en afwisselend week-end. En wat een zorgzame man en zorgzame dochter heb je, dat is heel-heel lief ...
En goed dat die jacuzzi kon de pijn wegnemen.
| 09:49 |
Ik vindt mijn momentjes wel, al is het soms even heel moeilijk........ Zolang ik nog kan genieten van de mooie kleine dingetjes, ben ik nog steeds een gelukkig mens! Dankbaar ook voor mijn zorgzame man en dochter, mijn zoon zou me ook helpen hoor als het nodig is haha. De jacuzzi is een heel goed medicijn voor mij, werkt beter als morfine.........
| 10:03 |
Jacuzzi is gezond en morfine is schadelijk, dus heel goed dat jacuzzi helpt.
En ik ben helemaal mee eens dat van kleine momenten bewust kunnen genieten maakt ons gelukkig. Zo ervaar ik het ook.
Mooi om te zien dat jouw kinderen en man zo zorgzaam zijn ;)
| 10:25 |
Morfine is rotzooi inderdaad, heb het voorheen wel gebruikt, dus weet wat het met me doet. Dat is ook echt voor mij een overweging om het nu niet te gebruiken. Ik heb gelukkig deze optie en daar geniet ik van. Mijn kinderen wonen niet thuis, maar als ze er zijn, dan zijn ze super! Mijn man is echt een lieverd ❤️
| 10:35 |
Niet leuk dat als je flink wilt genieten, er daarna de prijs voor betaald. Maar jou een beetje leren kennende heb je dat er voor over. Zo blijkt ook. Ik hoop dat onze date doorgaat, maar als je last zou hebben van je buik heb ik uiteraard alle begrip.
De BeeGees-coverband vanochtend beluisterd via pc, op telefoon was niet te doen dus het zal aan mijn toestel liggen hahaha.
| 08:50 |
Ik heb dat er inderdaad voor over, ik weiger stil in een hoekje thuis te blijven zitten! Onze date gaat absoluut door hoor, dan moet het echt heel gek gaan wil het niet lukken of wilde je gaan springen en dansen samen hahaha.
Goed zijn ze hè die cover band, ik ga echt nog een keer als ze weer in de buurt zijn! 
| 09:11 |
Ik wou gaan hoelahoepen :p
| 09:49 |
Tuurlijk hahahaha
| 10:01 |
Dat moet gewoon hahahaha. Dat wordt tranen... van het lachen...
| 10:03 |
We gaan absoluut lachen, dat kan zeker niet anders hahaha
| 10:11 |
❤️
| 10:16 |
Hopelijk zijn de buren snel klaar. 
Lekker ligbed heb je gescoord. En nu maar hopen dat je er veel van kan genieten.
Zo'n badkleding-dag is wel iets voor mij. Ik heb het niet zo op al die blote lichamen. 
| 08:23 |
Zal nog wel even duren denk ik, zo doen hun best, maar een uitbouw is niet binnen een paar dagen klaar helaas. Ik weet dat dit door een aannemer gedaan wordt, dus wellicht ook wel kans dat het doordeweeks gedaan wordt en dan gaat het wel sneller natuurlijk. Zal het eens vragen als ik ze zie. Ik ga zeker van mijn ligbed genieten en gelukkig zijn er voor mensen zoals jij, dus badkleding dagen. Ik hou wel van naakt rondlopen haha, maar dat is persoonlijk ;) 
| 08:36 |
Een aannemer plant het werk heel zorgvuldig. Tijd is geld. 
Ik loop graag naakt, in huis. Ik wil niet geconfronteerd worden met andere bloterikken. Die gaan bukken en alles open en bloot tonen. 
| 08:38 |
Ja, mensen die dat gaan doen, hou ik ook niet zo van hoor. Het moet wel een soort van netjes blijven hahaha. Thuis kan ik inderdaad doen wat ik wil, heerlijk! 
Ik wacht hiernaast gewoon af, ben praktisch altijd thuis, dus zal het vanzelf merken haha
| 08:42 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen