Wat wordt de naam van...........

Wat wordt de naam van...........


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Crea Diaantje (29) #geluksflesjes

Aankondiging nieuwe creatie en zoektocht naar de juiste naam

Donderdag 22 februari plaatste ik bovenstaande blog. Je zou denken dat het gewoon een onderdeel is van mijn Crea Challenge.............. maar er zat een wedstrijd in verstopt! 

Ik liet namelijk zien dat ik een "geluksflesje" gemaakt had, maar ik was op zoek naar een naam die op een andere manier zei wat dit was. Een naam die blijft hangen, die iets liefs heeft en die origineel is. 

Zowel hier als op mijn Facebook pagina Diaantjes Creaties plaatste ik deze vraag en er werden heel veel mooie namen genoemd.  De naam heb ik samen met mijn man uitgekozen, want ik vond het echt heel moeilijk. We hebben deze naam gekozen, omdat hij door het gebruik van de letters, precies verteld wat het is. Hij heeft absoluut iets liefs. De winnaar is Ellie B en zij heeft toevallig zowel op Yoors als op Facebook deze naam gemeld.

Ellie B mag mij een privé berichtje sturen met haar adres gegevens en een Flengeltje naar keuze uitzoeken op de website van Diaantjes Creaties. Staat je favoriete kleur er niet bij, dan mag je die aan mij doorgeven en ga ik kijken wat ik voor je kan doen. Proficiat Ellie B en dank je wel voor deze mooie naam! 

Om de naam "geluksflesje" toch niet helemaal te vergeten, heb ik vanmiddag een flesje gemaakt die met eer die naam wel kan dragen.

Met recht is dit een flesje vol geluk, want tenslotte staat een klavertje 4 garant voor geluk.

Vanaf heden ook te koop via de website van Diaantjes Creaties.

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben echt benieuwd wat de flengeltjes kosten en hoe ik ze kan bestellen
| 00:19 |
Ze kosten € 2,50 per stuk en bestellen kan via de website. Net boven de foto van de bekendmaking staat de juiste link naar de rubriek van de Flengeltjes. De prijs is excl. verzendkosten. Zodra je je bestelling gedaan hebt, ontvang je een bevestiging. Daar staan geen betalings gegevens op, want je krijgt van mij daar een factuur van. Ik kies daar bewust ook voor, want ik kan niet op voorhand zeggen wat het gewicht is t.b.v. verzenden. Ik wil ook geen vast bedrag daarvoor rekenen. Hoeft niet meer te kosten als dat het is, is mijn mening ;) Mocht iets niet duidelijk zijn, gewoon vragen hoor!
| 07:15 |
Elly gefeliciteerd leuke naam bedacht!!
| 23:22 |
Ja, heeft ze goed gedaan :)
| 07:15 |
je had aardig wat namen doorgekregen.
| 21:44 |
Ja, dat vond ik heel erg leuk. Zowel hier als op FB, dus ik moest ook echt gaan kiezen haha
| 07:06 |
ja dat was de bedoeling en is gelukt!!
| 20:15 |
wat een leuke flesjes! En leuke naam, gefeliciteerd Ellie B.
| 20:51 |
Dank je wel en het is zeker een leuke naam :)
| 07:16 |
Oh ik vind ze zo leuk! Leuke naam is het geworden! Gefeliciteerd EllieB :-D
| 20:26 |
Ja, de naam is helemaal goed en ze zijn zeker heel erg leuk ;)
| 20:30 |
Gefeliciteerd Ellen, en wat een mooi geluksflesje
| 19:38 |
Mooi zo hè met dat klavertje 4! Ik zag hem op de website toen ik nieuwe vleugeltjes ging bestellen en vond ze zo passend. Kon het niet laten haha
| 19:42 |
Gefeliciteerd Ellie met de mooie naam.
| 19:31 |
Een blaadje voor hoop
Een blaadje voor liefde
Een blaadje voor geluk
Een blaadje voor vertrouwen
Dus de naam klopt denk ik wel bij dat flesje met klavertje
| 19:30 |
Dat dacht ik dus ook, vandaar dus nu 2 soorten flesjes :)
| 19:31 |
Leuk bedacht Ellie! en ik vind ze super mooi gemaakt Diaantje! op vele orders!
| 18:51 |
Dank je wel en daar gaan we voor, heel veel orders :)
| 18:52 |
Ja :) komt vast goed ze zijn leuk
| 18:52 |
Ze zijn leuk en ze hebben een leuke naam gekregen!
Dat je het maar héél druk mag krijgen met de flengeltjes !
| 18:42 |
Dat zou helemaal geweldig zijn, dank je wel :)
| 18:45 |
Heel goede keuze.
Hoop dat ze niet aan te slepen zijn.
| 18:39 |
Dank je wel en dat hoop ik ook, dat zou echt geweldig zijn.
| 18:41 |
Ze zijn super mooi, en flengeltje is een heel mooie naam
| 18:38 |
Dat is het absoluut, dank je wel voor het meedoen :)
| 18:41 |
Tuurlijk , vond het leuk :)
| 18:45 |
Ik wens je een mooie verkoop en veel succes
| 18:38 |
Dank je wel, komt zeker en vast goed :)
| 18:40 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen