Weer iets nieuws bij Diaantjes Creaties

Weer iets nieuws bij Diaantjes Creaties


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Thuis zitten geeft me gelukkig ook de tijd om leuke nieuwe dingen te maken voor op mijn website. Stiekem ook extra voorraad dus aan het maken voor de Koningsmarkt t.b.v. Hair4Her

Al een tijdje had ik het idee om een engel ketting te maken en had ook wel inspiratie opgedaan op Pinterest. Vandaag wilde ik daar iets mee gaan doen, maar ineens besefte ik mij dat ik nog 10 zwarte kettingen had liggen. Ooit eens besteld om ongetwijfeld een ander soort ketting van te maken haha.

Vandaag kregen die 10 kettingen dus eindelijk een bestemming en heb ik 10 engel kettingen gemaakt. Niets heel moeilijks, maar wel heel erg leuk om kado te geven. Ze zitten netjes in een zakje met natuurlijk het engel kaartje eraan. Ik heb nog veel meer gemaakt vandaag, had echt een creatieve dag, maar dat komt de volgende keer! 

Ze staan natuurlijk al in de webshop te koop! 

Super netjes toch? 

Ik zeg, niks meer aan doen haha.

Wat vinden jullie ervan? 

signup

Word jij ook blogger bij Yoors?

Door het lezen van deze blog ontvang ik punten, die omgezet worden in geld. Dat geld doneer ik aan Stichting Roparun. Wil jij ook gaan bloggen? Wordt dan lid via onderstaande link en ontvang direct 125 YP en daarmee ontvang ik (Stichting Roparun) ze ook! Om te reageren op blogs, dien je lid te zijn. Je kunt ook lid zijn, zonder zelf blogs te plaatsen. 

Aanmelden via Diaantje

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (25 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi gedaan hoor xxx
| 11:06 |
Dank je wel xxx
| 19:40 |
Wauw wat een mooie kettingen! En wat een positieve energie! Top gedaan!
| 07:49 |
Dank je wel en ik stop hier heel veel positieve energie in, dat klopt helemaal. Ik geniet hier gewoon zo van, het creeëren van mooie dingetjes. Dit is nog relatief simpel en ik ben al aan het denken hoe ik dit kan uitbreiden haha
| 07:52 |
Ik vind het een sieraad om je nek !
| 19:11 |
Dank je wel lieverd, ik ben er zelf erg blij mee en gaat beslist een vervolg krijgen. Mijn hersens maken overuren hahaha
| 07:51 |
wel lief voor ze blijven hoor !
| 16:42 |
Ik blijf zeker lief daarvoor hoor haha, heb mijzelf volgende maand rust opgelegd...... deze maand vol met afspraken en volgende maand ga ik echt even een pas op de plaats maken. Gelukkig heb ik deze maand vooral leuke afspraken, dus dat maakt het wel heel erg goed.
| 20:27 |
Wat een slim en goed idee van jou VOOR jou ! succes met rust en ruime voor jou !
| 09:04 |
Ziet er super uit! 
| 11:47 |
Dank je wel 😄
| 17:03 |
Want dan heb ik wel belang bij die met het lange kegeltje
| 11:16 |
Ik zal hem reserveren voor je.
| 15:36 |
Kun je deze ook weer via hier bestellen?
| 11:15 |
Je bedoelt met YP's? Dat kan wel hoor. Is het verzenden in NL? Stuur maar een pb, komen we wel uit 😉
| 15:35 |
Heel erg leuk deze kettinkjes. Als mijn aankopen van vorige bij je allemaal weggegeven zijn, ga ik ze vast ook eens bestellen.
| 09:07 |
Dank je wel en dat zou ik zeker heel erg leuk vinden 😉 Misschien toch maar alvast voor extra kettingen gaan zorgen haha. Engelen materiaal heb ik voldoende! 
| 09:08 |
Wat ben je toch heerlijk bezig, ze zullen beslist  in liefde worden ontvangen...mooi!
| 09:00 |
Dank je wel en ik denk ook wel dat ze in liefde zullen ontvangen worden ❤️
| 09:06 |
Leuk gedaan. Die zullen best snel verkocht zijn. Lekker crea-bea bezig geweest. 
| 08:11 |
Dank je wel en ik hoop het ook, zal het op de Koningsmarkt ook gaan ondervinden denk ik. Als ze dan nog niet verkocht zijn haha. De eerste is al verkocht! 
| 08:20 |
Ik zeg dat je dat weer leuk hebt gedaan!
| 07:53 |
Dat vindt ik leuk om van jou te horen Peter, dank je wel! 
| 07:54 |
😊😊
| 09:27 |
Blij te horen dat het iets beter gaat en de engeltjes zijn weer prachtig, gauw delen!!
| 07:09 |
Dank je wel, ja mijn hoofd is tot rust, nu de pijn nog onder controle krijgen............ zal iets meer tijd nodig hebben, maar ondertussen haal ik mijn kracht o.a. uit de engeltjes ❤️
| 07:31 |
Ze zijn weer prachtig!
| 06:56 |
Dank je wel 😄
| 07:03 |
Hou je nou eens op met mooie dingen maken?
Grapje..... ze zijn mooi!
| 02:08 |
Whahaha, natuurlijk hou ik niet op, veel te leuk dit enne, dank je wel 😉
| 06:21 |
die gaan goed verkopen let maar op!!👍
| 00:15 |
De eerste is al verkocht, dus dat op dag 1 van de presentatie is super goed ❤️ 
| 06:22 |
wauw uwes heeft succes!!😉
| 20:19 |
Wat mooi weer Diana, gaat het weer goed? . Je lijkt weer terug. 
| 23:51 |
Dank je wel en het gaat weer goed in mijn hoofd haha, mijn buik is momenteel echt niet fijn, maar door juist veel afleiding te zoeken kom ik de dagen goed door. Ik kan helaas momenteel ook niet werken, heb regelmatig mijn bank nodig om bij te trekken, maar het is nu eenmaal zo. Ik probeer altijd zo positief mogelijk te blijven en dit soort dingen maken, kan ik enorm van genieten en haal ik dus ook mijn kracht uit. Dipjes zullen er beslist nog wel eens komen, maar voor nu is hij gelukkig weer weg! 
| 23:59 |
Dankjewel! Het gaat je goed, en hou vol!!
| 22:58 |
Ik doe mijn best en ik doe het heel graag 😄 
| 23:05 |
Ik vind het erg mooi gemaakt Diaantje, en ook zoveel verschillende..dus voor elk wat wils.. ik ga hem in elk geval voor je pinnen..
| 22:45 |
Dank je wel, wat een mooi compliment! Inderdaad voor ieder wat wils en als dit goed loopt, kan ik altijd weer nieuwe maken. Zodra ik kettingen besteld heb dan, engeltjes kan ik nog heel veel maken 😉 Zoveel kralen op voorraad, maar wil nog wel graag engeltjes met echte edelstenen gaan maken. Dus wie weet wat er nog meer gaat komen! 
| 23:04 |
Gaat vast nog veel mooi's op je pad hiermee komen. Je hebt een mooi concept wat veel kanten op kan! ;)
| 23:17 |
Ja, het heeft ruim 4 jaar geduurd, maar ik heb eindelijk gevonden wat echt zo bij me past en helemaal ook goed voelt. Niet dat die andere jaren niet goed of fijn waren, maar dit is denk ik echt helemaal Diaantje. Met de groep deed ik natuurlijk alles voor de groep ook, dit is helemaal alleen van mij. Klinkt stom, maar zo is het wel haha
| 23:20 |
Mooi gemaakt zeg
| 21:59 |
Dank je wel 😄
| 23:02 |
zit het kettinkje er bij? Of moet je die los bestellen?
| 21:57 |
ohhh, die witrode vind ik mooi!!!
| 21:55 |
Dat heb ik ontdekt ja 😉 en om je andere vraag meteen te beantwoorden, die zit er natuurlijk bij! Dank je wel 👍 
| 23:02 |
👍👍
| 09:13 |
Prachtig gemaakt en verpakt.
| 21:32 |
Dank je wel Albert, ik doe elke keer weer mijn best. Zo leuk om te doen! 
| 21:35 |
Jaaah, weer een fantastische creatie!
| 20:52 |
Er is nog meer, maar ik verdeel het een beetje haha. Teveel tijd als je thuis zit en niet veel kunt ;) Ik klaag niet hoor, veel te leuk dat freubelen! 
| 21:21 |
Alles op zn tijd! Ben benieuwd naar wat er nog meer is :-)
| 21:28 |
Wat ik zo leuk aan jouw creaties vind, en dat geldt voor alle jouw creaties, dus ook voor haakwerk, dat het heel netjes en helemaal afgewerkt eruit ziet! 
Vroeger heb ik heel veel gebreid, en het was voor mij altijd moeilijk om eindedraaitjes te verbergen. Echt knap hoe jij het doet met alle jouw creaties.
| 20:40 |
Dank je wel, wat een prachtig compliment ❤️ Ik ben een enorme pietleut en als ik zelf niet tevreden ben, zal ik het ook zeker niet verkopen of weggeven. Al moet ik iets 10 keer opnieuw doen voor het goed is, dan doe ik dat. Draadjes wegwerken is overigens ook geen leuk klusje hoor, maar hoort er wel bij inderdaad haha
| 20:46 |
Zag het filmpie op FB. Mooi!!
| 20:20 |
Dank je wel en klopt, daar stond hij als eerste 😉
| 20:23 |
Zie er leuk uit
| 20:01 |
Dank je wel, heel basic, maar kan soms precies genoeg zijn. 
| 20:03 |
Wat zijn ze leuk geworden meid en fijn dat je niet stil in het hoekje op de bank gaat zitten maar creatief bezig bent. Ik mis alleen de prijs hier in je blog.
| 20:01 |
Die staat op de webshop erbij, mensen moeten daarheen om te gaan kijken, is een manier om kijkers te krijgen haha
| 20:02 |
Link staat er namelijk wel bij ;) 
| 20:03 |
Tuurlijk je hebt gelijk sorry
| 20:07 |
Geen sorry, was toch gewoon een feitje, want het staat er inderdaad niet bij ;) Bij voorbedachte rade heet dat haha
| 20:08 |
:P
| 20:09 |
Ziet er heel goed uit!
| 20:01 |
Dank je wel, was op dreef vandaag haha
| 20:02 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen