Hier ben ik - Wie is Diaantje?

Hier ben ik - Wie is Diaantje?


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Diaantje is op 18 juli 1966 geboren te Vlijmen. Ik kreeg nog 3 broers en heb mijn jonge jeugd doorgebracht in Hintham. Destijds een bestaand dorp, nu een "wijk" geworden van de gemeente 's-Hertogenbosch. Vanaf dat ik 13 jaar was, zijn we naar Rosmalen verhuisd waar ik nu nog steeds met heel veel plezier woon.

Laat ik eens beginnen met mijn karakter eigenschappen:

 • sociaal
 • behulpzaam / zorgzaam
 • gezellig / vrolijk
 • positieve mindset
 • creatief
 • tikkeltje eigenwijs
 • doener
 • HSP'er
 • ADD en dus ook erg chaotisch
 • eerlijk 

In 1993 trouwde ik met mijn eerste man en uit dat huwelijk heb ik 2 prachtige kinderen. Op 15 september 1994 werd mijn zoon Mitchell geboren. Hij is inmiddels getrouwd met zijn grote liefde Gabriël, die door ons en vrienden Gab genoemd wordt. 

Mijn zoon Mitchell met zijn vrouw Gab.

Op 5 september 1996 werd mijn dochter Anisa geboren. Zij studeert nu verloskunde in Maastricht en woont daar op kamers. Ze is daar erg gelukkig en gelukkig gaat het goed met haar studie.

In januari 2001 besloot ik te gaan scheiden van mijn eerste man. In november van dat jaar heb ik mijn huidige man Peter leren kennen en zijn we op 19 juni 2002 getrouwd. Inmiddels dus al 15 jaar gelukkig getrouwd, hij is echt mijn grote liefde. Hij woonde in België, Deurne, maar is voor mij naar Nederland gekomen! Lief toch hahaha. 

Peter en ik hebben samen geen kindjes, maar wel een ontzettend lieve hond. Hij heet Joep en we hebben hem nu bijna 6 jaar. Hij was 3 toen wij hem overnamen van zijn vorige baasje. We zijn dol op dit gekke en ontzettend drukke beestje. Hij is dus een beetje ons kindje. 

Mijn beroep is tandarts assistente en ik doe dat normaal gesproken fulltime. Helaas werk ik door ziekte momenteel halve dagen. Ik heb ACNES en dat belemmert heel veel voor mij, maar daar heb ik al genoeg blogs aan gewijd, dus daar zal ik niet teveel over vertellen nu. Ik doe nu dus alleen wat balie werkzaamheden, maar ook dat doe ik met veel plezier. Zo houd ik toch contact met de patiënten en feeling met de tandartspraktijk.

Mijn hobby's zijn divers. Ik ben erg creatief, dus ik haak graag, doe diamond painting, werk met paracord, maak sieraden en accessoires, zwem en wandel graag. Klusjes in huis ga ik ook niet uit de weg en ben verantwoordelijk voor al het schilderwerk hier. Niet omdat het moet, maar omdat ik het graag doe en ik (eigenwijs) denk dat ik dat beter kan haha. Voor ik ziek werd danste ik ook 2 x per week zumba en dat was echt mijn passie. Ik hoop dit ooit wel weer op te pakken, maarja, ik wordt er ook niet jonger op..........

Mijn hobby's zet ik sinds 2013 in om een heel goed doel te steunen en wel Stichting Roparun. Een stichting die zich inzet voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten. Door het verkopen van mijn creaties via Facebook en mijn webshop kan ik zo jaarlijks een mooi bedrag doneren. Sinds 2013 heb ik bijna € 5000,00 mogen doneren en daar ben ik erg trots op. Aanvankelijk ben ik ook gaan Yoorsen om dit doel te steunen, dat doe ik ook nog steeds, maar heb mijn naam wel gewijzigd. Toen ik begon met Yoorsen heette ik Diaantjes Roparun en dat is nu dus Diaantjes Life geworden. Mijn YP's gaan natuurlijk geheel naar dit goede doel. Ik heb namelijk ontdekt dat ik over meer wilde bloggen als alleen Roparun zaken.

Afgelopen jaar kwam er ook nog een Roparun droom uit voor mij, want ik heb deel mogen nemen aan dit geweldige avontuur. Als medewerkster van het verzorgings team heb ik ook de weg afgelegd vanaf Parijs naar Rotterdam. Ik heb in 4 dagen tijd slechts 7 uur kunnen slapen, maar wat was het een geweldig avontuur. Het gevoel wat door je heen gaat als je over de Coolsingel loopt en al die juichende mensen langs de zijkant. Mensen die zelf kanker hebben of gewoon waarderen wat jij voor hen doet. Roparun zit voor altijd in mijn hart.

Tevens heb ik het afgelopen jaar een ware metamorfose ondergaan, want ik heb besloten om mijn overtollige kilo's te gaan verliezen. Tijdens mijn ziekte proces was ik mega zwaar geworden en woog ik uiteindelijk 105 kilo. Dat was voor mij de druppel, dit moest veranderen. Ik ben aan de slag gegaan met een coach en heb geen dieet gevolgd, maar heb mijn levensstijl aangepast. Dat is de enige manier om het ook goed vol te houden. Het is tot op heden erg succesvol gegaan, want ik ben nu 30 kilo afgevallen. Aankomende week sta ik met mijn verhaal in de Libelle (nr. 54). Een mooi artikel met mooie foto's die gemaakt zijn door de fotograaf van Libelle en de make-up verzorgt werd door een visagiste. Ik heb me echt een dagje fotomodel gevoeld haha. 

Verder ben en blijf ik een open boek met weinig of geen remmingen. Overal praat ik over mee en heb totaal geen schaamte. Of het nu over heftige onderwerpen gaat of over intieme onderwerpen, Diaantje blikt of bloost nergens om haha. Er is maar 1 onderwerp wat ik altijd uit de weg ga en ook niet of nauwelijks op zal reageren en dat is politiek. Ik heb er niks mee en ik wil er ook niks mee. Goed bedoelde adviezen dat ik dit wel moet doen, heeft geen zin, want ook hierin ben ik dan eigenwijs. Ik doe er helemaal niks mee.

Ik ga het hierbij laten en ik hoop dat jullie een (nog) beter beeld van me krijgen zo. Ik Yoors nu bijna 1 jaar, dus een aantal kennen mij al best goed. Heb je vragen, gewoon stellen en ik zal ze eerlijk en open beantwoorden. Wil je me volgen? Wees welkom, laat het me weten, dan ga ik jou ook volgen natuurlijk. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (21 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk om lezen...
| 19:31 |
Dank je wel :)
| 19:34 |
Leuk om te zien wie je bent
| 21:57 |
Ja, is leuk om te doen. Heb ook nog een voorstel vlog, had je die al gezien?
yoo.rs/diaantjesroparun/blog/voorstel-vlog-door-diaantjes-life-wie-volgt-1519129448.html?Ysid=34302
| 22:06 |
Ik zal vanavond even kijken
| 22:57 |
Ja had hem al gezien, zag ik later ;)
| 08:16 |
Heel erg leuk om je nog beter te leren kennen.
| 21:06 |
Dank je wel, leuke opdracht ook om te maken. Nu bijna een jaar op Yoors hihi
| 08:43 |
met heel veel plezier deze kennismakingsblog gelezen én bekeken. Leuke kids en een gave trouwfoto . Goh wat past dat bij jou zeg. 19 juni is mijn oudste kleinzoon geboren en wel in 1998 prima datum dus. En ik smelt uiteraard van Joep.
| 19:26 |
Dank je wel en inderdaad 19 juni is een hele mooie datum
| 09:15 |
:-)
| 18:11 |
Wat een prachtige kennismaking heb je geschreven, leuk om te lezen
| 10:45 |
Dank je wel en was ook leuk om te doen :)
| 09:16 |
Mooi kennismakingsblog, wat mooi dat je al zoveel voor het goede doel kon doen en nu zelf de tocht gelopen.
| 08:15 |
Dank je wel, het geeft ontzettend veel voldoening om hieraan mee te kunnen werken. Echt zo mooi!
| 08:21 |
Heel uitgebreid. Ken je gelijk een stuk beter. Leuk hondje overigens.
| 19:04 |
Dank je wel en Joep is echt een schatje haha
| 19:43 |
Mooi mens..leuk om meer van jou te lezen. wat gaf je jouw kinderen mooie namen...
mooi stel trouwens ook
en leuke man... viervoetertje idem - fijn span zo met elkaar.. gaaf gedaan
| 12:41 |
Dank je wel, wat een lief compliment xxx
| 16:55 |
Aangenaam Diana, leuk om je mooie levensverhaal te lezen. Ik hoop je vaak te ontmoeten op Yoors
| 20:41 |
Hallo Schorelaar, als je me gaat volgen, ga je zeker nog veel van me lezen ;) Ik ga je volgen, altijd leuk om weer nieuwe mensen hier te leren kennen. Dank je wel voor je reactie :)
| 20:43 |
Wat een overeenkomsten!
Ook ik werk in een tandartspraktijk maar parttime, ben in 1992 getrouwd met mijn eerste man, eerste zoon geboren in 1993, en mijn dochters in 1997 en 2001.
In 2008 besloot ik te scheiden van mijn man en trof in datzelfde jaar mijn huidige man, wij zijn getrouwd in juni 2016. Wij hebben samen geen kinderen, maar wel een hondje een kat en twee konijnen, de kinderen kunnen heel goed opschieten met mijn huidige man. Ook ik heb niets met politiek, zegt me niks
Wat leuk al die overeenkomsten hé
| 20:14 |
Ja, we hebben zeker veel overeenkomst haha, leuk hoor en ook super dat je een 2e geluk gevonden hebt. Zo fijn om niet eenzaam oud te hoeven worden haha en zeker als het ook nog eens met je kids klikt. Dat ging hier gelukkig ook goed, gaat nog steeds goed haha. Heb het andere bericht verwijderd, is beter, jij snapt me wel als ik dit zeg hihihi
| 20:18 |
Leuk je zo nog uitgebreider te leren kennen.
| 14:13 |
Ja, leuk om dit zo te doen, dank je wel :(
| 15:00 |
Moest natuurlijk een :) zijn hahaha
| 15:04 |
;-)
| 19:23 |
Een mooie introductie hoor! Heel uitgebreid met foto's en openhartig.
Wat dat eigenwijze betreft; eigenwijs is ook wijs, haha!
Je hebt een leuke man begrijp ik goed door al je blogs heen en een leuke zoon en dochter!
Dat hondje, is dat een Boerenfox gekruisd met een Jack-Russel? Dat soort hondjes herken ik wel,
hebben ze bij mij in de familie ook en ze zijn zeker heel druk, maar wel lief en grappig!
Mooi uitgebreid verhaal en leuk en positief, doch realistisch geschreven, mooi!
| 13:53 |
Joep is een rasechte Jack Russell haha en ja ik ben erg gelukkig hihihi. Eigenwijs is zeker ook wijs, dat zeg ik ook altijd;)
| 14:59 |
Haha ons hondje is ook een Jack Russel
| 20:20 |
Hoe grappig hahaha, zijn echt leuke beestjes en super hyperactief ;)
| 20:22 |
Leuke hondjes zijn dat! Ja een beetje eigenwijs is wel goed denk ik... ;-)
| 02:05 |
Past wel bij mij #eigenwijs ;)
| 06:24 |
Haha! :-)
| 13:48 |
Mooi geschreven en wat ontzettend knap van die kilo's
| 13:44 |
Dank je wel, ja ben wel trots op die kilo's minder :)
| 14:58 |
Leuk mens! Goed geschreven Diaantje!
| 12:35 |
Ah lief, dank je wel Max :)
| 13:27 |
Graag gedaan! Vergat te typen dat je nieuwe foto echt heel erg leuk is!!!
| 14:14 |
Dank je wel :) geeft niks hoor hahaha
| 14:57 |
Yw ;) haha
| 15:22 |
Knap van jou: Roparun, levensstijl aanpassen, kilo's kwijt...
En wat politiek betreft ben ik helemaal eens ermee, ik laat het ook liggen.
| 12:21 |
Ah mooi, ik ben dus niet de enige ;) Dank je wel!
| 13:27 |
8)
| 13:42 |
Aangenaam kennis te maken Diaantje.
Heel veel respect voor jou!!
| 11:15 |
Dank je wel, fijn om te horen :)
| 13:26 |
Nou Diaantje ... dat is ondanks de mini laptop handicap toch een ontzettend mooie voorstelling geworden van de Hier ben ik uitdaging van Henkjan! Super leuk om je zo te leren kennen, en leuk ook dat je redelijk dicht bij mij in de buurt woont! Wie weet gaan we elkaar nog eens ontmoeten.
| 11:05 |
Ja wie weet haha en dank je wel voor je compliment :)
| 13:35 |
Wat nou 'handicap' ;) Keigoed gedaan! Leuk geschreven, openhartig. Mooi mens!
| 10:41 |
Hahaha, ja alles tig keer tussendoor opgelagen en eerst alles op een kladblok voorbereid. Was zo bang dat ik alles kwijt zou raken haha. Dank je wel voor je mooie en lieve compliment xxx
| 10:43 |
XX
| 10:46 |
Ook al zo'n mooie uitgebreide introductie. Leuk meer over je te lezen, al had ik al aardig wat van je gelezen natuurlijk. Super knap dat je die tocht van parijs naar rotterdam hebt voltooid, wat een enorme prestatie! Ik vind het super dat je je zo inzet voor Roparun, wat een bedrag al 5000 euro :) Hopelijk ga ik nog veel van je lezen !!
| 10:35 |
Dank je wel en best stoer dat me dat gelukt is via mijn minilaptopje haha. Ik blijf zeker bloggen, ben geen mega schrijfster, maar ik vindt het gewoon wel heel erg leuk om te doen. Dus je gaat zeker nog veel lezen hoor ;)
| 10:38 |
haha is hij zo klein? heb zelf ook maar een 11 inch ding ofzo.. moet wel een betere komen want voor boeken afmaken is het echt niet handig .. blogs ok.. en yoors is ook leuk dus keep on yoorsing haha
| 10:45 |
Ja het is een tablet model waar wel een toestenbord aan vast zit, kan ook met touch screen werken, maar dat is niet echt handig. Ach, voor nood is het wel te doen hoor, ik moet zo klagen, ik heb tenminste een vervanging nu haha. En nu ga ik naar mijn werk en vanavond alles lezen hihihi Yoors blijft in mijn systeem hoor haha
| 10:48 |
Leuk dat je hier zo uitgebreid over jezelf vertelt!
| 10:26 |
Ja, ik kan dat niet in een paar zinnen. Kan nog veel meer vertellen, maar het moet ook nog leesbaar blijven haha
| 10:29 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen