Wie was er op bezoek bij Diaantje?


Zoals ik vanmorgen al vertelde in mijn vrij schrijven deel 4, kreeg ik vandaag bezoek van een Yoorsiaantje. Bewust ook de verkleinvorm gebruikt en dat heeft 2 redenen.

Als ik zou zeggen Yoorsiaan, dan denk je automatisch aan een man. Nu door de verkleinvorm, is dat minder waarschijnlijk. Maar als ik zeg dat het in het woord "verklein" de naam van een super Yoorsiaan verwerkt zit, dan weten jullie het wel denk ik..............

Ik heb het natuurlijk over "Klein"! Al heel lang heb ik met hem een super leuk contact, ook vaak via pb gesprekken. We voelen elkaar goed aan en we lijken in heel veel op elkaar. Soms niet gek, want we zijn beide kreeft van sterrenbeeld. We zijn zelfs 5 dagen na elkaar jarig, ik ben alleen een stukje ouder haha.

Iets later als gepland, want helaas had Klein autopech, maar toch nog op tijd om hier een lekkere Bossche bol te eten, was Klein hier. Met een super mooie Lavendel plant, stond hij voor mijn deur en ja, dan mag je zeker binnen komen natuurlijk haha. Het was heel gezellig en ook klikte het met mijn man Peter. Doordat hij later was, ook maar gevraagd of hij frietjes luste, want dat stond op het menu vandaag! Gelukkig luste hij dat wel.

Helaas had ik een afspraak om 20.00 uur, dus moesten we op tijd afscheid nemen. Ik kan niet anders zeggen als dat het heel gezellig was. Het voelde vertrouwd en mijn hond Joep was ook erg van Klein gecharmeerd haha. Voelde me bijna schuldig dat ik weg moest, maar helaas stond die afspraak ook al langer gepland. De volgende keer beter plannen, maar dit was ook redelijk onverwacht en pas maandag afgesproken. 

Niemand had geraden wie hier kwam, maar ik weet ook zeker dat bijna niemand had verwacht dat ik zomaar een mannelijke Yoorsiaan op bezoek zou krijgen. Klein is ook niet zomaar een man, het is echt wel één van de liefste mannen van Yoors! 

Nu eens wat achterstand in gaan halen en de inbox en mijn Feed gaan bekijken! 

Dank je wel "Klein"
 

Je bent een warme en lieve man!