Wie was er op bezoek bij Diaantje?

Wie was er op bezoek bij Diaantje?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals ik vanmorgen al vertelde in mijn vrij schrijven deel 4, kreeg ik vandaag bezoek van een Yoorsiaantje. Bewust ook de verkleinvorm gebruikt en dat heeft 2 redenen.

Als ik zou zeggen Yoorsiaan, dan denk je automatisch aan een man. Nu door de verkleinvorm, is dat minder waarschijnlijk. Maar als ik zeg dat het in het woord "verklein" de naam van een super Yoorsiaan verwerkt zit, dan weten jullie het wel denk ik..............

Ik heb het natuurlijk over "Klein"! Al heel lang heb ik met hem een super leuk contact, ook vaak via pb gesprekken. We voelen elkaar goed aan en we lijken in heel veel op elkaar. Soms niet gek, want we zijn beide kreeft van sterrenbeeld. We zijn zelfs 5 dagen na elkaar jarig, ik ben alleen een stukje ouder haha.

Iets later als gepland, want helaas had Klein autopech, maar toch nog op tijd om hier een lekkere Bossche bol te eten, was Klein hier. Met een super mooie Lavendel plant, stond hij voor mijn deur en ja, dan mag je zeker binnen komen natuurlijk haha. Het was heel gezellig en ook klikte het met mijn man Peter. Doordat hij later was, ook maar gevraagd of hij frietjes luste, want dat stond op het menu vandaag! Gelukkig luste hij dat wel.

Helaas had ik een afspraak om 20.00 uur, dus moesten we op tijd afscheid nemen. Ik kan niet anders zeggen als dat het heel gezellig was. Het voelde vertrouwd en mijn hond Joep was ook erg van Klein gecharmeerd haha. Voelde me bijna schuldig dat ik weg moest, maar helaas stond die afspraak ook al langer gepland. De volgende keer beter plannen, maar dit was ook redelijk onverwacht en pas maandag afgesproken. 

Niemand had geraden wie hier kwam, maar ik weet ook zeker dat bijna niemand had verwacht dat ik zomaar een mannelijke Yoorsiaan op bezoek zou krijgen. Klein is ook niet zomaar een man, het is echt wel één van de liefste mannen van Yoors! 

Nu eens wat achterstand in gaan halen en de inbox en mijn Feed gaan bekijken! 

Dank je wel "Klein"
 

Je bent een warme en lieve man! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (20 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Das leuk meid. Jammer dat onze afspraak een paar dagen later niet door kon gaan. Maar dat gaat goed komen
| 16:34 |
Ja was zeker jammer, maar gelukkig was het het waard. Mijn ouders hebben zo genoten van de BBQ en wij ook natuurlijk! We spreken snel iets af xxx
| 17:05 |
Zo te horen was het super :)
| 21:10 |
Dat was het zeker en ook voor herhaling vatbaar! 
| 21:55 |
Oh, sorry dat ik je blog nu pas lees Diaantje. Maar ik wou er genoeg tijd voor uit kunnen trekken en dat kan ik nu. Ja, die Bossche bol die ging er wel in haha! Lang geleden dat ik die nog gehad heb. Het was zeker gezellig en het klikte ook met jullie alle 3 idd. 😊 Voel je vooral niet schuldig dat je weg moest. Normaal gesproken hadden we ook meer tijd maar eerst pech, dan file uiteraard... Maar goed. Zo was het toch goed en leuk voor een eerste live kennismaking en jullie zijn hele warme en open mensen en Joep een lief beestje, haha! Dank jullie wel voor alles en we doen het nog wel eens dunnetjes over, waar of hoe dan ook! xxx
| 22:17 |
Geeft toch niks lieverd, ik wist dat je druk was en ik hou zelf niet van verplichtingen, dus verwacht ook nooit van een ander dat hij "verplicht" direct reageert! Ik vind het wel super om te lezen dat het voor jou ook goed was en je je hier op je gemak voelde. Dat doet me echt goed en we gaan elkaar zeker nog eens ontmoeten, want ik vind je nu nog meer een geweldig persoon als dat ik je al vond. Dank je wel voor je mooie antwoord xxx
| 22:20 |
We laten elkaar hier behoorlijk vrij op Yoors, dat is wel zo en dat maakt het ook 'relaxed' (om ook even turbo-taal te gebruiken) En dat was het bij jullie ook, heel ontspannen. Dank voor je compliment en jullie zijn ook zeker -zoals verwacht- leuke mensen! xxx Tot de volgende keer!
| 22:32 |
Komt goed, tot de volgende keer xxx
| 22:37 |
👍💜
| 22:39 |
Wat gezellig dat jullie elkaar ontmoet hebben. 
| 23:33 |
Ja, dat was zeker gezellig! 
| 07:16 |
Uhm... ik had het niet kunnen raden want ik wist het (behalve dan van die bossche bol!)
| 22:39 |
Ja, die hoort er gewoon bij natuurlijk als je hier op bezoek komt 😉 
| 07:16 |
Lekkeren dan patat :)
| 07:44 |
Ja en toch kreeg hij die avond ook patat te eten............... dat stond op ons menu haha
| 07:53 |
Bofte hij even
| 07:55 |
Leuk om te lezen!
| 21:09 |
Het was ook echt leuk haha
| 21:09 |
Het is wel in me opgekomen dat hij het zou kunnen zijn. Leuk zeg!
| 21:07 |
Je kent een beetje mijn "verlanglijstje" hahaha
| 21:09 |
Hij staat ook op mijn "ooit hopenlijk ontmoeten IRL" lijst. Net als MJ bijvoorbeeld.
| 21:10 |
ja, die staat er bij mij ook op. Klein was nu toevallig ook redelijk in de buurt, vandaar dit op korte termijn zo afgesproken haha
| 21:11 |
Leuk!!
| 21:12 |
Dank je wel Ingrid! ❤️
| 22:21 |
💖
| 08:27 |
Wat leuk zeg!!!
| 19:28 |
Yep! Was echt heel erg leuk! 
| 20:16 |
Wat ontzettend leuk en gezellig zeg.
| 15:10 |
Ja, dat was het zeker!
| 15:11 |
Volgens mij ken ik hem niet?
| 15:13 |
Niet? Voorheen had hij een andere naam, Enrique........ wellicht dat je die wel kent. 
| 15:14 |
Ja die ken ik wek hihihi
| 21:49 |
Wist ik wel 😉
| 22:02 |
Maar kan hem nog niet vinden
| 10:58 |
| 19:46 |
dankjewel
| 21:50 |
wauw wat gaaf zeg, fijn die klein ja..leuke man
| 11:23 |
Ja, echt een lieve en leuke man! 
| 11:29 |
🍓🍓🍓🍓    ❤️
| 11:30 |
Ohh! 😉
| 22:22 |
*Bloos* Dank je Karin!
| 22:22 |
Wat leuk dat hij op visite kwam. Dat vraagt om een herhaling. Mooie plant. 
| 08:30 |
Echt super leuk en we zullen elkaar beslist nog eens zien. Plant is prachtig en zo krijg ik toch meer fleur in mijn tuintje 🌸
| 09:45 |
ha gezellig fijn dat jullie het leuk hebben gehad samen!
| 07:13 |
Ja, was echt leuk en gezellig! 
| 07:19 |
Nee die had ik niet geraden kon hij bij jou eens merken kon hij bij jou een merken hoe een (virtuele)buur ook kan zijn
| 06:59 |
Ja, dat heeft hij zeker kunnen merken nu en volgens mij was ik een goede virtuele buur haha
| 07:11 |
Fijn om zo'n goed contact te hebben in 'het virtuele' en in 'het echt'.
| 05:39 |
Ja, het mooie is tot nu toe, dat de 3 Yoorsianen die ik ontmoet heb in het echt ook zijn zoals ze bij mij virtueel overkomen. Blijft een gok, want iemand kan op "papier" heel aardig zijn, maar in real life totaal niet........... Gelukkig daar geen last van gehad tot nu toe 😉
| 06:41 |
Thanks Diana ❤️
| 21:08 |
❤️
| 21:10 |
Klinkt helemaal gezellig!
U bent goed bezig zou ik zeggen ;-)
| 01:33 |
Dank u, dank u hahaha en het was zeker gezellig 😄
| 06:39 |
Aah wat lief zeg! Geloof het graag dat hij goed gezelschap is..het is een goed mens😉
| 00:44 |
Ja, super lief toch! Het is zeker een goed mens, met het hart op de juiste plaats ❤️
| 06:39 |
Dank Mirelle! 😊
| 22:23 |
leuk zeg en genoten van elkaars gezelschap. Ik heb ook heel leuk contact met hem. Klein is een lieverd net als jij❤️
| 23:40 |
Ja, een schat is het gewoon! 
| 00:21 |
het is ff wat stiller bij hem. Komt wel weer.
| 00:56 |
I know 😉
| 06:45 |
oh enne bloos................ hihihi dank je wel xxx
| 00:21 |
💋
| 00:56 |
Dank je Marijke, ja ik maak wel weer een come-back binnenkort. 😉😁
| 22:24 |
dat hoop ik echt ja. Maar het moet voor jou wel weer goed voelen natuurlijk. Liefsxxx
| 19:54 |
Dank je wel! Af en toe ben ik wel al weer bezig. 😘 xxx
| 02:58 |
fijn hoor.......
| 22:05 |
Vind ik ook weer! 😊
| 00:21 |
👍
| 00:29 |
Dat klinkt als heel leuk en gezellig!
| 23:00 |
Dat was het ook echt! 
| 23:02 |
Wat ik van hem lees op Yoors is hij toch ook weer geen kleintje, maar iemand met een groot hart.
Leuk dat jullie zo contact hebben.
| 22:59 |
Hij heeft absoluut een groot hart, het is echt een schat! Was echt super leuk om hem te ontmoeten! Als jij in de buurt bent (stel je voor) moet je ook echt even koffie komen drinken hoor of iets anders haha
| 23:02 |
Ik ben bang dat ik dit jaar niet in Nederland kom, anders graag een kopje thee :-)
| 23:34 |
Ah, gaat de reis niet door? Dan een andere keer enne, een kopje thee kan ook hoor haha
| 23:36 |
Het huisje slokt veel tijd energie op, foto's maken bloggen komt ook niet veel van terecht 
| 23:39 |
Oh ja, dat is nu ook even anders inderdaad................ komt beslist goed!
| 00:20 |
Dank je Albert! 😉😁
| 22:26 |
Wat superleuk!! En ook dat het klikte, maar als jullie allebei hetzelfde sterrenbeeld hebben dan snap ik dat wel. Ik geloof daar in. Ervaar dat ook vaak, dat ik met bepaalde mensen een klik heb en dan blijkt dat volgens onze horoscopen te kloppen.
| 22:58 |
Ja, vanaf het eerste moment dat we in contact kwamen en op elkaars blogs gingen reageren, was die klik er. Dus die ontmoeting moest ook echt een keertje gebeuren haha. Zal beslist nog een keertje gebeuren, of hij moet er anders over denken hahaha
| 23:01 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen