Wie zijn de echte helden... de mijne is...

Wie zijn de echte helden... de mijne is...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De eerste die in mij op kwam, was mijn mannetje. Even getwijfeld of dat niet raar was om hem als mijn held te benoemen, maar hij is het nu eenmaal.

In november 2001 leerde ik hem kennen via internet en het was direct liefde op het eerste gezicht, nou ja, chat dus eigenlijk. Na een niet zo fijn huwelijk, leerde ik door hem eindelijk de liefde ontdekken. Eindelijk iemand die van mij hield om wie ik was en me niet wilde veranderen in iemand die hij wilde dat ik was. Ontdekt dat sex ook heel fijn kan zijn, best raar als je daar pas op je 34e achter komt. 

In juni 2002 zijn we getrouwd en nog altijd erg gelukkig en verliefd samen. Gaan graag nog weekendjes weg, maar houden er ook van om gezellig met z'n tweetjes thuis te zijn.

In januari 2015 werd ik ziek. Niets levensbedreigend, maar wel heel erg ziek. Hierdoor kon ik niks meer, lag dagen op bed en had 24/7 pijn, helse pijn. Samen leuke dingen doen, was niet mogelijk. Zelfs sex was hierdoor ook niet mogelijk. Toch is mijn mannetje me blijven steunen. Heeft hij me altijd laten merken dat hij van me hield en nooit bij me weg zou gaan. Samen zijn we sterk was zijn motto en ook dat van mij. Toen ik eenmaal met rollator kon gaan lopen, liep hij trots naast me. Ja, hij was trots op mij dat ik dit durfde. De buitenwereld vondt me namelijk te jong voor een rollator. Mijn mannetje en ik dachten daar dus anders over, want ik was zeker te jong om achter de geraniums te gaan zitten....

Gelukkig ben ik in september 2016, na operatie nummer 3, eindelijk beter geworden. Langzaam kroop ik uit mijn dal. Kon weer genieten van alles wat het leven me te bieden heeft, maar vooral ook weer van het samenzijn met mijn mannetje. Genieten van de eerste keer weer sex kunnen hebben zonder pijn! Niet dat dat het belangrijkste is, maar het was wel iets wat ik heel erg miste tijdens het ziek zijn.

Mijn mannetje is mijn held! Gewoon omdat hij er altijd voor me was en er altijd voor me zal zijn! Komend weekend gaan we samen weer een weekendje weg, eventjes optimaal van elkaar genieten. Heerlijk! De foto hieronder is gemaakt toen wij 12½ jaar getrouwd waren. Ik toen nog met iets langer haar en heel veel (eigen) krullen hahaha.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Prachtig zo'n liefdesverhaal! :-D
| 17:05 |
Dank je wel :)
| 17:31 |
:-)
| 00:54 |
Wat een leuk verhaal :)
| 17:12 |
Dank je wel :)
| 19:56 |
het begin van je verhaal zou door mij geschreven kunnen zijn, alleen was ik ouder 45 en was het in 2007 dus ook bijna 10 jaar een relatie met de liefste man van Belgie volgens mij , ook al 2 operatie's gehad met de nodige steun en begrip van mijn man ,dus ja mijn man is ook mijn held want ben door hem zoveel meer vrouw, zoveel meer gelukkig
| 21:41 |
Ik ben ook met een Belg getrouwd nu, maar we wonen wel in Nederland. Zo fijn dat je een nieuwe kans kunt krijgen op geluk, liefde en een heel mooi leven.
| 21:42 |
Een leuk verhaal. Voordat ik het las dacht ik zelf ook, mijn man is mijn held. Ook hij redde mij in 2001 uit een vervelend huwelijk en nu al jaren mijn steun en toeverlaat, mijn maatje, mijn minnaar en een geweldige (stief) vader voor mijn 3 kids.
| 18:18 |
Heerlijk is dat toch! Je man kan zeker je held zijn hoor, ik vindt van wel ;)
| 21:39 |
Lang leve de liefde!
| 16:49 |
Zo is dat ;)
| 21:39 |
Wat een super mooie blog voor je eigen held. En ik vind dat je die mag aandragen. Geniet lekker van jullie weekend weg.
| 16:36 |
Een echte held dus!
| 14:30 |
Absoluut
| 14:41 |
Dat is een superheld dan, mooi, zo blij voor jou !
| 13:30 |
Voor mij zeker haha
| 14:41 |
Mooi! Dat is echte liefde. je partner blijven steunen en niet weglopen als het even te zwaar is.
| 11:40 |
Zo is dat, dit is echte liefde.
| 12:34 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen