×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wie zijn de echte helden... de mijne is...

Wie zijn de echte helden... de mijne is...


De eerste die in mij op kwam, was mijn mannetje. Even getwijfeld of dat niet raar was om hem als mijn held te benoemen, maar hij is het nu eenmaal.

In november 2001 leerde ik hem kennen via internet en het was direct liefde op het eerste gezicht, nou ja, chat dus eigenlijk. Na een niet zo fijn huwelijk, leerde ik door hem eindelijk de liefde ontdekken. Eindelijk iemand die van mij hield om wie ik was en me niet wilde veranderen in iemand die hij wilde dat ik was. Ontdekt dat sex ook heel fijn kan zijn, best raar als je daar pas op je 34e achter komt. 

In juni 2002 zijn we getrouwd en nog altijd erg gelukkig en verliefd samen. Gaan graag nog weekendjes weg, maar houden er ook van om gezellig met z'n tweetjes thuis te zijn.

In januari 2015 werd ik ziek. Niets levensbedreigend, maar wel heel erg ziek. Hierdoor kon ik niks meer, lag dagen op bed en had 24/7 pijn, helse pijn. Samen leuke dingen doen, was niet mogelijk. Zelfs sex was hierdoor ook niet mogelijk. Toch is mijn mannetje me blijven steunen. Heeft hij me altijd laten merken dat hij van me hield en nooit bij me weg zou gaan. Samen zijn we sterk was zijn motto en ook dat van mij. Toen ik eenmaal met rollator kon gaan lopen, liep hij trots naast me. Ja, hij was trots op mij dat ik dit durfde. De buitenwereld vondt me namelijk te jong voor een rollator. Mijn mannetje en ik dachten daar dus anders over, want ik was zeker te jong om achter de geraniums te gaan zitten....

Gelukkig ben ik in september 2016, na operatie nummer 3, eindelijk beter geworden. Langzaam kroop ik uit mijn dal. Kon weer genieten van alles wat het leven me te bieden heeft, maar vooral ook weer van het samenzijn met mijn mannetje. Genieten van de eerste keer weer sex kunnen hebben zonder pijn! Niet dat dat het belangrijkste is, maar het was wel iets wat ik heel erg miste tijdens het ziek zijn.

Mijn mannetje is mijn held! Gewoon omdat hij er altijd voor me was en er altijd voor me zal zijn! Komend weekend gaan we samen weer een weekendje weg, eventjes optimaal van elkaar genieten. Heerlijk! De foto hieronder is gemaakt toen wij 12½ jaar getrouwd waren. Ik toen nog met iets langer haar en heel veel (eigen) krullen hahaha.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties