×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Wietplantage bij de buren

Wietplantage bij de buren


Hele tijd terug schreef ik al over het feit dat ik overlast had van de buren. Veel herrie in de nacht. Hoop geklus. Paar jaar geleden had ik dat ook en destijds was de politie te laat en troffen ze restanten aan van een wietplantage.

Afgelopen zondag heeft mijn dochter thuis geslapen, studeert in Maastricht dus is niet vaak thuis en die gaf aan op zolder wiet te ruiken. Mijn man en ik zijn ook gaan ruiken en inderdaad, het stonk erg naar wiet. Direct de politie gebeld en melding gedaan.

Vandaag kwamen we thuis van ons werk en we werden al stoned bij het binnenkomen. Ons hele huis ruikt naar de wiet. Dus weer de politie gebeld. Kreeg gelukkig 5 minuten na mijn melding telefoon van de politie. De stank overlast is nu zo erg omdat daar vandaag een inval gedaan is en ze alles opgeruimd hebben.

Gelukkig heeft de politie deze keer dus wel op tijd naar me geluisterd en toch nog vrij snel actie ondernomen.

Heb jij ook een vermoeden? Bel dan altijd de politie, want zonder meldingen kan er niet veel gedaan worden. Ik vond het doodeng en dit schrijven ook. Toch doe ik het, want ook jij kunt dit soort illegale praktijken voorkomen of zorgen dat het opgeruimd wordt. Bel de politie, want het kan brandgevaar ook opleveren en naast je huis wil je dat niet. Veiligheid boven alles!!!

Gisteren te horen gekregen dat het om een behoorlijke hoeveelheid ging. Ongeveer 250 planten aangetroffen. Dit was duidelijk niet voor eigen gebruik!!! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties