Woordspel kleur oranje

Woordspel kleur oranje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit woordspel kwam op mijn pad en ik wil toch ook wel eens meedoen aan iets wat meerdere Yoorsleden doen. Mijn absolute lievelings kleur is oranje, maar is helaas niet zo geschikt als kleding. Ik draag vaak zwart, lekker makkelijk en ik voel me daar ook goed in. Het is bedacht door Sabrina van den Heuvel en hieronder de link naar haar blog.

https://yoo.rs/sabrina.van.den.heuvel/blog/woordspel-kleur-wit-1492683790.html?Ysid=34302

O - oranje vindt je bij mij terug in accesoires en bloemen

R - rood is de kleur van de liefde, maar ook de kleur van mijn haar

A - altijd een ander willen helpen, zorgen voor de medemens, dat doe ik met liefde en plezier

N - naasten liefde, dat is voor mij heel belangrijk net als het woord respect

J - jong van hart en geest, zo omschrijf ik mijzelf graag, je bent tenslotte zo oud als je jezelf voelt

E - emoties heb ik vaak, maar die horen bij het leven en dus ook bij mij

Heb goed na moeten denken over sommige letters, maar het omschrijft wel hoe ik ben denk ik. Van oranje wordt ik gewoon vrolijk. Het is een warme kleur en doet mij denken aan de zomer en de mooie zonsondergangen aan zee. De kleur van mijn favoriete vlinder. Ja, oranje is echt mijn kleur!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk, oranje is ook al jaren mijn lievelingskleur! We hebben veel oranje in huis en ik word daar elke keer opnieuw weer vrolijk van.
| 12:30 |
Prachtige invulling !
Waarom zou oranje niet gaan in kleding, draag zoveel oranje, als t-shirts, bloezen, bermuda's in de zomer, zelfs wintertruien en hooooooooooooopen sjaals ;-)
| 14:03 |
Staat me gewoon niet haha
| 14:35 |
Als broek of laarzen moet kunnen toch, en een oranje bril erbij ;-)
| 16:35 |
Heb wel een oranje sjaal inderdaad en ooit ook wel een jurkje gehad, maar om de één of andere reden vindt ik net niet wat ik dus mooi vindt of het staat met gewoon niet. Ach, genoeg andere manieren om oranje in mijn leven te houden ;)
| 21:45 |
Dan draag ik voortaan oranje met jou in gedachten ;-)
| 10:03 |
Super! :)
| 10:20 |
Mooi geschreven zeg, puur en dicht bij jezelf!
| 16:57 |
Dank je wel, na dit is helemaal ik :)
| 17:57 |
Heel leuk gedaan!
| 10:10 |
Dank je wel
| 17:57 |
Mooi en waar en je foto past er nu wel goed bij
| 19:31 |
Haha leuk is dat
| 13:12 |
Goed ingevuld in ieder geval. Misschien doe ik ook mee.
| 09:04 |
Dank je wel, ja moet je echt doen ;)
| 09:04 |
Leuk met die kleuren woorden
| 08:53 |
Ja, bij iedereen komt er dus een ander verhaal met kleur. Vond dit zelf erg leuk om te doen.
| 09:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen