YES!!! I did it.

YES!!! I did it.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het zat er aan te komen en wat ben ik blij dat het uitgerekend vandaag zover is. Met ontzettend veel trots kan ik namelijk zeggen dat ik vandaag precies 30 kilo ben afgevallen. In ongeveer 8 maanden tijd heb ik dit behaald en man wat voelt dit geweldig goed.

Ik heb ondertussen wel mijn doel bijgesteld, want ik wil heel graag maatje 38 aan kunnen, dus moet er nog ongeveer 5 kilo af. Wetende dat ik van kledingmaat 50/52 af kom is dat echt een mega groot verschil. Ik heb nu maat 40 overigens. 

Waarom ik blij ben dat het uitgerekend vandaag is? 

Ik heb gedurende de eerste 3 maanden van mijn afvalpoging, personal coaching gehad. Iemand die je steeds weer de juist motivatie weet te geven en je in kan laten zien dat afvallen veel meer is als anders eten. Ik heb ook geen dieet gevolgd, ik heb mijn levensstijl veranderd. Vandaag ben ik gastspreker op het allereerste "Leven zonder dieet" event van mijn coach. Tenslotte ben ik een ervaringsdeskundige en wil ik graag andere vrouwen aanmoedigen en inspireren om ook te gaan kiezen en leven voor de vrouw die ze willen zijn.

Mijn verhaal delen en laten zien dat het kan. Geen strenge dieëten, maar vooral juiste keuzes maken. Mijn man en ik zijn nog maar met z'n tweetjes thuis en ik wilde niet apart hoeven te koken en over al die shakes, wilde ik niet eens meer nadenken. Een coach is niet heel goedkoop, maar als je al lang pogingen doet om af te vallen en je dus heel veel dieëten geprobeerd hebt, dan heb je er waarschijnlijk al evenveel geld in gestoken als dat ik nu heb gedaan. Misschien zelfs wel meer. Daarnaast vergoed de zorgverzekering een groot deel, bij mij wel tenminste.

Spannende dag dus vandaag, want ik sta daar straks toch maar voor een zaal van ongeveer 25 vrouwen die heel graag af willen vallen. Hieronder een foto om duidelijk het verschil te laten zien. De rechter foto is van een maand geleden, maar laat duidelijk het verschil zien. Ik schrik zelf van foto's van vroeger, maar dat is goed. Eén ding weet ik namelijk zeker, Diaantje wordt NOOIT meer dik! 

#30kilochalenge

Een blog over mijn weg naar deze 30 kilo.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (13 reviews)
expand_more
Verberg reacties
wat knap ! super!
| 11:14 |
Dank je wel :)
| 19:01 |
Wauw!!! Wat een verschil! Je ziet er goed uit ;-) maar... in 8 maanden? :-O wauw! Zoals je in mijn blog hebt gelezen ben ik ook bezig met afvallen... maar waar ik altijd bang voor ben is, dat ik door gewichtsverlies overtollig vel overhoud.... daarom hoop ik niet te snel te gaan... mag ik vragen hoe jij dat hebt gedaan? Het klinkt namelijk zo snel... 30kilo in 8 maanden... of lijkt dat maar zo? Nou is ieder lichaam natuurlijk anders, dus jouw ervaring hoeft de mijne niet te zijn, net zo min als dat het andersom zo hoeft te zijn... maar je maakt me in ieder geval wel schiewnierig :-p
| 03:07 |
Je zegt het al heel goed, ieder lichaam is anders en reageert anders. Ik heb gelukkig geen last van los vel, dus ben nog best strak haha. Ik denk dat dit ook met het type huid te maken valt. Ik ken een relatief jonge vrouw, die na de bevalling dus echt los vel heeft overgehouden. Vandaar dat ik het dus link aan type huid. Het is bij mij best wel snel gegaan denk ik, maar ik was er ook zo aan toe om niet meer dik te willen zijn. Ik heb veel gewandeld, bijna dagelijks gezwommen en met een hoelahoep geoefend. Dat lukt me nu door mijn ziekte niet goed meer, maar telt misschien wel mee in mijn tempo? Zolang jij in jezelf blijft geloven, achter je besluit blijft staan om te leven als de vrouw die jij wilt zijn, gaat het jou zeker lukken. Het is echt niet altijd simpel en je komt momenten tegen dat je misschien naar heel veel chocolade bijvoorbeeld verlangt. Dat is het moment dat je met jezelf in gesprek moet gaan en aan jezelf vragen, wat wil ik nu echt? Waarom wil ik nu die chocolade? Ik eet echt wel chocolade hoor en ook gebakjes, maar ik maak daar keuzes in. Geen hele reep, maar 1 of 2 stukjes en dan heel langzaam opeten, dus echt laten smelten in je mond. Dan geniet je er nog meer van en blijft het iets speciaals. Op een feestje kies ik vaak of voor het gebakje of voor de snacks op de avond. Allebei is teveel, dus ook dat is een keuze die je maakt. Komt best veel bij kijken, maar het feit dat ik alles mag en kan eten, maakt het goed vol te houden.
| 06:51 |
Ja, Nouja we zullen het zien :-)
Ik doe het gewoon rustig aan ;-)
| 10:15 |
Op jouw manier en op jouw tempo is de enige juiste manier ;)
| 10:16 |
Precies.... en't komt vast goed ;-)
| 10:17 |
Een hele prestatie! En hoe is het gegaan om de mensen toe te spreken?
| 01:09 |
Dank je wel ;) Het is heel goed gegaan en ik heb echt een mooi applaus gekregen, want iedereen was erg onder de indruk van mijn verhaal. Mijn coach wist nog niet dat ik die 30 kilo had gehaald, dus zij straalde toen ik dit bekend maakte gisteren. Heb het ook pas gisterenavond op mijn Facebook bekend gemaakt, had het geheim gehouden tot het event. Nu nog even doorgaan en dan het gewicht zo houden. Ik wil heel graag naar maatje 38 en dat zal denk ik passen als ik nog 5 kilo afval. Ik weeg nu 75 kilo en dat is echt niet heel slecht voor iemand die 1.70 is, maar 70 is beter hihihi. Zolang ik me er goed bij voel, en dat doe ik, kan ik dit. Zoals mijn coach het ook altijd zegt, ik leef als de vrouw die ik wil zijn. Meer wensen heb ik op dat gebied niet ;)
| 06:55 |
Nou het gaat je heel goed lees ik eruit en dat is je van Harte gegund! En die vijf kilo gaat jou ook echt wel lukken! Goed bezig, leuk!
| 15:04 |
Wat heb je gedaan om zoveel af tevallen
| 23:38 |
Ik heb mijn levensstijl aangepast. Ik volg geen dieet, maar heb geleerd hoeveel voeding er bij mij past en heb ook geleerd etiketten te lezen bijvoorbeeld. Fabrikanten kunnen je namelijk erg voor de gek houden met de uitstraling van de verpakking. Je leert keuzes maken. Ik mag namelijk alles eten. Je lichaam heeft nu eenmaal koolhydraten, eiwitten en vetten nodig. Als ik nu een feestje heb en ik weet dat er gebak gepresenteerd wordt, dan maak ik vooraf al een keus. Ga ik voor het gebak of kies ik die avond een keer voor de snacks. Het is niet en en, maar of of. Door ook meer te gaan bewegen/sporten gaat het nog sneller en is ook goed voor je huid. Ik denk vooral door het zwemmen dat ik geen last heb van loshangend vel. Kan er wel een boek over schrijven denk ik hahaha. Belangrijkste is het feit dat je heel erg het gevecht aan gaat met het stemmetje in je hoofd en je gaat leven zoals de vrouw die jij wilt zijn. Afvallen is zoveel meer als alleen maar anders eten, het is echt een mindset dingetje. Kijk anders eens op de website van mijn coach www.claudiavesters.nl (komt binnenkort een nieuwe) of volg haar op Facebook onder de noemer "leven zonder dieet". Ik dacht altijd dat ik nooit meer slank zou worden en nu "denk" ik me slank en het werkt ook nog ;)
| 06:43 |
Wauw wat een verschil! Knap hoor!
| 10:48 |
Dank je wel :)
| 18:59 |
Wat een topper ben je!
| 10:43 |
Dank je wel :)
| 18:59 |
Wauw geweldig! Daar mag je zeker trots op zijn!
| 10:24 |
Dank je wel :)
| 18:59 |
Als ik het kon betalen deed ik het ook
Op het moment zelf geen geld om te eten
| 09:44 |
Oei dat is niet zo mooi.......... sterkte ermee x
| 18:59 |
Dat is zeker een enorm verschil! Petje af hoor.
| 09:43 |
Dank je wel en idd een heel groot verschil hahaha
| 18:58 |
Wauw! Wat ontzettend knap van je.
Je straalt en terecht, wat een prestatie.
| 09:37 |
Dank je wel, voelt ook echt zo goed.
| 18:58 |
Mag je meer dan trots op zijn.
Je straalt ook nog veel meer levensvreugde uit.
| 08:59 |
Dank je wel :) Ja, ik voel me zo goed en ik loop ook veel zekerder over straat nu, niet meer die dikke taart, maar een gezonde slanke vrouw. I love it ;)
| 09:14 |
WOW!!!! super resultaat !!!! proficiat!!! en .... wat zie je er goed uit!!!
| 08:31 |
Dank je wel, ja ben er ook enorm blij mee en die laatste 5 kilo gaan me ook lukken.
| 09:09 |
Super Hoe heb je dit behaald
| 08:25 |
Puur door een andere levensstijl. Ik moest ongeveer 1500 kcal per dag eten, dat hoorde bij mijn lichaam en je maakt keuzes. Dus op je bord bijvoorbeeld minder aardappels en meer groente. Zorgen voor een gevarieerd menu elke dag, wat dus eiwitten, koolhydraten en vetten bevat. Je hebt namelijk alles nodig. Kijk anders eens op www.claudiavesters.nl en lees wat van haar berichten of wordt lid van de facebookgroep leven zonder dieet.
| 09:09 |
Dankjewel ga ik zeker doen
| 10:30 |
Een enorme prestatie waar je zeker méér dan trots op mag zijn. Ik ben zelf 10 jaar geleden ook zo enorm afgevallen door simpelweg anders te gaan leven. Ik kon toen zelfs maatje 36 / 38 aan. Nu moet ik tot mijn spijt bekennen dat ik helaas weer ben aangekomen, vorige week had ik eindelijk weer de juiste motivatie om er echt weer voor te gaan, de wandelingen met de honden gingen niet enkel meer voor hun plezier, maar ook in tempo om mij te helpen af te vallen. Toen kwam het probleem van de rubber laarzen om de hoek kijken, en nu ligt het even stil tot ik nieuwe heb ... door financiele problemen helaas geen outdoorlaarzen meer. En in deze tijd van het jaar op crocs door de bossen is het ook niet ;-) Toch weet ik zeker dat ik nooit meer zal worden zoals ik 11 jaar geleden was ... nu moet er bij mij ongeveer 10 kilo af ... En dat gaat zeker lukken! De motivatie is er wel, en als het goed is vandaag ook weer rubber laarzen. yoo.rs/r/304992
| 06:56 |
Super goed joh en als ik je zo hoor, dan gaat het je zeker lukken! Hoop dat je nieuwe laarzen je lekker aan de wandel gaan krijgen.
| 07:41 |
Met droge voeten loopt in elk geval een stuk lekkerder ;-)
| 07:55 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen