×

Yoors


Inloggen
×

Yoorscamera_alt
Afbeelding toevoegen
2 antwoorden
Update 5-11-2018....   Yoors niet leuk meer......

Update 5-11-2018.... Yoors niet leuk meer......


Update 5-11-2018:

Door jullie lieve berichtjes ben ik toch overstag gegaan en blogs gaan lezen en reageren. Toch zeker een begin gemaakt haha. Ik kreeg de melding dat als ik getagd zou worden, dat ik dan namelijk wel het bericht in mijn inbox zou krijgen. Helaas is dat dus niet zo. Ik had o.a. bij Encaustichris en Hans van Gemert gereageerd, die hebben ook op mij gereageerd met tag, maar niks in mijn inbox.

Ik blijf dus toch maar lezen en reageren, maar neem het me a.u.b. niet kwalijk als ik eventueel niet reageer op jouw reactie en/of vraag. Snap niet waarom het de ene keer wel met taggen lukt en de andere keer niet, maar het zal beslist goed komen. Lastige bug deze keer blijkbaar haha.

Dus don't worry, zoals ik hieronder ook zei, ik ga echt niet weg! Zal ook weer gaan reageren, maar als ik niet terug reageer, dan ligt dat dus niet aan mij ;)


Ik was tot voor kort best enthousiast over het nieuwe Yoors, maar ik vind het momenteel niet leuk meer....

Het feit dat ik momenteel geen berichten meer ontvang in mijn inbox, maakt het voor mij niet leuk om op blogs te reageren. Het is iets wat nu al een paar dagen speelt en ik ben ook niet de enige die er last van heeft.

Ik vertrouw erop dat het goed komt, want dat is tot nu toe met alle veranderingen op Yoors zo geweest. Toch ga ik voorlopig niet meer reageren. Ik zal dagelijks even komen kijken of ik verandering zie, maar tot ik berichten in mijn inbox zie, doe ik verder niks.

Ik mis het reageren op elkaar en het contact met iedereen enorm, maar ik moet nu toch echt zeggen dat ik het niet meer leuk vind.

Daarom even dit kort blogje, want ik ben er echt nog wel, maar ik hou me voorlopig stil.

Ben je met me bevriend op Facebook en weet je dat er veranderingen zijn, laat het me dan vooral via PB daar weten.

Het gaat verder echt goed met me hoor haha. Ik ben zoals altijd druk met mijn werk en sinds deze week aan het sporten op de nieuwe sportschool in Rosmalen. Griepje is voorbij en ik voel me goed.

Ik hoop jullie snel weer "lastig" te kunnen vallen met mijn reacties en mijn blogs, maar voorlopig is Diaantjes dus eventjes op Yoors heel erg stil..............

Ik mis jullie lieve Yoorsiaantjes, dus ik hoop tot snel xxx