super goed begin van de dag :)

super goed begin van de dag :)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goedenmorgen al mijn yoors vriendjes,

Vandaag begint mij ochtend met een grote glimlach :) eindelijk na een hele lange tijd heb ik een ochtendwaarde van 4,1 dat is super dat komt voortaan namelijk niet meer voor bij mij meestal heb ik een ochtendwaarde van 15 veel te hoog. Hoop dat deze dag net zo goed blijft gaan als hoe het er nu uit ziet.

Iedereen een hele fijne dag!

Dit is mijn insuline pomp waar mijn bloedsuiker word aangegeven.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Super, hopelijk morgen ochtend weer...
| 23:37 |
Wat fijn voor je! :)
| 18:27 |
Dat is zeker super.
| 10:10 |
Ook een fijne dag
| 09:41 |
Yeps dat is super!
| 09:38 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen