Crossbody tasje voor mijn kleine jongen

Crossbody tasje voor mijn kleine jongen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tasje voor mijn kleine jongen


Voor zijn verjaardag heb ik een crossbody tasje voor hem gehaakt. De minions hebben de zelfde kleur en dit tasje vind ik net een hoofd van een tekenfiguur hebben. Het tasje heb ik zelf verzonnen en dat vind ik dus zelf altijd het leuke van spullen maken dat je kan zeggen dat het uniek is dat je de enige bent die met zo'n tasje loopt. Haken vind ik zelf heel erg leuk om te doen en ik hoop dat er veel jongeren zijn dit deze hobby gaan beoefenen. Er zijn veel site's waar ze uitleggen hoe je dat moet doen, waar je veel aan kunt hebben als je wilt leren haken.
http://www.allesoverhaken.nl/gratis-haakcursus.html
http://www.lerenhaken.nl/

Image title


Vorige week zag ik een huis waar de mevrouw alvast haar herfst indrukken gehaakt had en voor haar raam had hangen en gehaakte zonnebloemen. Daar heb ik aan gebeld en gevraagd of ik foto's mocht maken en dat vond ze erg leuk. Ze stond er zo mooi dat ik haar er ook op gezet heb ik vind haar echt een kunstenaar. Als ik dat zie dan krijg ik altijd inspiratie. Image title
 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat schattig! Ik had het leuk gevonden als je een foto had geplaatst van het hele tasje.

Haken is echt helemaal hip onder jongeren momenteel. Mijn nichtje en haar vriendinnen haken zich suf in de pauzes op school. Ze maken van die beestjes, in de speelgoed winkel kun je boekjes met patronen, wol en haaknaaldjes kopen.
| 12:12 |
Lekker creatief en een origineel cadeautje
| 23:13 |
Super leuk zeg! echt heel lief
| 21:00 |
Wat leuk zeg! Waarschijnlijk heb jij de dag van die vrouw helemaal goed gemaakt :)
| 19:09 |
Aah dat is echt erg lief
| 14:34 |
Wat leuk dat je die mevrouw mocht fotograferen inclusief haar haakwerken. Leuk tasje ook..
| 09:33 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen