Gehaakt en gebreide tas

Gehaakt en gebreide tas


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Image title

Gehaakt en gebreide tas


Op dit moment ben ik mijn handwerk aan het uit zoeken en kom van allerlei lapjes tegen die ik gewoon er tussen door heb gehaakt en gebreid. Als ik naar Aruba ga denk ik niet dat ik nog ga breien alleen haken en ik kan dit garen ook niet mee nemen. Voordat ik ga haal ik nieuwe bollen garen en die neem ik mee maar eerst ben ik nog even een paar dagen druk met wat ik er nog van ga maken met het oude garen. Tussen al die lapjes kwam ik een gebreid lapje tegen en het patroon vond ik zo mooi dat ik er de voorkant van een tas van heb gemaakt en de achterkant heb ik gehaakt van het alle beetjes die ik nog heb van binnen is die gevoerd met een soort stevig rubber uit een andere tas die ik nooit gebruikt heb en daarna heb ik de tas er zwarte voering in genaaid met de naaimachine en met de hand. De tas is niet helemaal perfect maar wel heel mooi en lekker om te dragen. Het is een soort van model om te laten zien wat ik kan. Op Aruba ben ik van plan om handwerk lessen te gaan geven aan kinderen. Op de foto zie je de lichte voering maar dat zie je normaal niet.
 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ziet er gaaf uit & interessant om te lezen ! x
| 16:38 |
Wat lekker creatief. Mooi hoor.
| 22:41 |
Wat een creatief iemand ben jij zeg, die kindjes kunnen nog heel wat leren van je in Aruba. Mooi hoor!
| 15:32 |
Bedankt
| 06:06 |
Wat een goed plan om handwerkles te gaan geven.
| 15:09 |
Bedankt
| 06:05 |
Het is een hele leuke tas geworden zeg!

Niet perfect? Wat is perfect? Hij is handgemaakt en de charme van handmade is dat het karakter heeft. Perfect! ;-)
| 14:15 |
Bedankt
| 06:06 |
Wat een leuk idee om van alle lapjes een tasje te maken. Heel creatief!
| 14:05 |
bedankt
| 06:05 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen