Gehaakt hoekrek

Gehaakt hoekrek


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gehaakt hoekrek


Mijn vriend had een idee als hij een ontwerp had of ik dat wou haken. Hij is erg gek op mijn haakwerk en vond het een uitdaging voor mij. Hij wou een gehaakt hoekrek voor in de wc en ik dacht " o ja, wat nu dan" maar hij zou voor drie plastic plaatjes zorgen. De rest moest ik erom heen haken dat was best veel werk maar het resultaat was goed. Het haakwerk is heel strak dus heel stevig en is geweldig voor de wc-rollen en het vak onderin is erg handig.Image title
Hij wou rasta kleuren en dat heb ik gedaan.
Groen = de kleur van de bladeren
Geel = de kleur van goud
Rood = de kleur van de energie
Een leuk knuffeltje erin en we hebben er jaren lang plezier van gehad omdat we naar Aruba gaan wonen heb ik het rek aan mijn zwager gegeven die ook gek is op mijn haakwerk en die heeft het rek nu in de wc hangen. Het rek is te zwaar anders had ik het mee genomen maar dat gaat niet maar ik ga daar ook weer andere spullen maken en zo blijf je druk.


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ziet er gaaf uit & interessant om te lezen ! x
| 16:36 |
Wat grappig. Ik doe het je niet na.
| 17:29 |
Wel erg mooi geworden en erg fleurig
| 19:05 |
Wat ontzettend leuk gemaakt... gehaakt bedoel ik ;)
| 09:32 |
Wat een leuk artikel heb je geschreven!
| 21:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen