Hondenhalsband en riem zelf maken

Hondenhalsband en riem zelf maken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hondenhalsband en riem zelf maken


Vandaag heb ik een extra riem afgemaakt voor Gigidi normaal doe ik altijd de riem van Ella er aan maar dat vind ik niet zo handig. De halsbanden van hun waren ook aan vernieuwing toe. Wat het leuke van opruimen is dat je van alles terug vind dus hoefde ik niet naar de winkel maar heb ik hun halsbanden ook zelf gemaakt. Ella zit altijd te wachten als ik wat voor haar maak en het duurt haar altijd te lang. Kijk haar ogen die worden altijd fel groen als ze iets wil hebben.Image title

Benodigdheden halsbanden:

een stuk trekband
1 d-ringen Image title
1 kliksluitingImage titleImage title
1 verstelbare gespenImage title
draad en naald


Meet de nek van je van je hond op en zorg dat het trekband ongeveer 10 cm langer is en naai de gesp het eerste er aan. Dan doe je de ene kant van de kliksluiting er aan en ga met de band terug door de gesp. Aan de andere zet je de andere kant van de kliksluiting en zet de d-ring daar achter en dan zet ik het trek band vast de d-ring die in de zoom valt moet je goed vast zetten met draad en naald.Image title


De halsbanden heb ik gehaakt en alle drie zijn anders maar de laatste heb ik uit gelegd

Benodigdheden:

haaknaald 4
Acryl garen
1 haaksluiting

De lengte plus 16 cm voor het handvat in vasten
3 lossen en stokjes tot aan de 16 cm
20 cm aan lossen en die sluit je in de eerste losse
3 losse en dan de ring van de vullen met stokjes
eindigen met een halve vaste in de derde losse
haak de haak sluiting rondom vast aan de andere kant


Morgen zullen ze er weer veel plezier mee hebben als we gaan wandelen


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ziet er gaaf uit & interessant om te lezen ! x
| 16:35 |
Voor mijn hond is dat waarschijnlijk niet te doen. Het is een echte bullebak
| 20:09 |
Bezig bijtje blijkbaar, tof als je zoiets zelf kan.
| 12:42 |
ik heb er laatst 1 in duitsland gekocht stuk goedkoper maar origineel bedacht
| 12:34 |
Ik ben bang dat dit onze hond niet vasthoudt. Het is namelijk een echt bakbeest.
| 00:51 |
ja dat kan :-)
| 09:11 |
Leuk idee om deze zelf te maken. Snijd het niet in de handen als je hond trekt?
| 11:40 |
nee het garen is niet stug en dit zijn hele kleine hondjes
| 12:07 |
Heerlijk creatief ben je bezig! Helaas heb ik vogels :( (ik houd wel heel veel van ze hoor :p)
| 23:38 |
Owh dat is wel handig
| 11:08 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen