Ik heb een toeter op mijn stoere scooter

Ik heb een toeter op mijn stoere scooter


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb een toeter op mijn stoere scooterImage title


Wat een scooter, Image titleeen Peugeot starten en lopen. Zelf vind ik het jammer dat ik niet eerder op een scooter ben gaan rijden. Je heb veel voordelen als boodschappen wil gaan doen dan zet je de scooter gewoon voor de winkel, geen parkeerkosten. Je bent er lekker snel en je in de buiten lucht. Eerder ging ik altijd op de fiets maar nu pak ik vaak de scooter en deze is de beste die we had hebben. Er is ook al een scooter van ons gestolen en we hebben de scooter we terug gekregen van de politie maar helemaal gesloopt. Het merk Peugeot vind ik zelf ook heel goed ik heb vaker in auto's van dit gereden en dat beviel goed. Het logo van Peugeot vind ik ook heel mooi een leeuwImage title De scooter is gekocht bij WKscootercentre en als je plan ben om een scooter te kopen dan kan ik je echt aanraden om daar even te gaan kijken.
Dit is hun site:
http://www.wkscootercentre.nl/
 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Interessant om te lezen .
| 23:14 |
Mooie blog ook goede foto's
| 23:06 |
Goede blog ;)

Leuk verteld met een grappig tintje :)

| 02:38 |
leuk, ik ga toch liever voor een auto
| 18:37 |
haha leuk om dit te lezen
| 09:27 |
Leuke scooter en goede blog
| 23:25 |
Soms is een scooter handiger dan een auto. Maar gave scooter hoor...
| 13:49 |
Ik heb een tijdje bij en kantoor in Amsterdam gewerkt. Met de auto was ik een uur onderweg en €30 parkeergeld per dag kwijt. Ik heb toen een scooter gekocht, ik was binnen 20 minuten op kantoor en geen parkeerkosten. Inmiddels kan ik er niet meer op rijden. Ik heb een mat zwarte.
| 12:39 |
Leuk! Ik vind scooters nogal eng :)
| 11:56 |
Vet dat je een scooter hebt. Ik wil er ook een.
| 23:19 |
Nooit een scooter gehad, gaat nooit gebeuren denk ik.
| 22:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen