Tien tips om te doen

Tien tips om te doen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

1. Hou van jezelf. Neem een dag vrij van alles en doe een dagje niks of een verwen jezelf dag. Een maskertje op je gezicht of doe lekker je nagels. Vaak denk niet aan jezelf maar je bent belangrijk en uniek verzorg dus je uiterlijk maar ook voor je innerlijke rust.

2. Waar ik zelf veel van hou is wandelen en bewegen, dat is ook de reden dat ik fit ben en mooie beenspieren heb al ben ik niet zo jong meer maar je ben zo oud als dat je je voelt. Bewegen dat is het keywoord om fitter en gezonder door het leven te gaan.

3. Hobby's, de laatste jaren kom ik veel mensen tegen zonder hobby's. Voor mij is dat moeilijk te begrijpen want ik stroom ervan over. In het bejaarden tehuis waar ik werkte woonde een blinde vrouw die nog steeds breide en ze klaagde nooit ergens over. Door een hobby te hebben heb je minder stres, je bent even met iets anders bezig.

4. Laat mekaar in hun waarde omdat iemand anders is betekend het niet dat je daar grove of beledigenden opmerkingen over hoeft te maken. Leef en laat leven.

5. Glimlach en lach eens wat vaker, grapjes halen je gezellig door het leven. Niemand heeft gezegd dat het leven alleen maar serieus is. Een leuke lach film kijken of grappige filmpjes op youtube, een grappige boekje. Lachen is gezond met je broek aan of in je blote kont!

6. Vaak hoor ik mensen klagen over dat ze te dik zijn maar als je te veel eet en teveel frisdrank drinkt dan word je dik. Een voorbeeld een vriendin van mij ging iedere week trouw naar de sportschool maar toch kwam ze veel kilo's per maand aan en daarom was ze aan het trainen om af te vallen. Op een avond ging ik gezellig bij haar tv kijken en zag wat ze voor lekkers ze had staan. Een pak koekjes, een grote zak chips en een fles frisdrank. Dat vond ze normaal en zo gezellig.

Als je af wil vallen moet je een gezond voedingspatroon erbij aanschaffen anders werk het niet.

7. Muziek is belangrijk, het maakt je leven vrolijker dus luister naar muziek, het laat je voelen dat je leeft. Als je er droevig bij voelt is dat ook goed, laat je emotie's vrij.

8. Zelf hou ik van honden en een leven zonder kan ik me niet voorstellen. Het gevoel dat ze van je houden is zo heerlijk. Op dit moment zorg ik voor de twee honden van de buren en ik heb zelf drie honden maar ze geven me zoveel liefde. Neem een huisdier die bij je past, een dier geeft plezier en gezelschap.

9. Wees tevreden, er zijn veel mensen op deze wereld die geen water of stroom hebben. Oorlogen en armoede, mensen die moeten vluchten of de bejaarden die steeds minder kunnen en steeds minder hulp krijgen.

10. De wereld is van iedereen dus hou het schoon en zorg dat het leefbaar blijft voor de mensen die nog verder moeten met deze mooi plek. Waar iedereen eigenlijk hetzelfde is van vlees en bloed.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi!! Ik denk er net hetzelfde over. Het zou een mooie wereld zijn als iedereen zo dacht. Alleen heb ik poezen in plaats van honden :-D
| 09:44 |
geweldig hier kan ik wat mee
| 19:28 |
Leuk veel plezier ermee
| 22:38 |
Hele goede tips
| 14:50 |
Bedankt en een fijne dag verder.
| 15:04 |
Hetzelfde!
| 15:07 |
mooie tips goed voor mijn voornemens, ik vergeet ze nog wel eens
ik deel hem voor jou
| 14:06 |
Daarom vaak vergeet je simpel weg jezelf bedankt voor het delen fijne dag
| 14:11 |
Goeie punten inderdaad.
| 08:05 |
Bedankt voor je raad en ik wens je een fijne dag. Ga straks weer kijken op je blogs. Wat voor heerlijks je weer op het menu had staan. Groetjes x
| 14:15 |
Graag gedaan. Succes! Er staat genoeg lekkers. ☺
| 14:18 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen