Ziek zijn is niet leuk

Ziek zijn is niet leuk


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ziek zijn is niet leuk


Vanaf zondag heb ik de griep en vandaag begin ik weer een beetje op te knappen. Vrijdag liep ik in de winkel en er was een vrouw aan het hoesten en snotteren. Ze liep een paar keer langs me heen en ik dacht nog als ze me maar niet aan steekt maar ja zondag had ik het zelfde. De zakdoekjes vind je door het hele huis maar bezigheden gaan maar door en eet gezond om weer gezond te worden. Normaal maar ik altijd citroen met honing maar dat had ik niet in huis. Lemon had ik wel in huis en op het internet gezocht of een lemon ook gezond was maar het blijkt super gezond voor je te zijn met veel vitaminen. Als ik deze drank van citroen maak krijg ik een zure smaak en dat heb ik van de lemon niet dus dat is goed.Image title

http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/gezonde-voeding/101224-de-geneeskracht-van-limoen.html


In Duitsland heb voor een tijd terug ik thee gekocht lemon/mango smaak en dat is wel heel toevallig. Een halve lemon aan stukjes en het is een lekkere thee met een paar lepeltjes suiker.Image title Wat ik ook doe is Ibuprofen 200 mg een paar keer per dag en een uurtje lekker slapen. Wat wel goed is van mijn lichaam als ik ziek ben dan moet ik veel eten en daar knap je dan ook weer van op.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel vervelend, ik hoop dat je snel beetr bent
| 20:19 |
aah nah! Ziek zijn is echt niet leuk!
| 12:17 |
Hopelijk word je gauw beter.
| 11:53 |
Balen van je ziekzijn. Goed dat je nog verse limoen erin heb gedaan, want die thee bevat alleen maar chemische limoen. Beterschap....
| 09:43 |
Ja er zijn leukere dingen in het leven.
| 07:17 |
Van harte beterschap hoop dat je snel weer de oude bent
| 21:55 |
Ik hoop dat je snel opgeknapt bent, het is er weer voor. Beterschap
| 21:33 |
ja het weer zit niet mee
| 21:35 |
Veel beterschap, hoop dat het snel over is
| 21:28 |
ja ik ook
| 21:29 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen