behanglijm bewaren !

behanglijm bewaren !


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor het maken van mijn Bol lamp gebruik ik behanglijm .

En omdat ik deze een aantal keren laat drogen en daarna weer verder beplak heb ik een paar poten behang lijm aangemaakt .

Dat is handig, zo kan je snel weer aan de slag en je bent op deze manier ook zuinig met het pakje behanglijm poeder.

Ik gebruik bv een pot van mijn sperziebonen en de deksel .

Hier doe ik wat handwarm water in en wat van het behanglijm poeder en dat meng ik meteen ,als het wat te dun is doe ik er weer een beetje poeder bij en als het wat te klonterig of te dik is doe ik er gewoon wat handwarm water bij .

Als ik klaar ben met het gebruiken van de lijm , doe ik voordat ik de dop op de pot draai een stukje papier op de pot (ik heb bakpapier gebruikt ) zodat de dop niet aan mijn pot blijft vast plakken als ik de pot weer opendraai .

Als ik de lijm weer ga gebruiken en het is te dik of te klonterig dan voeg ik weer wat handwarm water toe en roer ik het om . Als het te dun is voeg ik weer een beetje behanglijm poeder toe en meng het ..

Zo heb je altijd wat behanglijm klaar staan en doe je langer met het pakje behanglijm .

Deze kan je bij de Action kopen (niet gesponsord )

Veel knutsel plezier

diy lamp bol

De lamp bol die ik met behanglijm heb gemaakt vind je hier !Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dat is inderdaad slim
| 07:54 |
Leuke creativiteit met behangsellijm.
| 16:59 |
Wat een goeie tip zeg
| 10:30 |
Dankjewel; )
| 07:06 |
Jep, zo doe ik dat ook. Ik gebruik er een hele grote pot voor, waar kokosolie in zat.
| 16:58 |
Handig
| 09:19 |
heel goed ideetje hoor
| 21:54 |
Thanks
| 13:04 |
Goed idee en milieuvriendelijk ook
| 18:26 |
Ja ook thanks; )
| 18:42 |
Ik maak de behanglijm soms in een gewoon open plastic bakje. Na gebruik laat ik het staan en als het helemaal is ingedroogd leg ik als het ware een velletje behanglijm weg. Heb ik het weer nodig, dan gaat het weer in een bakje. Water erbij, even laten staan, en plakken maar!
| 14:21 |
O ik wist niet dat het op die manier ook kan handig zeg
| 18:43 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen