De dag van besef

De dag van besef


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De dag dat je opstaat en je weet dat het een koude dag is, je niet weet wat je er mee aan moet. Je begint lui om de bank met een romantische kerstfillm. Zo begin je te beseffen wat ben ik aan het doen? Het verliefde gevoel speelt op door de film, je krijgt energie. 

Ik lijn me hond aan en begint te lopen, ik voel de kou maar ook het gelukkige gevoel. Dat ik iets doe. Me gedachtes gaan ver weg en dan ben ik opeens op het strand met een prachtige zonsondergang. En wat ben ik blij dat ik het leven mag lijden die ik op dit moment lijdt. Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooie foto hoor. Mooi stukje bewustwording.
| 08:53 |
Dat is een mooi besef.
| 08:41 |
Heerlijk, zo te horen heb je genoten!
| 21:29 |
Geweldig om zo te kunnen genieten
| 19:25 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen